Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do panów

Pytanie do Panówczy

Polecane posty

Gość witam to ja mam pytanko
pytam sobie z ciekawości:) rwanie na "żona mnie skrzywdziła,ale jestem biedny" niestety (nie wiem czemu) jest ciągle w użyciu:D

ale cieszę się ze to trochę wyjaśniliśmy bo czułam po tym duży niesmak:) żegnam i już więcej nie niepokoję na forum:)pa🖐️

Gość
witam to ja mam pytanko => jest, ale to dopiero drugi etap, jak juz omotane dziewczę dowie się, że jej luby ma bagaż w postaci żonki ( a nieraz i dzieciaków) :P A że w uzyciu - cóż poradzić? Babskie gierki i różne mityczne teorie nt. facetów dalej są w obiegu, choć przynajmniej dla mnie babka im hołdująca jest z góry skreślona :p Głupota jest ponadczasowa i niczym nie ograniczona.

Apostoł, ja ich nie nienawidzę, ale nie muszę ich lubić, co oczywiscie otwarcie wyznaję. Para ona czarana, on biały? znasz? ja nigdy nigdzie takiej nie widziałam czarni, jak czarni, juz nie bedę nic pisać, bo wiesz, jeszcze nas zabanują ;-) a wiedziałeś, ze w Tajwanie kobiety dają za darmo tak je kręcą biali? widzę, ze nie masz uprzedzeń w tamtą stronę, wiec masz szczęście, powinieneś skorzystać. no i sądząć po tym, co widziałam to te azjatki chyba naprawdę dobre żony :-D ta mieszanka polsko-ukraińsko-bułgarska :-) ciekawe jak wygladasz? :-)

pomyłka, nie na Tajwanie (chociaż tam pewnie też :-) ) ale w Tajlandii :-)

"Co do tej dyskryminacji - i to mi sie podoba. W unii europejskiej biali wyżynają samych siebie. Pewnie dlatego ostatnio terroryści nie przejawiają większej aktywności. " :-D :-D dobre masz teksty

Trochę mnie zjechaleś za te niby homofobię, ale to nie o to chodzi. Ja nic do nikogo nie mam o ile zachowa bezpieczną odległość... nawet nie mówię tak jak Ty - ruscy, nie lubić ruskich, więc chyba nie jest ze mną tak źle napisałam tylko co nieco z mojej wiedzy ogólnej o tych stronach i zamieszkujacych je ludziach... i nie chodzi o to, ze moje przekonania poprawiają mi nastrój, co jak co, ale bez przesady :-D

Gość
polaola => znów stereotyp. Tajlandka z dobrej rodziny łatwo sie nie da, o nie. Tyle, że dobrych, czyli w miarę zamożnie żyjących (jest co żreć i co na dupę włożyć) rodzin niewiele. Ale tam akurat kurwiące się dziewczynki rozumiem poniekąd. W Polsce jak jakaś pizda pisze, że poszła do burdelu, "bo sytuacja ją zmusiła" to nie wiadomo czy się zeszczać ze śmiechu, czy zrzygać z obrzydzenia. A tam naprawdę jest głód. Może ci o Japonię, albo Koreę chodzi? W Chinach różne myki się zdarzają, ale ta społeczeństwo mocno konserwatywne, jak dziewczynę ludziska wezmą na języki, to pizda i żopa. Kumpel ma żonkę, tylko, że tatarkę. Zajebista gościówa. Tyle, że jak się wkurwi to gościu chyłkiem na palcach pod ścianami przemyka. Gorąca stepowa krew :D Jhonny Cage też na swoim powtórnym ślubie źle nie wyszedł :P Zresztą już od paru Chinoli mam zaproszenie i zapewnienie, że póki lokum nie znajdę, to mogę u nich mieszkać. Zajebiście lubię tych ludzi, są kulturalni i dobrze wychowani (jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiało). A wyglądam znośnie, choć ostatnio pierwsze dwie bruzdy się na czole pojawiły. Za dużo się w ostatnim roku działo :o Może znikną za jakiś czasn- ciało mi się szybko regeneruje :P

"polaola => znów stereotyp. Tajlandka z dobrej rodziny łatwo sie nie da, o nie." wiem co mówię, uwierz mi, one z czystego pociagu fizycznego się dawały, białym młodym, zresztą Polakom (wiadomość z pierwszej ręki) :-P

