Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczoraj wieczorem

stare zdjęcia

Polecane posty

Gość wczoraj wieczorem

mój facet przeglądał swoje stare płyty, na jednej z nich były jego stare zdjęcia, z byłymi dziewczynami, wiedziałam o nich ( miał sporo dziewczyn, znacznie więcej niż ja facetów) ale do póki ich nie wiedziałam nie stanowiło to dla mnie problemu, jednak wczoraj coś mnie za serce złapało, wiem, że nie mogę być zazdrosna o jego wcześniejsze związki, i że to głupie wkurzać sie o to z iloma dziewczynami spał, ale dziś cały czas o tym myślę, jak go zapytałam po co trzyma zdjęcia z dziewczynami( których, jak powiedział nie kochał), to stwierdził że to dla niego pamiątka i na pewno ich nie usunie... dziś cały czas widzę przed oczami te zdjęcia i strasznie mnie to wkurza....

też nie wywalę zdjęć z moimi byłymi- tak ku przestrodze:D

Gość wczoraj wieczorem
po co wam te zdjęcia, macie zamiar chwalić sie nimi na starość? dla nie to głupie, owszem mam gdzieś pamiątki związane z facetem którego kiedyś kochałam ,a le nie trzymam pamiątek po krótkich nic nie znaczących znajomościach....

Gość trtrrrrrrr
Hmmmm... przykre... Nie każdy facet tak się przywiązuje do pamiątek po sentymantach (może nie minionych...). Mój - tak dla porównania - gdy znalazłam w jego dokumentach zdjęcie byłej, wyrzucił je po prostu chociaż wcale tego nie wymagałam (a nawet byłam przeciw bo to było duże, artystycznie wykonane zdjęcie). (No, jakieś inne ma w albumie ale mi to nie przeszkadza bo widzę że on nie przywiązuje do nich wagi.)