Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem szczupla i mala

gdzie sprzedaja najmniejsze jeansy, bo wsyztskie sa za duze!

Polecane posty

szukam fajnych rurek, lubie dopasowane spodnie i nie moge nigdzie takich znalezc. jaki jest w ogole najmniejszy rozmiar spodni? pomozcie :)

Gość giniaminia
To zależy w jakiej rozmiarówce, w New Yorkerze widuję spodnie w rozmiarze 25, to jest bardzo mały rozmar, a w sklepach typu Terranowa są np XXS.

polecam sklepy działy dziecięce zara kids h&m itp myślisz ze będą za krótkie oj są mocno zawyżone o jakieś 10 cm . ja jestem akurat niska więc nie mam problemu z długością a kupuje na 152-140 a mam 156:P i czasem potrafią być za długie:P poza tym cena jest super:) 69 zl za dżinsy!! poza tym ostatnio dopadłam w cubusie 32 małe:) często kupuje tez w zarze ale raczej eleganckie bo dżinsy są raczej większe. poza tym wybierz się do sklepów z dżinsami na nie do sieciówek rozmiar 25 i w duł można tam dostać bez problemu.

oj teraz doczytałam "jestem szczupla i mala". w takim wypadku na 100% dostaniesz coś w działach dziecięcych. nawiasem mówiąc to często te same modele co na dziele dla dorosłych:P tylko w niższych cenach:P szczerze polecam sama przeżyłam koszmar szukania małych i krótkich spodni i wreszcie mam spokój:) 3 pary rurek wcześniej poza zasięgiem bo jak skrócić rurki?? rybaczki i masa innych:D najlepsze jest to że nikt nie domyśliłby sie że sa z działów dziecięcych gładkie jednolite bez jakiś dziecięcych różowych ozdób jedynie metka je zdradza:P

Gość 5-10-15

5-10-15 jest drogo:P śmiej się śmiej. moje koleżanki tez tak miały przeszło gdy bez mierzenia kupiłam za duże dżinsy:P i okazały sie idealne na jedną z nich. teraz chodzą ze mną:p bo za jedną parę w normalnych sklepach mają 2:P

najgorsze jest to, ze bylam np w hm w dziale dzieciecym i kompletnie nic nie znalazlam :( mam 159, myslisz, ze na moj wzrost moge szukac w dzialach dzieciecych, bo jednak jestem te pare cm wyzsza od Ciebie :P najlepiej by mi odpowiadaly wranglerki, ale za ta cene chcialabym naprawde dopasowane i zeby dobrze lezaly, ale tez takich nie znalazlam. ja jakas jestem pechowa jesli chodzi o spodnie. a oprocz zary gdzie jeszcze mam szukac? :)

czekaj czekaj... czasami kupujesz na 140? i bywaja dobre na Ciebie? to musze sie nie sugerowac wzrostem na metce jesli tak.

nom właśnie mam na sobie rurki z zary kids na 140 i są idealne:P jak je mierzyłam bałam sie że są za ciasne bo były bardzo wąskie jednak jak to spodnie rozciągają się w miarę noszenia. wzrost na metce jest chyba napisany tylko ot tak bo rzeczywistości kompletnie nie odpowiada. koleżanka 165 chodzi w 152 więc z 159 nie powinnaś mieć problemu tylko zmierz więcej. jak to z rozmiarami bywa przeróżnie i jedne są dłuższe inne krótsze węższe i szersze a wszystkie to samo na metce mają napisane:P hmmmm ja na razie tylko owocne łowy w działach dziecięcych miałam w zarze i h&m w reserved dla dzieci jest marnie, cubus tez tak średnio, kaphalh owszem można by coś wybrać reszty jeszcze nie sprawdziłam:P

dzieki za porady, jak bede miala troche wolnego czasu to zrobie sobie jeszcze rundke po sklepach i poprzymierzam tez te mniejsze spodnie :)

Gość mam Wranglery
nowe,super kolor,maleńkie,oryginalne Wranglery,kupiłam na allegro ale przesadzilam z rozmiarem.To jakieś XS czyli 25.Jak chcesz służe zdjęciami na maila,mam je zamiar wystawić też na allegro bo nie mam nikogo o ,,takiej" tuszy.Ale są długie-musiałabyś je skrócić.

Gość slabo mi jest
jak mozesz daj fotki na maila ddllaa@wp.pl

Gość mam wranglery
dziś albo jutro zrobię zdjęcia i prześlę/Poza tym będą też wystawione na allegro.Napiszę pod jaki numerem aukcji

Gość slabo mi jest
ok, dzieki

bylam w zarze i hm no i d u p a :( nie ma nic na mnie, wlasciwie w hm jedne fajne byly, ale jak bym je ponosila kilka godzin to beda smetnie zwisac na tylku :( moze ktos mi powie czy spodnie z tego sklepu mocno sie deformuja jak sie je nosi. mniejszych o jeden rozmiar nie znalazlam, a te o dwa rozmiary to juz byly za krotkie.

Gość malutkaaaaaa
Atmosphere, Diva Fashion, Troll, Bershka, West One, Oasis, Sister Point i wiele innych... zapraszam na moje aukcje - markowe ciuszki i dodatki od złotówki http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php ?uid=6034775