Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula lu

mam 23 lata dotąd byłam jedynaczką a tu...

Polecane posty

Gość kalaaa
Tylko gorzej bedze jak ułomek sie urodzi

a moze planowali? bylyscie przy tym, ze wiecie i krytykujecie? moze warto zajac sie wlasnym lozkiem.

kalaa o czym pieszesz? mysle, ze wiele osob moze miec problem ze zrozumieniem twojego "specyficznego" jezyka. czego on jest skutkiem?

gratuluje. ja mam tyle samo lat co ty i chyba bym sie zalamala jakby mi rodzice taka niespodzianke zrobili :O jedynacy rulzzz

Gość misheeela110
dejzi69 won!! gratuluje :)) pozdrow rodzicow!

Gość misheeela110
dejzi69 pamietam Cie wredna dziewczynko ...z mojego topicu :) jesteś poprostu walnięta...

Gość misheeela110
super ze rodzice w tym wieku,tyle lat po slubie nadal tak sie kochają i decyduja na dziecko :)

Gość soskal
misheeela110 uprawianie seksu w małzenstwie nie oznacza miłosci a ciaza tez nei jest wynikiem miłosci tylko w tym wieku wpadka.

Gość misheeela110
soskal nawet jesli wpadka to sex wmalzenstwie oznacza milosc ;P

widze, ze coraz wiecej osob bylo przy poczeciu tego dziecka. akurat znam przypadki gdzie ludzie praktycznie w ostatniej chwili decyduja sie na dziecko aby miec co robic w zyciu po odchowaniu starszych dzieci, ale jak ktos nie chce to tego nie zoruzmie.

No szczerze mówiąc... Według mnie to w tym wieku dziecko to nie rozsądne. Ponieważ taka jest prawda ,że w czasie wieku nastoletniego tego dziecko oni będą już starzy i nie zbyt zdrowi ,a właściwie mogą nawet być bardzo schorowani bliscy śmierci. Nie chcę oczywiście cię urazić i życzę tobie i rodzicom jak najlepiej !

Gość soskal
misheeela110 ale ty głupia :-) zacznij myslec normalnei ,seks na poczatku moze oznanac miłosc a potem to przyzwyczajenie

Gość migotk
TO WYOBRAź SOBIE żE TERAZ TY TEż ZACHODZISZ W CIążE I TWOJA SIOSTRA CZY BRAT BEDą MIEC TYLE SAMO LAT CO TWOJ DZIDZIA ;p:p:p

ludzie o czym wy mowicie..bliscy smierci? nie wiem na jakiej podstawie tak twierdziecie? tylko wieku? sa ludzie, ktorzy majac 20 lat sa mnie katywni niz 60-70latkowie. nie mozna generalizowac i juz dzis mowic, ze cos pojdzie nie tak. wikszosc dziadkow z powodzeniem wychowuje wnuki i jest ok.

Gość do dejzi69
jesli jedna osoba mówi Ci, ze jestes osłem, to olej to. jesli 2 osoby mówia ci, ze jestes osłem- zastanów sie ale jesli 3 osoby mówia ci, ze jestes osłem, to kup sobie siodło rozumiesz aluzje?

no i co z tego, ze beda miec tyle samo lat? w czym to ma niby przeszkadzac bo nie wiem? seks z przyzwyczajenia po latach..musicie miec strasznie smutne zycie aby stwierdzac za kogos czemu uprawia seks..

Gość misheeela110
moja sostra jest w ciąży :D ja też... jej dzidzia bedzie kilka miesiecy starsza od mojej dzidzi, ale nie wyobrażam sobie sytuacji zeby moja dzidzia miala tyle co siostra albo cos kolo tego... nawet bym nie chciala, chyba ze bylabym jedynaczką. bo nie chcesz autorko kiedys zostac sama, prawda?

Kurde no uśmiać się można :D Moja babcia ma 75 lat i nie jedną z Was by zagnała w kozi róg :P Nie jest babcią w papilotach która potrafi narzekać na swój wiek i reumatyzm :D :P

to, ze ty sobie nie wyobrazasz to nie znaczy, ze ktos inny ma z tym problem. nie wiem dlaczego czyjes wyobrazenia maja stac na drodze do szczescia innym. w tym kraju chyba nigdy sie nic nie zmieni.

ja wciaz nie wiem w czym jest problem. zadnej sie to nie podoba, ale nie umieja napisac dlaczego.

Gość misheeela110
miałam wizje "dzidziów" bawiacych sie w piaskownicy.. "mama, ciocia jest brzudka, zabrała mi foremke" he he

mam kolezanke ktora ma brata 18 lat mlodszego... jej mama jak urodzila miala 40 lat wiec troche mlodsza od twojej ale tez nikt sie nie spodziewal bo w zasadzie miala juz 2 dorosle corki (jedna 22 lata czyli prawie w twoim wieku a druga moja kolezanka 18 lat) i nikt sie nie spodziewal ze jeszcze bedzie miala dzieci... ona zreszta sie przyznala ze to wpadka i bala sie powiedziec corkom... powiedziala dopiero jak byla w 7 m-cu bo sie bala ze zareaguja tak jakby zareagowala dejzi ale one na szczescie byly normalne i przyjely to super... teraz kuba ma 6 lat i jest oczkiem w glowie i mamy i obydwu siostr... kochaja go bardzo i sa bardzo szczesliwe ze maja takiego mlodszego brata i nie wyobrazaja sobie ze mogloby go nie byc...

mishelaaa argumnty, ktore podalas...nie sa warte komentarza, ze tak to delikatnie ujme. ile masz lat?

Gość misheeela110
ale ja nie mialam nic zlego na mysli. szczere gratulacje do rodzicow i przyszlej siostry :)) ja mam 17 lat... i musialam przejsc szybki kurs dorastania z oczywistych względów.

Super ze sie cieszysz :) ja jak miałam 16 lat i dowiedziałam sie ze mama w ciazy to zamiast radosci w domu przez jakis czas była \" wojna\", płacz i fochy. teraz siostra ma 3,5 roczku. jak mnie nie denerwuje to moze sobie byc... :P ale przyznam szczerze ze jak była mała za nią nie przepadałam. nie to ze bylam rozpieszczonym jedynakiem, bo tak nie było, zn owszem jedynaczka ale zawsze lubilam dzieci i chciałam sie dzielic z innymi tym co sama miałam.. ale na rodzenstwo gotowa nie byłam :o fakt ze to tez nie był najlepszy okres w moim zyciu, mysle ze gdyby stało sie to z rok pozniej juz zupełnie inaczej bym zareagowała :) i nie rozumiem tych oburzonych komentarzy :o rodzice widocznie chcieli i dobrze :) przypomną sobie jak to jest mieć małe dziecko, moi zdecydowali się bo iwedzieli ze moze j sie kiedys wyprowadze i w duzym domu zostaną całkiem sami, a tak... zawsze dłuzej ktoś z nimi bedzie. moja mama miała 35 lat jak urodzila moja siostre ;] ( mnie jak miała 19 :P ) Pozdrowionka:) bedziesz mogla sie przygotowac do roli mamusi :D

Gość fiolawola
35,40 lat to nie 48.Widocznie kobieta juz w menopauze zaczeła wchodzic i myslała,ze juz nie zajedzie a tu pech.

Gość kootek
gratulacje dla was wszystkich!

Gość fiolawola
crazy_bogie dla mnei nie było i nie będzie,bo ja umiem sie zabezpieczyć.