Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

MOże ja was uspokoję: Nikt mi tu krzywdy nie zrobił:) a na pewno nie takiej z której bym się nie umiala podnieść:) ten topik zupełnie niechcacy odsłonił naturę Komicznego i paru innych osób, Stronniczy:) nie miałam tego w zamyśle, twoej pochwały są troszke na wyrost:) Zostawmy już KOmicznego, dajmy mu zyć, niech szczęsliwie nam króluje, cięzko na to zapracował. P. S. Stanowczo domagam się obecności szukania dziury w całym!!

Gość ohohoho
złośliwaa samica30 Z resztą do cholery co jest w tym złego ze czasem chce komplementów.Jestem kobietą w końcu --gdyby ludzie na kafe prawili sobie wiecej komplementów ,wszyskim byłoby milej i mielibyśmy lepsze nastroje. Gdyby więcej było pogodnych flirtów damsko-męskich ,to wiecej uśmiechu byłoby na twarzch .Proste. Bo po co się wzajemnie dołować?

Gość ohohoho
Ale cóż,w naturze człowieka leży konfrontacja ,czasem na noże.

Gość ohohoho
retro Już się uspokoiłam.bo zaczęłam mieć palpitację serca...hehehe Co do Komiczne---on czasem dokłada ludziom,a nawet się chełpi,że zna takie fajne chwyty sprowadzające szybko ofiarę do ziemi. Ale w przyrodzie istnieje równowaga,więc i czasem ktoś jemu dołoży bacikiem po pęcinkach.

Gość blallaaaa
Po pęcinkach to można dołożyć rasowej klaczy, a nie wałachowi. :P

Gość ohohoho
ahahahaha....a skąd wiesz ,że to nie jest zgrabna klaczka? Bądź co bądź,od jakiegoś czasu są wątpliwości co do płci...hihihi

wszyscy jesteście niezłe numerki:) będe tęsknić.:) :)

ludzie czasem nie rozumieją (i nie dotyczy to tylko komiczne) ze dyskusja polega na wyrazaniu zdania na dany temat, a nie na ataku autora spojrzcie na topic czego dotyczy...retro nie pytała sie nas \"dlaczego mam złe zdanie o mężczyznach i z czego to wynika?\" gdyby tak postawiła tresc topicu, wypowiedzi byłyby jak najbardziej na miejscu, a tak....sami sobie odpowiedzcie topiki retro, choc nie do konca podzielam zdanie autorki, są bardzo ciekawe i wnoszą duze urozmaicenie na tym forum, bo nie są z typu tych :\"dlaczego mnie zostawił\" ---- czasem warto to docenic retro nie wymiekaj tylko załóż nowy i tyle!!

Gość ale ja lubię takie topy
normalnie jazda prawie jak na aborcyjnych:D PS ja nic o sobie nie mówię osobistego na forum,ale kiedyś komuś powiedziałam ile mam lat-i wyobraźcie sobie że z tego powodu też mi dokopał:) tutaj można dostać w mordę za wszystko:) kochane forum😍

aj tam mnie pomarańcze uwielbiają na macieżynskim- ale jest róxnica między próba dokopania dupowatyn pomarańczy ( nie mylic osób ze stałym pomarańczowym nickiem ) bo to bardziej bawi niż boli a dokopaniem przez ludzi z którymi czlowiek jakos tam się zżył

kurrrr macierzyńskim ikus macierzyńskim

heeee pamietam byl taki dzien, że probowalismy zakladac rózne topiki bo retro nie było- żeby zebrać sie do kupy- i co- dupa z tego wyszla :P ;) ech tak czy owak ja osobiście mam nadzieję, że mimo wszystko sytuacja wroci do normy- mimo że jestem na tym dziale od bardzo niedawna- szkodaby było takiego towarzystwa- nawet jesli nie każdy zawsze odpowiednio się zachowa - w końcu jesteśmy tylko ludxmi

własnie......przynajmniej był top o gnojach....a tak znów będzie drętwo, ....

Gość ale ja lubię takie topy
Ike,nie chodzi mi o macierzyński tylko o topiki o aborcji,tam też jest zawsze jazda:D mi dokopał ktoś z kim się zżyłam,kogo lubiłam,kogo broniłam:) ale wystarczyło jedno zadnie które mu się nie spodobało i zostałam wrogiem numer jeden:)a że niewiele o mnie wiedział jako o człowieku,to miał tylko jeden argument aby mi dokopać:)cieszę sie że nie mówiłam więcej o sobie,bo -choć to tylko forum,było mi przykro:)

hmmmm a mi maż właśnie powiedzial że jestem sliczna- i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to że właśnie farbuję włosy- i wy sie dziwicie komicznemu??? jak mozna taką bzdurę pieprznac do zony która właśnie wyglada jak ufo? :P a co do tematów mi najbardziej podobają się - uprawiałam peting - dotknełam jego penisa przez spodnie, zrobilam 9 testów- negatywne ale mam mdlosci - czy jestem w ciaży???????????????

Gość facet lat 51
autorka tematu próbowała wybić swe yntelektualne zdolności pogrążając swoich rzekomych adoratorów tymczasem topik ów , mam wrażenie objawił coś zgoła innego.

Gość ohohoho
Ja tam nie podzielam tych wielkich teorii o nickach takich ,czy siakich.Zaczernienie o niczym nie świadczy,a czasem jest formą uzależnienia od forum.Bo ,przyznajmy się siedzenie na forum non stop to nie jest powód do dumy. Zaczynałam od czarnego nicka ,ale też zorientowałam się,jakie tu panują reguły gry i,że nie jest warto odkrywać za bardzo swoją prywatność,no chyba ,że ma się grubą skórę. Poczucie humoru i autoironia to dla mnie jedyna droga bycia tutaj,bez stawianie na szalę własnej wartości.Co,nie oznacza,że są miejsca ,w których piszę na serio i od serca.