Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga225

JAK TO JEST Z TYMI KONTAKTAMI Z EKS? CO WY O TYM SĄDZICIE

Polecane posty

Gość kinga225

Witam Swoje pytanie kieruję do bebeczek i facetów.. jak to jest z tym kontaktem z byłą-EKS? Pomagacie, dzwonicie itp. A czy wy kochane pozwalacie na bliższe kontakty? Sama mam obecnie konflikt właśnie o kontakty z byłą i koleżanki.. nie chcę być porywcza i stawać okoniem ale chciałabym dowiedzieć się jak większość do tego się ustosunkowuje.. Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam Kinga

Gość wiosna wiosna
no ja bym nie chciala, zeby moj chlopak mial kontakt z eks.

nie pozwalam...nie zycze sobie....nie chce zeby mi ktos macil w moim zwiazku tak samo ja nie kontakuje sie z exami poniewaz nie mam takie potrzeby! Zazwyczaj ex dzialaja na zasadzie psa ogrodnika ktory sam nie wezmie i innemu nie da! Do mojego zaczela sie odzwyac ex po dwoch latach od zerwania i wyjasnienia sobie wszystkiego.... Oczywiscie w celu wyjasniania czegokolwiek! Blo mi zle...bo sama kiedys bylam taka wredna ex i nie chcialam dopuscic do sytuacji gdzie dziewczyna zaczela by macic w moim zwiazku.... Uwazaj lepiej!

Gość katie27
..ja mam kontakt z moim-ex, pare razy do roku dzwoni lub pisze emaile..nie mieszkamy juz w tym samym mieście..nie spotykamy sie.mój mąż o tym nie wie, choć to nic złego..ja tez nie wiem czy ma jakieś kontakty ze swoimi byłymi dziewczynami- i tak jest dobrze..po co się denerwować:)