Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

Gość Ju......
Bo my z Retro tego robić nie będziemy.:) Chyba że ktoś planuje, top przepraszam za generalizowanie.:P:P:P

Gość S M A K I E M

Komiczne obiecuje ze ostatni raz zasiadam przy Tobie na topiku. Chcecie wiedzieć Jak sie czuje taka kobieta?Czuje sie okropnie,ale nie dlatego ze Mu nie stanął,tylko dlatego ze On albo zaczyna analizować sytuacje,albo zwala wine na kobiete:( Po tym jest trauma,strach ze cos z kobietą jest coś nie tak. Tak miałam taką sytuacje,facetowi ptaszek usnął w czasie lotu...byłam w szoku bo On tak sie wydarł na mnie jak by to była moja wina:OWiem ze nie była..ale jednak ta sytuacja została w mojej psychice. Na szczescie z innymi zawsze jest ok.

Glówny problem jest jak zwykle jeden... Retro nie potrafi sie wyluzować... Żyje w stanie chronicznego spięcia pośladków i dlatego wszystkich posrzega przez poważny i śmiertelnie przez to nudny klimacik... Nie wiem co mozna jej polecic? Moze stare dobre pastylki na rozluźnienie dupy?

a mojemu męzowi kiedy się zdrzylo- fakt że bym ubity po pracy porządnie- nikt z tego wiekiego halo nie robił- on powiedział wprost musze sie przespać i w nocy cię dorwe- i dorwał - żadych analiz wyrzutów wstydu itp.

wiecie myslę że retro żałuje tej odsłony- to już nie jest analiza- to juz powooli jest obgadanie kogoś kogo do tej pory obgadac niespecjalnie się dało a potem taka soba tylko utwerdza się w przekonaniu że lepiej żyć w masce

a ty komiczne jedziesz naprawdę na całego

Ike---właśnie o to chodzi,jak tu weszła na kafe wiedziałam ze kiedyś zdejmie maskę.Teraz juz nigdy nie bedzie tak samo😭 moja maska jeszcze sie trzyma,.ale nie wiem jak długo:O

ike - ale co innego ze stałą partnerką... to jest spoko - bo czlowiek miewa rozne dni... ale poznajesz nową laske, idziesz do łóżka a tu taki zonk... mądra zrozumie, ale... znajdź mądrą kobiete :P dlatego faceci tak reagują... kumpel kiedys po pijaku sie wygadal, ze mial taka sytuacje, to go laska wyśmiała i to naprawde ostro... a on po prostu sporo wypił...

Gość plum plumPLAM
retro----> fajna z ciebie kobitka! POPIERAM W PEŁNI ALE TEN ŚWIAT OSZALAŁ A LUDZIE POGŁUPIELI \"ZERO WARTOŚCI\"

komiczne kurrrna- jak ma nie stnąc w danej sytuacji to nie stanie i już - co innego jakby poznali się godzinę wcześniej a co innego jak dawno zdazyli się ze sobą w jakiś sposób poznac- bo ile się zmienilo, że on zobaczyl cycki a ona jajka? a co to nigdy cycek nie widział?? da mnie małe wpadki są dobrym pieprzem w zupce kalafiorowej - z jednej strony nikt nie lubi niechący rozgrysc ae bez tego zupka nie ma smaku

"fajna z ciebie kobitka! POPIERAM W PEŁNI ALE TEN ŚWIAT OSZALAŁ A LUDZIE POGŁUPIELI "ZERO WARTOŚCI"" przeczytała i nie zrozumiala

" komiczne kurrrna- jak ma nie stnąc w danej sytuacji to nie stanie i już " wystarczy, ze wczesniej facet został wysmiany przez jakąś mundrą i stąd agresywna jego reakcja

Gość trele mele dudtki
jemu nie stanal i co z tego, moze oprocz intelektu (pisalam wczesniej, wydaje mi sie ze skonsumowali sie juz wczesniej ale inaczej i sie wypalilo) moze nie ma sex apealu u Retro, nie wiem...a facet moze oprocz mozgu i pieknej gadki nie umie sie zabawic na luzie w seks...

po za tym nie ograniczajmy retro do kobiety na widok której komus tam coś nie staneło

Gość Ju......
Samiczko, Retro maski nie zdjęła. Ale nie wzbraniała się, gdy my jej ją zdejmowaliśmy. Może życzysz sobie czegos o Tobie od nas dowiedzieć?:D:):P

Gość trele mele dudtki
wiecie co a jak Wy nie przestaniecie tak o tym gadac jak sie czul itp to tez Wam dzisiaj nie stanie;-)

może- kiedyś czytałam chyba na erotycznym o wpadkach przy pracy- czytaj exie- bosz jak żalosne były to wyznania co druga- mojeu nie staął, mój miał młego i tak w kółko macieju- i kurrrna przecież te baby wysmewły swoich partnerów, swoich samców nie zastanawiając się jakby to było poczytac jak to oni wysmiewają się z nich - żenada

trele- mi może nie stawac :D

Gość Ju......
Myślę, że Komiczny ma w tej sprawie trochę do powiedzenia, Samiczko:D

samica bój się boga- nie daj sie- mnie by żywcem nie wzięli p tym co przeczytałam na temat retro

retro tez raczej wie jaka jest- i nie wiem czy chciała dożyć tych chwil , kiedy to komiczne zaproponowal jej czopki do pupy

analizujmy i tak zaraz topik przejdzie n analize komicznego:O

nie mam czasu czytać na razie, ale powiedzcie jak Retro? martwię się, ze pół kafe dyskutuuje o tym, ze jej facetowi nie stanał, mimo, ze to tylko net to jednak jakoś dziwnie ona nie ma nic przeciwko? :-O

Gość trele mele dudtki
male spostrzezenie...topik zaczal sie dwa dni temu? Publika uczestniczyla w nim na wysokim poziomie....ale no wlasnie, cisza na horyzoncie sie pojawila - a moze inny topik, takim wlasnie bardziej na luzie...gdzie mozna sie powyglupiac i zrobic z siebie idiotke i idiote...tak na smiesznie? To mi wlasnie troche przypomina problem Retro...ona sobie zabrania byc fajna...tak jak ludzie sie zwinom juz niedlugo na amen z tego topiku, tak z jej zycia uciekaja faceci...wystraszeni lub nie, ten sam rezultat..