Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

Tylko ona niechce:D jak facet zaczął czynić kroki w kierunku zmiany relacji (a pewnie nauczony dośwaidczeniem, próbował delikatnie) to ona sie wycofała. Ja jej nie rozumiem... ma 32 lata i byla tylko w 2 związkach z seksem. Jak dla mnie: dziwne.

"ma 32 lata i byla tylko w 2 związkach z seksem." e tam dziwne - to swiadczy o tym, ze jednak to kobieta ugodowa i potrafi sie zmusić do tych obleśności, by zadowolic faceta... :P

Szit!! Ma 32 lata??? Elwirkaaaaaa!!!! :D:D Od kiedy rodzice zaczynają sezon grilowy na Mazurach? :D:D

Nie zaczeli, bo mieli teraz w długi weekend jechac po raz pierwszy :P Jesli mam byc szczery, to mi naprawde kuzynke przypomina - zwlaszcza tych iluś tam facetów ni to przyjaciół ni to nie wiadomo kto - przy niej ciągle sie jakies takie smęcidupy kręcą, jedne zakochane - robiące za podnóżki, inni liczący na szybi seks z twardą laską... A ona wszystkich równa z ziemią, wypala do gołej gleby i posypuje solą... :D

tak jak mówiłam- retro uleczy tylko i wyłącznie porządne wy...nie- tylko kto sie tego podjemie?

generalnie te wszystkie temty z kosmosu wzięte...potłuczona:/

Gość mozna to połączyć
nie wiem czy nie chce..mówi, że chce, ale może na poziomie nieświadomym faktycznie nie chce;) Retro, bo teraz doczytałam, facet był przyjacielem, gadało się bosko i intelektualnie wielce, ale relacją intymną nie jesteś zainteresowana?nie podoba Ci się?orgazmy intelektualne są fajne-potwierdzam, ale te na poziomie bioder też niczego sobie;) ale podkreślam-ja nie będę kwestionować Twojej seksualności,bo to jest Twoja sprawa.....aha... dwa związki z seksem to i tak lepszy wynik niż wiekowe dziewice z sąsiedniego topiku- Nefrytko więc nie narzekaj;)

Nie. Ona wywalała wszystko co jej nie pasowało w facetach. I patrzyła na reakcję kobiet/mężczyzn. I czuła się coraz bardziej sfrustrowana odpowiedziami i pogladami innych.

"Kamikadze?" raczej Kamikadzka :P:P a co do kuzynki... kiedys myslalem, ze to taka żyleta - babka z charakterem... i poza roznymi dziwakami kręciło sie przy niej kilku naprawde bardzo, bardzo fajnych gości... ale bardzo fajni goscie maja to do siebie, że maja w czym wybierać i kobieta, która próbuje sie nimi zabawić poprzez udręczenie ich, to zwykła strata czasu...

stawiam na hipotezę komicznego- retro sama sobie udowadnia, że faceci sa do dupy, by usprawiedliwic swoje lesbijskie skłonności

No jak na to spojrzeć to tak:D:D:D Ale jak juz była w takich relacjach z facetami... no to dlaczego nic dalej, i zachowuje sie jak dziewica?

Gość Ju......
Komiczny, coś mi się zdaje, że Ty postanowiłeś kuzynkę poskromić... Wszystko w rodzinie.:D:D:D Jak było? Ale co to, wina Retro, że oni jej nie pociągają? To jej wina, że spotyka nieodpowiednich facetów? Mnie się podoba to, że się nie poddaje i szuka. Myslę, że znajdzie - a wtedy stanie się taka kobietą, z jakich teraz się śmieje.:P:P:P I będzie jej dobrze.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha. Nie weim czy tak jest.. ale duzo na to wskazuje. Moze sie mylę, ale poza słynnym topikiem o spermie, który i tak nie byl hm.. erotyczny:P, żaden nie dotykał tak naprawde sfery seksualności facetow I kobiet.

Ju - ta rodzina to 5 woda po kisielu i dlatego tylko utrzymujemy bliskie kontakty, bo mieszkaja niedaleko... wiec akurat tutaj zadnych przeszkód by nie było :P lecz ja olewam takie "wyzwania" bo dla mnie to zwykla strata czasu

jak to spotyka nieodpowiednich facetów?- z nieodpowiednimi się nie spotyka:D

Gość mozna to połączyć
.nie każdy od razu spotyka właściwą osobę. to nie jest wclae takie proste ale niechęc do rodu męskiego Retro już udokumentowałaś wystarczająco mocno;)...nie wiem, czy mając takie poglądy jesteś jeszcze w stanie dostrzec fajnego prawdziwie faceta.

nie olała, tylko napisalem, ze takimi jak ona w ogole sie nie interesuje...

Gość Ju......
Może spotyka i nie zauważa? Nie widzi w nich kogoś interesującego? Ni wiem, skąd mam wiedzieć, ale niemożliwe dla mnie jest to, żeby spotykała i tak traktowała. NIektórzy przez całe życie nie mogą spotkać. I wiążą się z rozsądku, bo nie mają już sił ani nadziei, by szukać. Myślę, że naszej Retro to nie grozi...:)

Gość Ju......
No, Komiczny, opowiadaj jak dostałeś kosza.:) Pokaż nam Twoją wrażliwą częśc natury... :D

Gość Potwór z Loch Ness
Mam chwilę wolnego, to sobie poczytam, co napisaliście :)

Nie dostałem żadnego kosza :P:P Znam tę laske od dzieciństwa wiec jesli juz, to mógłbym ją tylo ewentualnie przelecieć na szybko, związek odpada :P:P A serio - za dobrze sie znamy, wiec chyba raczej jak siostre ją traktuje...