Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cwikla kopytko

No dobra to jakie wymiary powinien mieć artakcyjny facet?

Polecane posty

Wszyscy mi to mówią :classic_cool: na zebraniach koła mlodego centrum, wieć twój komplement nie był az tak niebanalny jakim chcialas go uczynic aby mnie omotać, abym się w tobie zaczął podkochiwać. Jestem twardy jak skała. :P

Idę pisac bibliografię do mojej pracy magisterskiej, gdyż trwoniąc cenny czas na pogaduszkach i flircikach nigdy nie wyrwe się z tej chałupy i do końca zycia zostanebezrobotną klasa robotniczą 🖐️

Zapewne nie potrafisz wykorzystać swojego potencjału. Trzeba miec charyzme chlopie tak jak ja i się cisnąć na sam szczyt.

Ale ja jestem na szczycie i wiesz widok choojowy :o A jakbym bym spawaczem to kasy po uszy i zero problemów :o Ale jeszcze wszystko przede mną :classic_cool:

Jakby co to jest wolny etet na na portierni z której sie zwolniłem, aby móc pisac pracę. Wiesz buda taka troche zagrzybiała, ale spoko fucha, 2 razy dziennie otwierasz bramę traktorowi a reszte dnia śpisz, tylko zimą trzeba kufaje ubrac bo piździało.

O to: ...\"wieć twój komplement nie był az tak niebanalny jakim chcialas go uczynic aby mnie omotać, abym się w tobie zaczął podkochiwać\".... Bo chyba mnie z kims mylisz :o

Gość MErrrry
Atrakcyjny facet to 25 cm długości i 17 cm w obwodzie ! wiem to na pewno bo sama sprawdzałam !