Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

może nie może ;) nie wnikam , coś sobie rekompensuje pisaniem:D te gierki dobrze zna;)

Komiczne oczywiście że mnie uspokoiłeś. Adorujesz kobiety na tym forum , ale tan naprawdę przejdziesz po każdej czolgiem jeśli tego będzie wymagało twoje utrzymanie się na powierzchni. Odsłaniam się trochę.,.. sprzedaje siebie.. ufam że osobom które to uszanują i będa widziały co z tym zrobić.. a ty co robisz...? wywalasz na mnie kupe gnoju, tworzysz jakieś teorie, zupełnie nieprawdziwe na mój temat... nie można ci ufac, Komiczne.

wiesz komiczne- ja umiem rozmawiać na luzie- aleee dystans dystansem a dosc chamskie dzywki - chamskimi odzywkami- myslę, że nie ma kobiety która nie poczułaby sie urażona- czy to retro, czy ike, czy inna babka

Gość analizujemy
bo to było specjalnie a ludzie są spięci, fakt i po co? przecież to tylko forum:o dżentelmenowi niespecjalnie nie przystoi;)

" wiesz komiczne- ja umiem rozmawiać na luzie- aleee dystans dystansem a dosc chamskie dzywki - chamskimi odzywkami- " ikuś - ilość pomyj, ktore wylała na mężczyzn, w tym i na mnie retro na tym forum, wypełniłaby ocean atlantycki, wiec doprawdy dziwne jest, że jest w ogole w stanie czymkolwiek sie tutaj oburzać... taka wlasnie jest retro... atakuje eskadrą bombowców histeryzując, gdy ktoś odpowie kapiszonem... to kolejny powod jej problemow

myslę, że nick bardzo trafny. przypomnial mi się program o szuście matrymonialnym :D brzydki, łysy , gruby kusił i mamił pięknym słownictwem, wykształceniem.Kobiety dają się nabrać na pozory.

Gość analizujemy
sama chciałaś, żeby cię zanalizował:D to czego się spodziewałaś? mnie by nie obraził radząc, bym rozliźniła dupsko co najwyżej poprosiłabym go o pomoc:P i tu sorry, shift kaput:o

"Tylko forum?Ja Mu pisze ze Go lubie a On o analnym?" ostatnio cos pisalas o przywiązaniu Cie do łóżka i spijaniu twoich soków w trakcie ktorej to czynnosci mialabyus mdlec od orgazmow...:) dodam, ze pod moim adresem to było... co oczywiscie nijak mnie nie tłumaczy, bo Ty jestes kobieta, wiec Tobie wolno, przyjmując zasade sprawiedliwosci Kale... tzn retro :)

komiczne owszem ale ona robiła to z klasą ;)

retro nie zawsze się z tobą zgadzam, ale teraz muszę potwierdzić.

"komiczne owszem ale ona robiła to z klasą " chyba z naszą-klasą :D

wogole co to jest -- jakies analizowanie człowieka, bzdura, masz inne zdanie, powiedz, wyraz,bo od tego jest forum, ale nie analizujcie ludzi (chyba ze na specjalną prośbę np samiczka), bo gowno wiecie o innych, oceniajac po postach, dokonując jakis bzdurnych analiz mozna naprawdę kogoś dotknąc, cały dzien analizujecie kogos kogo tak naprawdę nie znacie....niedoszli psycholodzy? ja tego nie pojmuje...

"dokonując jakis bzdurnych analiz mozna naprawdę kogoś dotknąc, cały dzien analizujecie kogos kogo tak naprawdę nie znacie....niedoszli psycholodzy?" pisząc 139 bzdurnych tematów w ktorych kazdy sprowadza mezczyzne do poziomu kloaki, wlasnie prosisz o taką analize

komiczne ale z ciebie projekt omg :P p.s. gdzie to o soczkach było? :D

Oj Komiczne ja Cie widze tak jak Retro. To Ty zacząłes o sokach o lodach z połykiem,wiec ja specjalnie opisałam sytuacje z wiązaniem, by Twoja wyobraźnia zaczęła pracować,i wcale to nie było do Ciebie;)Robisz ze mnie łatwą panienke,ale wiesz ze tak nie jest.] Chciałam analizy swojej osoby,ale Ty nie potrafisz poprostu powiedziec ze jestem ok.

to jest retro zdanie i ma do niego prawo, mogłes komiczne bronic mężczyzn i swojego stanowiska, a nie tworzyc wydumane analizy