Gość
polaola => homofobię? O_o Pedało żercą nie jestem, ale fanem też nie. Ruski - znaczy nasz. Sami o sobie tak mówimy. Po prostu ktoś z byłego związku radzieckiego. Z pierwszej ręki? Znaczy ty ja przeleciałaś? :P Nie mam żadnych powodow, żeby nie wierzyć, ale żeby wierzyć też nie za wiele. Żaden poważny facet nie chwali sie ile zaliczył - kumple nie uwierzą, a jego kobieta uwierzy na pewno :P No, ale to tylko taka mała dygresja.

shit! czytam tutaj o retro, której facetowi nie stanął to dlatego miało być ksenofobię :-O

"Żaden poważny facet nie chwali sie ile zaliczył - kumple nie uwierzą, a jego kobieta uwierzy na pewno" ten On lubi tylko kobiety białej rasy, jego koledzy owszem skorzystali :-P w każdym razie nie miał powodu, żeby coś ubarwiać, reczę za to (o ile to możliwe na kafe :-D )

Gość
Przypominają mi się ci iławscy "skini" co ich kiedyś poznałem. Jest tam jedna mulatka - całkiem ładna podług niektórych - tyle, że głupie z niej kurwiszcze. Przelecialo ją całe komando (znaczy, nie na raz :P ), a później łazili idioci i się chwalili, że wyruchali czarnucha :o Jakby było czym. Polskie gówno udające skinheadów jest naprawdę megażałosne.

Gość
Dobra, za półgodziny muszę artykuł wysłać. 🖐️

aha, w Chinach jest za mało kobiet, więc jako konkurencja duża (pociągajaca ich kobiety) to ja nie wiem, czy będą Cię tak szczerze lubić :-P :-) ale jak pojedziesz to masz pisać do mnie listy z podróży! ;-) lubię wiadomosci z pierwszej ręki :-P

Polskie gówno udające skinheadów jest naprawdę megażałosne. właśnie za to Cię lubię:D ( wiem,miałam się już nie odzywać:D )

zgadzam się, Apostoł jest niezły egzemplarz, taki unikat :-D

miałam coś innego na myśli,ale ok,niech będzie że unikat:D zdaje sie że go lubisz bardzo ;)

lubię tutaj wiele osób, Apostoła chyba też zaczęłam :-D

na forum jest całkiem do rzeczy;) ja zmykam miałam się już nie odzywać,pa;)

ej,przestań mnie pytać bo miałam już się nie odzywać:D:D niedobra kobieto:P

wpadnij jutro, obowiazuje strój wieczorowy, preferowany w czarnym kolorze :-P

to do mnie?:P nie wpadnę bo jestem papla i zawsze za dużo mówię:D

jak chcesz, w każdym razie zaproszenia nie wycofuję ;-) :-)

to dodaję do ulubionych :D pa🖐️

Gość
Skończyłem, jak zwykle, na ostatnią chwilę :D polaola => z tymi kobietami to raczej problem terenów wiejskich. Sprawa przedstawia się tak, że obowiązuje niby ten edykt polityka jednego dziecka. Jednak istnieje wyjątek, że można mieć drugie, jeśli jest się rolnikiem i pierwsze dziecko to dziewczynka. Czasem i za drugim razem nie wychodzi, wtedy zabija się dzieciaka ,czasem i dwa, i robi na nowo. W miastach już za bardzo nie robi czy to dziewczyna czy chłopiec. Nie mniej jednak i tak brakuje 80 do 100mln kobiet. Stąd i myślę że Chinole prędzej, czy później, zaczną jakąś wojenkę. Wojny od lat służą do redukcji pogłowia młodych mężczyzn, którzy mogliby być ogniskiem zapalnym jakiegoś buntu. Tylu chłopa na ciśnieniu to całkiem niezły problem. Obiecałem już , że jak ruszę w trasę to zacznę pisać bloga :P

Jak to zabija się dzieciaka? :-O czy to jakiś skrót myślowy? kiedyś oglądałam jakiś reportaż BBC własnie o problemie dziecko dziewczynka, ale oni chyba je oddawali gdzieś tam, a nie zabijali ... mam kolejną propozycję, jeżeli w Chinach Ci nie wyjdzie to w Australii mają problem z populacją i gęstością zaludnienia na prowincji w jakimś miasteczku oddalonym 300 km od najbliższych sąsiadów zawsze chętnie by Cię przyjęli ;-)