Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra 27.......

co się dzieje z dzisiejszymi dziewczynami?

Polecane posty

Gość aleksandra 27.......

młode dziewczyny mają teraz jakieś dziwne podejście do facetów i do życia.Wiecznie rozgolaszone, sex z każdym,z którym chodzą,dla faceta zrobią wszystko.A poza tym są często strasznie wulgarne...

Gość lolowo jest
sadzac po nicku masz ponad 20 lat..nasze pokolenie nie jest jeszcze az tak tragiczne.. warto by sie przyjzec pokoleniu "z gimnazjum"...-to jest dramat!!!!

Gość hifhdfjdkjf
to jeszcze nic, sama byłam świadkiem jak 10cio letnie dzieci palą papierosy.A gdzie są ich rodzice?

Gość haha2
ja taki nie jestem a co do dziewczyn to tak racja ale nie wszystkie (13 lat)

Gość gatunek zaginie
wałki tłuszczyku i wzgórek łonowy na widoku publicznym :-O ciekawe czy ciągłe patrzenie na takie widoki nie osłabia przypadkiem libido mężczyzn? na zasadzie przyzwyczajenia i znudzenia golizną?

Gość Kałamałamkala
Nie zgadzm się mam 26 lat i zachowuję się tak jak te małolaty bo mam do tego prawo i nie obchodzi mnie czy to jest moralne...:O w dupie to mam!!! :)

a co ma się dziać, obejrzyj sobie stare kroniki na tivi, takie same tylko wtedy siermiężne były , tak duupa Gomółki Władysława

Gość robert..
Kałamałamkala -to i stare dupy też są wulgarne?

Gość Kałamałamkala
Robert tak stare dupy są wulgarne nie zależnie od wieku. Znam pełno takich co mają od 20 zwyż do ok. 55 co ubierają się wyzywająco, palą, piją, klną i żadnemu mężczyźnie nie przepuszczą - jeśli chodzi o przygodny sex:). Ludzie gdzie wy przebywacie, że was dziwią takie zachownia taki jest świat zboczony i wypada z tym się pogodzić. Na to nic nie poradzimy :O Każdy ma prawo wyboru:) Bądźmy tolerancyjni :)

Gość lolowo jest
ja mam 23 lata tez robie to co chce ale w granicach normy.zdarza mi sie przeklnac, zdarza mi sie upic (dwa razy do roku:P) ale wszystko w granicach normy. nie wyobrazam sobie jechac np. tramwajem i drzec sie na caly wagon o tym jak to fajnie "lizalam" sie z facetem a niestety takie rzeczy sie slyszy!!!!takie dziewczyny wg mnie sie nie szanuja i....nie sa, przestana albo nigdy nie beda szanowane!a gadanie ze nie obchodzi nas zdanie innych jest chore...czlowiek jest istota spoleczna i powinno go to obchodzic. wiadomo ze nie nalezy brac sobie wszytsko na serio ale jesli ktorys raz slyszysz ze jestes taka a nie inna i to dobrze o Tobie nie swiadczy wartoby sie nad tym zastanowic:/

Gość hifhdfjdkjf
najbardziej szokujace są pijane kobiety.Ostatno widzę takie ok.50 napite,obrzygane pod sklepem monopolowym.Szok.

Gość lolowo jest
pomijam juz temat makijazu jak u 40-latek!!dzisiaj sa takie czasy ze ja ubrana w jeansy,obcisla podkoszulke, buciki na niskim obcasie wygladam mniej powaznie niz dziewczyny z liceum i gimnazjum! robia z siebie stare maleńkie!!i te wiecznie otwarte geby z guma do zucia!!bleeeeee

Gość obejrzyj sobie kiedy mtv
tam dopiero jest tragedia...

Gość lice_a_listka
dzis jechalam autobusem i widzialam jak na przystanku jedna dziewczyna wiazala sobie sznurowke. miala spodnie biodrowki, a pupe... no, nie najszczuplejsza. jak sie wypiela, to az jej kawalek tylka bylo widac. :o :o