Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

justyna tak masz rację dlatego uważam że nie każdy zdaje sobie sprawę z tego że woli byc traktowany nie równo- ze względu na konsekwencje jakie inczej poniesie

kyyrene:> a masz jakiegoś linka do interesującego, męskiego forum?:>

coś by się znalazło, ale tam to eksmąż się udziela :D forum samochodowe :D:D:D

Kurwa maćRetro o co Cie biega?Komiczne nigdzie mi nie napluł.Chodziło mi o Ciebie...Wyzwolona kobieta,która gnoi facetów,a żebrze o uwage---FRK---09,Szukanie i komiczne:O Jesteś dziwna a ja po raz setny naiwna,wczułam sie w Twoją sytuacje,myslałam ze Ci dodaje słowa otuchy....ale nie pani idealna nawet nie powiedziała miłego słowa. W tym momencie zwisa mi co piszesz na tym pieprzonym forum.Wara od moich problemów,nie jestem Tobą,wiec zdzirą topikową bede dopóki istnieje pod nickiem złośliwaa samica,nie ściągne maski,bo ja NAPRAWDE nie szukam tutaj kochanka.A kto chce mnie poznać niech sie wysili i napisze do mnie@ Ps wczoraj myslałam o Tobie i doszłam do durnych wniosków MOIM ZDANIEM POLA TO TY I STRONNICZY,DZIWNYM TRAFEM ZAKŁADASZ TOPIK I ZNIKASZ:O Zdziwiło mnie ze spośród tylu nicków,nagle tylko Pola Ci słodzi i prosi o przyjaźń:O Reklamujesz Pole Komicznemu...po co? No i stronniczy który Cie broni:O Jesli tak jest to masz problemik Retro chcesz ze mną wojny?Prosze bardzo....

fora czysto tematyczne odradzam- tam psza manicy- chyba że potem kobieta chce miec faceta cigle w garżu albo np przy kompie

\" Ike Mnie się to podobało. Chociaż Komiczny jest dżentelmenem, więc i tak sie mocno pohamował. Tak mi isę zdaje.\" Oj dziekuje Ci justynko - faktycznie, pohamowalem sie :) Akurat ja potrafie dowalić ludziom... Albo wyprowadzic ich z rownowagi... Wiem to i czasem robie to zawodowo w roznych negocjacjach :) Oczywiscie moglem pojechac znacznie mocniej.... Ale wbrew temu co tu wiele osob mysli, jakies szmacenie ludzi wcale nie jest dla mnie rozrywką... To, że jakas tam samotna i zgorzkniała retro, spłacze sie przed kompem, nie sprawia mi satysfakcji - a wrecz przeciwnie... Po prostu jesli ktos zaczyna wojne musi sie liczyc z odpowiedzią... A tutaj nastąpiło pewne przegięcie... Nawet będąc kobietą, trzeba znać umiar w atakowaniu facetów... Retro go nie znała... Co widac chocby po kazusie Samicy... Nie wiem nic o jej problemach, ale ją lubie i szczerze mowiąc inaczej bede na nią teraz patrzył... A retro mysli tylko o jednym - zniszczyc mezczyzn - nawet kosztem forumowej kolezanki

samica co do poli to bym się nie zgodziła "w połowie bardzo powaznej dyskusji z zażenowaniem obserwowałam jak jednej z naszych pań wirtualnie - i nie tylko zapewne- rozeszły się nogi pod wpływem kilku lepkich słów ze strony jednego z forumowiczów..." myslę - ale mogę sie mylic- że retro właśnie to o poli pisała bo sam pamietam ta sytuację z topiku

wrrrrr przypominm że tnie mi się klawiatura nie sam- sama- bo zaraz wyjdę na faceta

ike nie przejmuj sie, wszyscy pewnie od dawna cie o to podejrzewają, ja też jestem facetem, a komiczne to kobieta:D

a wszyscy jesteśmy nawzajem swoimi projektami :D:D:D

Retro nalezy do kobiet które nie maja bariery, takiej która zamyka usta, zeby nie powiedzieć komuś czegos co zaboli. Wszystko dozwolone.. byleby wygrać. Po trupach do celu. A potem zdziwko ze nie wyszło bo przeciwnik silniejszy.

fakt ale ja się dobrze kamufluje myslisz że czemu mam w stopce "kaszkom bannowym mówimy nie ! " ?? :D

"bo ja NAPRAWDE nie szukam tutaj kochanka.A kto chce mnie poznać niech sie wysili i napisze do mnie" Ale Ty to bierzesz serio? przeciez ja sobie żartuje z tymi propozycjami itp :) Ps pola to nie retro 1. ma zupelnie inny styl 2. misialaby pisac z 2 stojących obok siebie kompów :) i wreszcie kiedys pomylilaby sie przyz zmianach nicka

Ok jesli to nie Pola to spoko,ale Retro zachowała sie jak desperadka,uderzyła we mnie.Tak moi drodzy państwo,tylko na kobietach zawsze sie zawodze.Zazdroszą tego ze sie nie użalam,tylko sie smieje z siebie i z prymitywnych problemów. Tak naprawde to ja jestem silną kobietą ,a nie Retro...topiki:O komiczne nie waż sie na mnie patrzeć inaczej,bo tego nie chce.

nefry fakt ale komiczne ma to samo ;)

"komiczne nie waż sie na mnie patrzeć inaczej,bo tego nie chce." tzn inaczej, bo do tej pory widzialem Cie w czarnej bieliźnie... a teraz fantazjuje o białej :D

Samica, napisz, że nosisz czerwoną bieliznę, to sie odczepi :D:D:D o ile dobrze pamiętam, to czerwonej nie lubi :P

Ike.. tak. Tylko jest jedno ale. Nie wyciągnął nigdy prywatnej wiedzy o kimś zeby dowalić.Rozumiesz róznice???

samica tylko spokój cię uratuje:) to normlne że chcesz byc spostrzegana jk kobieta a nie ktoś z klopotami itd...... i że chcesz "zachować swoją twarz" która przybralas na potrzeby forum" każdy tak ma więc wszystko gra

Gość noo niestety
o boże, samica, jaka ostatnia waritka, WYLUZUJ!!!!!!!!!!!!! chyba jeszcze nikt w ciebie nie uderzył naprawdę, jeśli reagujesz taka histerią na...nie wiadomo co własciwie... silna to ty na pewno nie jesteś. to tylko net.

super ja zieloną :O nefry- widzę ale nie demonizujmy- retro nie opisała szczegółowo sytuacji samicy- tylko o tym wspomniala- być może w dbrej wierze