Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziób dziób

krem koloryzujący casting creme gloss

Polecane posty

Gość dziób dziób

kupiałm dziś sobie krem koloryzujący. to jets z tych l'oreala casting creme gloss bez amoniaku. mam bardzo cieńkie włosy od farbowania (rozjasniania) ale nei robiłąm z nimi nic od grudnia. i teraz nie wiem są takie matowe szare brzydkie ogóleni i czy farbować tym kremem? on jets do 28 zmyć wiec chyna aż tak nie niszczy? co sądzicie z włąsnych doświadczeń?

ooo tez chcialabym wiedziec:) sama planuje pofarbowac wlosy tym szamponem... ostatnio weszly na rynek jakies dwa nowe odcienie...ma ktos juz jakies doswiadczenia z tym kremem?

Gość dziób dziób
hm. i nikt bu :( . bo ja nie wiem nie chce zeby mi powypadały. chce żeby mi włoski odrosły i zroibły się grubsze a cholera mam teraz takie bez koloru.

Też mam ochotę na ten krem i na jakiś ciemny brązik:P tylko to co mnie zastanawia, to to, że jest tam napisane, że jeżeli chociaż raz w życiu robiło się tatuaż z henny to ma się na nią uczulenie i na tą farbę też będzie się mieć. Hmm... a ja niestety keidyś takie gówienko sobie zrobiłam. I teraz nie wiem... A co do efektów napiszę za kilka dni, bo kupiła już sobie tą farbę moja mama i niedługo ma zamiar wypróbować:P

Gość dziób dziób
ok dzięki ;) a a propo henny to faktycznie cos tam takiego pisze. troche bez sensu :|

no ja planuje jak moja mam będzie robić posmarować sobie trochę za uchem i sprawdzić czy wystąpi u mnie reakcja allergiczna. a tak a propos to w drogerii natura jest teraz promocja na te farby:P

Gość ja zrobiłam ciemny brąz
kilka miesięcy temu i wyszły... czarne... bez szans na zmycie :( Nie jestem jedyna, która tak się urządziła dzięki temu cudkowi :>

Gość dziób dziób
kurcze czytałam właśnie ze kolor jets ciemniejszy mocno od tego co podają na opakowaniu. ja kupiłam sobie karmel. hm a miałaś jakies mocno zniszczone włosy, wypadały CI czy cos? bo t ojest akurat dla mnie najgorsze ;/

Mogę się wypowiedzieć na temat tego szamponu, bo sama zakładałam podobny topik prawie 2 miesiące temu. Otórz miałam włosy w kolorze blond, dość długie-obcięłam do połowy szyji (najdłuższe z przodu, z tyłu krótsze). Wtedy został mi już tylko mój naturalny kolor włosów ale zachciało mi się czegoś ciemniejszego. Użyłam ciemnego blondu Castinga, byłam zadowolona. Nie zniszczył mocno włosów zbytnio, były może odrobinę bardziej szorstkie, kolor ładny, schodził równomiernie jednak ciagnęło mnie do ciemniejszych włosów. Przeczytałam wiele opinii i najbardziej chwalonym kolorem był jasny brąz, bo brązy wychodzą ciemne. Kolor wyszedł faktycznie bardzo ciemny, niestety nie do końca równomiernie złapał nie wiem czemu. Mimo, że podobam się sobie w tych ciemnych włosach to nie jestem do konca zadowolona. Włosy są troszkę szorstkie, zobacze jak się będzie wypłukiwał, po 2 myciach wygląda jeszcze ładniej.

Oprócz innego koloru żadnych niespodzianek. Włosy nie wypadały, nie zostały zniszczone. Nic takiego. Powiem szczerze - gdybym miała robić teraz cokolwiek na głowie tym środkiem to albo trzymałabym bardzo krótko, albo wybrała jaśniejszy kolor. Niestety jestem taka mądra po czasie, bo i wtedy, kiedy eksperymentowałam nie było tylu opinii o tym środku. Teraz muszę czekać na nowe włosy, bo na dekoloryzjację na pewno się nie zdecyję.

Gość dziób dziób
a karmel to się raczej zalicza do jasnych brązów :P? bo ja nie chec ciemnych :O tykl ożeby było podobne do naturlanego ;) i oby włosy nie wypadały. bo i tak mam mega zniszczone i bardzo bardzo cieńkie patyki. ale nie chce czekać 2 lata i wyglaać okropnie zanim mi odrosną o ile kiedykolwiek odrosną.

po prostu trzmaj krótko a jeśli masz już zniszczone włosy, to nie lepiej obciąć trochę?

Gość dziób dziób
obciąć hm mam tkaie włoski troche za ramiona. powinnam końcówki przyciąć fakt. ale nie chce mieć krótszych włósów. kiedyś miałam śliczne :(

włosy nie zęby - odrosną :) a nic tak nie psuje najpiękniejszej kobiety, jak paskudne strąki zamiast lśniących włosów. Zetnij do ramion i dbaj o nie a błyskawicznie odrosną :) Sprawdzone na sobie:)

Gość dziób dziób
pofarbowałam i szczerze to nie ma różnicy między tym kolorem co mam a tym co miałam tyle ze jest on równy teraz (bo wczesinej miałam gdzies jeszcze nie spłukaną starą farę. i ogólnie się włoski odświeżyły. nie są suche są raczej lsniace i miłe w dotyku . mieciutkie ;) nie wygladaja jak farbowne tylko jak naturalne.