Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ogole niedoswiadczona

Dopasowanie ... ?

Polecane posty

Mam pytanie - wole zapytac tutaj niz na erotycznym, bo zapewne tu dostanę zwykłe, normalne odpowiedzi. od razu mówię, ze nie jestem doświadczona ( seks) dlatego pytam Was. Dopasowanie w lozku - o co konkretnie chodzi ??? O temperament? O to ze ktos może w ciagu dnia 3 razy a innemu wystarczy raz na tydzien? O rodzaj pieszczot ? To macie na mysli pisząc, ze przed slubem nalezy zamieszkac razem by sie wyprobowac ( pomijam juz charaktery, zgranie itp). A co jesli chodzi o dopasowanie fizczyne? Czy to tez jest takie wazne? duzy penis, wąska pochwa itd. Jak to jest?

mówiąc "dopasowanie"- każdy ma na myśli temperament właśnie

Gość jak się nie dopasujesz
to będziesz potem wisieć na kafe :P

Gość
O temperament, o rodzaj pieszczot, takie tam.

raczej temperament, czyli potrzeby ilościowe, chociaż to też sie zmienia, ale nie diametralnie jeśli jedno chce trzy razy dziennie codziennie (chociaż to raczej mit - chciałby, ale możliwości aż takie to nie są) a drugi raz-dwa razy w tygodniu, to może być problem chodzi też o rodzaj seksu, ale to u bardziej doświadczonych partnerów, bo młody człowiek skąd ma wiedzieć o analu, fetyszu, fellatio itd - sam w sobie to powoli odkrywa, więc trudno o tym wiedzieć wcześniej

Gość hm..hm..hm..
Rozmawiać, a nie czekać, aż sie facet domyśli o co ci chodzi. Wspólnie czytać na ten temat i rozwijać się w praktyce , bo seks jest podstawą udanego zwiazku. Zaspokajać swoje pragnienia , a nie tylko potrzeby w seksie. Powodzenia:)

To jest moim zdaniem bardzo ważne w życiu i związku. Chodzi nie tylko o ilość chociaż to tez jest ważne. Bo mi by było np. trudno kochac sie z partnerem raz w tygodniu tylko. Bałabym się , że wcześniej czy później uwiłam sie wjakies romanse. ważny jest tez ten wspomnainy przez Ciebie temperament. Rodzaj pieszczot np. Niektórzy luibie ostro zawsze, niektórzy tylko czasami a niektórzy nigdy. Dla jednych np. sex analny to normalka dla innych rzecz nie do pomyslenia.

Dziekuję:)