"p.s. gdzie to o soczkach było?" w tym temacie w ktorym załosliwa pisala tez, ze tak ją wkurzam, ze pewnie od razu poszlaby ze mną do łóżka :D

przeszkadzaja wam topiki retro załóżcie swoje o przeciwnym wydzwięku bedziecie kwita!

złośliwa za nic nie kapuję, po jaką cholerę ci jego analiza ?? :D:D

komiczne do tej pory na tematy retro nie reagowaleś tak gwałtownie- a mysle że był na to czas no coz na kafe siedzę od 2 lat na czatach i innych pierdołach od ponad 10ciu- znam takie analizy od podszewki- dlatego napisałam wcześniej że retro popełnila wielki bląd ja osobiscie szanuje i jej osobę i jej swiatopogląd mimo że nadal sie z nim nie zgadzam

"Robisz ze mnie łatwą panienke,ale wiesz ze tak nie jest.] Chciałam analizy swojej osoby,ale Ty nie potrafisz poprostu powiedziec ze jestem ok" zawsze pisze, ze jestes bardzo fajną laseczką... i nie łatwą w tradycyjnym tego slowa znaczeniu (czytaj nie puszczalską)

Lady Godiva Dama ta żyła w XI-wiecznej Anglii i była małżonką Lorda Marcji, Leofrika i w języku staroangielskim nosiła imię Godifu (\"dar od Boga\"). Mieszkańcy miasta Coventry, które znajdowało się w rękach ww. lorda, cierpieli od srogich podatków i zobowiązań na rzecz króla, a wszelkie skargi były ignorowane. Nasza dama nie mogła dłużej na to patrzeć i wiedziona współczuciem udała się do męża, by tradycyjnie prosić go o obniżenie podatków. Leofrik, być może rozgniewany tym, postanowił definitywnie zakończyć sprawę i zaproponował coś w jego mniemaniu niewykonalnego: \"Wsiądź nago na konia i przejedź przez rynek pełen ludzi z jednego końca na drugi\". Gdyby tego dokonała, obiecał usłuchanie jej prośby. Niestety mylił się co do odwagi swej żony. Myślał, że zawstydzi się i zrezygnuje, ale jednak nie! Godifu dosiadła rumaka i zrobiła to, o co prosił. Mąż nie miał wyjścia i musiał wykonać obietnicę, a Lady Godiva \"wjechała na karty historii\". Jedna z wersji legendy głosi, że Lady Godiva zwraca się do mieszkańców, by w trakcie jej przejażdżki zostali w domach przy zasłoniętych zasłonach. Ale pojawia się pojawia się tutaj kolejna postać - krawiec Tom, który jako jedyny nie usłuchał nakazu i podglądał jadącą przez szparę w oknie. Został za to ukarany ślepotą, a do dziś znany jest jako \"peeping Tom\" (podglądający Tom). Czyżbyś Retro miała udziały w Vision Express ? Nie dotrzymałem obietnicy. Odpuść słabemu.

ale jak do łóżka? przecież ty nie możesz.

krajobraz po bitwie? (jestem z doskoku) czy normalnie sobie piszecie trochę odważniej, jak to w necie?

"to jest retro zdanie i ma do niego prawo, mogłes komiczne bronic mężczyzn i swojego stanowiska" a to bylo moje zdanie i mam do niego prawo.. ike - bo ja w ogole nie reague emocjonalnie.... po prostu nie jestem w stanie podniesc sobie ciśnienia czym stakim jak dialog na forum.... zauwaz ile na mnie tu wyzwisk sie sypie :) do retro napisalem te slowa nie dlatego, ze mnie zdenerwowala, tylko zeby ją sprowokowac oraz sprawdzic... wiem, ze kobiety lubią sie bronic w takich sytuacjach, ale obiektywnie to retro wpada na to forum i prosi o ostre reakcje... ciekaw bylem czy jej relatywizm jest az tak ogromny... i jest niestety

Gość analizujemy
stronniczy czyżbyś obiecał już milczeć? ech, facet zawsze musi miec ostatnie zdanie;)

Po co mi analiza?Bo zawsze słysze od facetów --Ty zawsze wiesz lepiej ---zdecyduj sie o co Ci chodzi ----powiedz czego chcesz ode mnie --dlaczego mi nie powiedziałas ze nie chcesz bym tego robił ---jestes interesująca ----niezdecydowana ---błyskotliwa ---p[ociągająca --złosliwa --zmienna ---kobieca Komiczne myslałam ze masz mnie za łatwą...lub poprostu teraz mną manipulujesz