Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

chce rozstania co powiedziec

Polecane posty

poznałem dziewczyne i na pierwszej randce sie z nia bzykalem powiem tak ze to była jej inciatywa a ja sobie tej przyjemnosci nie odmówiłem pozniej pare razy sie spotkalismy i sie jakos obydwoje zangazowalismy ona ma 18lat ja 27 chociaz wiem ze chyba robie zle bo nie mam do niej zaufania bo jesli sie na pierwszej randce idzie do łozka to chyba nie nailepiej swiadczy zreszta sam mowiła ze miała bogate zycie erotyczne i do tego jest bi znaczy ma jakąs tam kobiete znamy sie z 3 tygodnie ja juz chce sobie to wszystko odpuscic a przynaimniej na jakis czas sie rozstac i zobacze czy bede tesknil zreszta nie wiem czy jest sens ja boje sie ze bedzie waliła mnie w rogi a juz to kiedys przezywalem z inna kobieta wiec to bez sensu musze jej delikatnie albo nie delikanie powiedziec ze to nie ma sensu tylko co mam jej powiedziec reszta minusow to lubi melanz ,porzucone dwie szkoly,ona chce sie dla mnie zmienic ze nigdy takiego faceta nie poznala bo ja ja potraktowałem troszke lepiej chyba nie inni

Gość anitkaaa
co to jest melanz ??

Gość fsvfdvsfdv
Powiedz jej że pierwsze zauroczenie minęło (co będzie prawdą bo wreszcie twój rozsądek bierze nad nim górę) i takie tam. A na serio to się raczej martw czy czegoś od niej nie złapałeś.

Ci sie dziewczyna trafila.No wiesz młody wiek może sie jeszcze zmieni. Ale czy Tobie w tym wielku nie szkoda czasu na takie małolaty?

Gość mandaryna600
pogon gowniare, chyba nie zakochales sie w 3 tygodnie. Za duza rozniaca wieku w tej chwili.

Gość fgdgdg
dlaczego uwazasz ze dziewczyna która poszla z toba na 1 rande do lozka to jest juz od razu "be". a co to za roznica czy na 1 ,2 czy 10 spotakniu i tak by bylo to samo. ja przespalam sie z chlopakiem na 2 spotkaniu.od roku mieszkamy razem.swiata poza soba nie widzimy.ja jestem po studiach on po podstawowce a zarabia wiecej niz ja.zreszta nigdy mi nie przeszkadzalo jego wyksztalcenie.

Gość gdfsdsd
o tobie to tez nie najlepiej swiadczy, ze poszedles na 1 randce, baranie :o

Gość fgffd
a co wedlug was mezczyzni oznacza ulozona kobieta???

Bezedury "a ja sobie tej przyjemnosci nie odmówiłem" .chodzi zapewne o to,że sam powiedzaiłeś ,że Piotrek powinnien znaleźć sobie bardziej ułożonęą kobietę a sam jest ułożony?

Gość hgjgj
no wlasnie.ma 27 lat.zamiar inteligencja sie wykazac to co. wykorzyastal ja i teraz rozstania chce.swinia

ja jej nie wykorzystalem ona sam nakrecała swoim zachowaniem itp jest nimfomanką kusila a co aj mialem uciec

Gość hjghjhg
mogles chociazby powiedziec "nie ze mna te numery mala" jezu przeciez cie nie zgwalcila.zrobiles to bo chciales i juz.

ja tez nie lubie za pare godzin sie z nia spotkam nie powiem ze mam wielka ochote na seks ale nie będę tego robil a po seksie mowił ze to nie ma sensu wiec nie che jej w ten sposób wykorzystac sadze ze im wczesniej sie rozstane tym lepiej dla nas obojga

a do tego jej bi-seksułalizm przeciez ona moze byc bardziej za kobietami niz za facetami i sie moze tylko bawic mna jak i wieloma innymi facetami

Gość ghfmjhgj
to masz przejebane ja ci powiem :-)

nie no jasne, o niej seks na pierwszej randce świadczy źle, ale on jest w porządku, ale chyba zrobił dokładnie to samo co ona... Tylko u kogoś się widzi wady, u siebie jakoś trudno je zauważyć, nie?

wiem ze moze nie powinienem tego zrobic ale to ona nakrecala mi sie to zdazyło po raz pierwszy i nigdy takiej kobiety nie poznalem zeby mi dala po 3 godzinach znajomosc wiec jesli ona tak poznaje facetow i odrazu seks to no sory wybaczcie ze ja zle zrobiłem

To zalezy od człowieka z tym seksem. Tu jest juz jeden debil na cafe co szuka dziewicy orleańskiej. Czapka z daszkiem i narazie:-) Ale mnie też się wydaje ,że to za duża róznica wieku w wydaniu 18 i 27 lat. Może będą z Niej ludzie ale troszkę byś sie przy tym namęczył.

Gość ghjjhgj
powiedz jej po prostu niech to cos. tzn. ta wasza znajomsc zostanie w zalażku bo nie widzisz sobie dalszego kontunowania tej jej i juz

piotrek, ale odpuść sobie głupie dyskusje na temat tego, że jest w tym coś złego, że poszedeś z nią od razu do łóżka - chiała to poszedłeś i to jest zupełnie naturalne. Nie ma tu żadnego wykorzystania, nietaktu itp. a jesli chodzi o resztę - ja osobiście nie bardzo rozumiem w czym problem???? Dlaczego nie możesz jej po prostu powiedzieć, że nie pasujecie do siebie, że nie widzisz was razem w dłuższym, poważniejszym związku?

Gość kompletny brak samokrytycyzmu
>nie mam do niej zaufania bo jesli sie na pierwszej randce idzie do łozka to chyba nie nailepiej swiadczy Sam się z położyleś do łóżka z dziewczyną której nie znałeś, na pierwszej randce, ale tylko ją za to źle oceniasz? A swojego puszczalstwa nie dostrzegasz? Ty też jesteś latwiutki jak tak z byle nieznajomą babą kopulujesz. Dobraliście się w korcu maku:-D

marna prowokacja jakiejs oburzonej sexem na 1 randce moherki, mająca pokazac, jak to niby faceci traktuja kobiety, ktore decyduja sie na taki krok

przetestowała dziewczyna starego barana, okazał sie do niczego, to go odpuściła , na cholere maiała tracić czas

Gość Krakowiaczek_jeden
BURAKU TY! pomyśl ilu facetów chciałoby kobietę bi!-ja np. weź ją, jej koleżaneczkę i spełnij męskie fantazje!