Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczącakobietka

po prostu olał

Polecane posty

Gość wrrr...
To rób jak chcesz. Chcesz żyć w niepewności Twoja sprawa - chcesz wiedzieć DLACZEGO napisz. To nie boli a Ty będziesz spokojniejsza. A jak nie chcesz to wywal jego gg z kompa, nie myśl, nie rozpamiętuj:/

Gość anonimowo dzisiaj
płaczącakobietka ---> wlasnie tak bywa, jak sie pokazuje uczucia zbyt szybko. "a kochac nie warto bo milosc jest karta, a w karty trzeba umiec grac" :)

ojjj kotek jesteś łatwa i to bardzo jakby ci ktoś powiedział skacz- skoczylabyś ( kiedyś ktoś Ci powiedział 'nie rozkladaj nóg' i nie rozkladasz)

Gość PO DWOCH RANDKACH I TAKIE
PLACZE ???!!! DZIWECZYNO, JESZCZE NIE JEDENGO BEDZIESZ MIALA !

Gość płaczącakobietka
miss z. nie jestem łatwa - byly dwa spotkania ale długie razem dobrze sie bawilismy WZAJEMNIE on nie był nachalny pocałował mnie a ja mu ten pocalunek odwzajemniłam i tylko tyle ze ' KłODą NIE BYłAM - nic mu nie powiedzialam - latac za nim nie latalam ale w oczach mozna wypatrzyc kazde uczucie zwłaszcza po pocałunku i nikt do tad nie mial do mnie takiego dostepu - to pierwszy chlopak z ktorym sie tak pocalowalam i jestem jeszcze dziewica pocalowalismy sie dlatego bo czulam wzajemną facynacje na obu płaszczyznach zarowno fizyczna jak i psychiczną

Gość płaczącakobietka
i nigdzie nie pisałam ze sie ZAKOCHALAM tylko ze jest mi strasznie smutno i ciezko a to roznica tak kazdy by sie czul gdyby wszystko bylo ok i nagle zero jak by niczego nie bylo

Gość płaczącakobietka
do rada faceta :) ostatnie co powiedzial ze chetnie sie spotka i ze swietnie sie czul w moim towarzystwie w jego oczach tez widac bylo ten blysk i radosc dzwonil jeszcze pozniej i tez bylo ok i tak nagle koniec

Gość no nie znowu on...
no skoro ty jestes dziewica to sie nie dziwe... dziewice w tym wieku sa, jakby to powiedziec, inne niz normalne kobiety, ktora normalna by sie tak zachowywala po 2 randkach? masz 28 lat ale zero dosiwadczenia z facetami i dlatego chyba zachowujesz sie jak 15 latka co sie dopiero zaczyn aumawiac z chlopakami