Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breaking windows

jak dlugo trzeba cwiczyc...

Polecane posty

Gość breaking windows

na silowni,by nogi z chudych zrobily sie "w miare" umiesnione,czy beda jakiekolwiek efekty po 4 miesiacach regularnych cwiczen? z gory dzieki za odp

Gość a_netkaa_a
owszem, po 4 miesiacach beda widoczne efekty ale tylko przy regularnych treningach, np 3 razy w tyg no i odpowiedniej bialkowej diecie;)

Gość breaking windows
a netka a dzieki,pocieszylas mnie troche :) bo juz dzis zlapalam dola przez te moje patykowate nogi i od czerwca mam wlasnie zamiar sie zapisac i cwiczyc...nie chodzi mi nawet o to,zeby paradowac w spodniczkach,tylko zeby spodnie byly w miare obcisle ,a nie wisialy na moich odnnozach :P zreszta zamierzam chodzic dluzej niz 4 miesiace,ale do 4 chcialabym zobaczyc jakas tam poprawe :)

Gość a_netkaa_a
breaking windows,,, ja tez dawno mialam ten problem....zawsze bylam bardzo szczupla....jadlam bardzo duzo ale moja przemiana materi nie pozwolila na przytycie;/ i zaczelam cwiczyc...i uwazam ze to jedyny sposob na schudniecie ale i na ladne zaokraglenie cialka dla osob ktore maja problem wlasnie z nabraniem ciala;) do tego oczywiscie dpowiednia dieta i bedzie super:)))

Gość breaking windows
tzn,ze dalas sobie rade wlasnie dzieki cwiczeniom?a z czym mialas najwiekszy problem?moze tez z nogami? i jak dlugo musialas cwiczyc,by osiagnac efekt?

Gość a_netkaa_a
no ja raczej cala bylam szczupla,,, nogi tez chudziutkie,,,,ja juz cwicze 9 lat:):):)i efekty sa zajebiste. nie wygladam jak kulturystka czy cos heheh tylko mam ladnie wyrzezbiona sylwetke. ja juz po kilku miesiacach widzialm duze zmiany, z tym ze zmienilam diete, jadlam bardzo duzo bialka, mniej weglowodanow no i trening 3 razy w tyg po 1,5 h. cwiczylam rowniez na tak zwana mase a nie na spalanie. i jak juz nabralam troche cialka i miesni to potem treningi na spalanie. ale tez "silowo" od czasu do czasu coby miesnie ladne utrzymac:) tak ze troche dobrej woli i wszytsko jest mozliwe:)))

Gość breaking windows
jak slysze o takim przypadku jak Ty,to wierze,ze mi sie tez uda:) 9 lat to niezle...mam nadzieje,ze osiagne jako taki efekt szybciej,bo chodzi mi wlasciwie tylko o nogi-reszta jest ok.a moglabys mi dokladniej opisac swoja diete? ??ja nie jem aktulanie ani za duzo ani za malo-tyle ile potrzebuje,chociaz ostatnio coraz wiecej,co nie zgadza sie zbytnio z moja waga :( ciagle stoi w miejscu,od kilku lat,chociaz jak juz tyje,to wszystki w brzuch wchodzi :( na nogach mam troszeczke tluszczyku i juz wiecej chyba nie wejdzie,ale podejrzewam,ze ich patykowaty wyglad jest spowodowany wlasnie calkowitym brakiem miesni..nie mam ich wyrobionych prawie w ogole,a to chyba dlatego,ze wiecznie nie cwiczylam na wfie albo bylam zwolniona na caly rok :P

Gość a_netkaa_a
wydaje mi sie ze skoro reszte masz ok to jakiejs specjalnej diety nie musisz miec. ja tez jakiejs specjalnej nie mialam poza tym ze jadlam duzo produktow zawierajacych bialko. np duze ilosci kurczaka;) natomiast ty piszesz ze tylko nogi masz paytkowate;) tak wiec jedz ogolnie wszytsko na co masz ochote, a na silke jak pojdziesz to bieznia, rowerek, stepper i troche cwiczen atlasu na wzmocnienie:)) niew eim jak to bedzie u ciebie, czy idziesz na taka silke gdzie bedziesz miala trenera czy tak jak ja...tzn sama sobie wszystko ulozylam:) co napawa mnie wielka duma ehhe;)

Gość breaking windows
pewnie na taka,gdzie trener mi na poczatku wszytsko pokaze-mam taak 3 kroki od domu...to dziwne,ale nie moge uwierzyc,ze to moze mi pomoc-zyje z tym od 22 lat i wydaje mi sie,ze to juz jest jak jakas wada wrodzona albo ze wszystkim pomaga ,a u mnie to na pewno nie zadziala :P ale musze Ci uwierzyc,zreszta jakies efekty mam nadzieje beda w miare szybko widoczne..zaluje tylko,ze nie zaczelam cwiczyc wczesniej jak Ty,teraz nie mialabym problemu :(