Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

Ike - jesli uwazasz, ze mowie wszystkim wszystko i najostrzej jak potrafie... To ciesz sie, ze nie widzialas jak naprawde potrafie... Ja znam swoje wady.. Wiem, ze czasem strzelam z najciezszych dział, bo mnie takie strzały nie ruszaja, ale troche zapominam, że innych moze to ruszac.. Uwierz mi, że moge dłuzej, ostrzej i bolesniej... ale ja się opamiętuje i hamuje

samica widać taki twój urok i tego się trzymaj;)

złośliwa- nie przejmuj się, mi się dostawały tutaj lepsze epitety;)

"Uwierz mi, że moge dłuzej, ostrzej i bolesniej..."- zaschło mi w gardle:D

Ike..prosze Cię.. w dobrzej wierze?? To tylko w prawie przejdzie cos takiego:P a nie tutaj. Samiczka weź sie nie denerwuj:D:D nie ma o co:P

nie samica, histeryczką nie jesteś, mialaś prawo się wkurzyć :) może malutkie podusmowanie? Wszyscy mają jakieś tam problemy i problemiki, każdy się jakoś tam na forum kreuje (tak samo, jak w życiu), a wiedzy, którą o sobie prywanie posiadamy, nie należy używać publicznie jako broni. I tu retro pokazała przerażający brak klasy, dużo gorszy niż wyzywanie "normalne" czyli od kur..w, czy ch..jów.

Gość noo niestety
Doprawdy...a co to mała paranoja??? histeria, paranoja...oto skutki ndużywania czasu na kafe:D

komiczne : o cholera, Ty znowu o seksie, zlituj się :D:D:D

złośliwa - a mowilem Ci, ze na retro trzeba uwazac? słuchaj sie wujka komicznego a dobrze na tym wyjdziesz :P

Nefry : nie tylko jemu, ale on ma z kim się porealizować :D:D:D Litości dla tych, którzy akurat nie mają :D

Gość noo niestety
nie, o tobie koteczko-chorągieweczko;) zmieniasz zdanie jak wiatr zawieje;)

"Ja Ci nie wierzę. Mam nadzieję, że mi to dosadnie udowodnisz" oczywiscie :P

Ike - jesli uwazasz, ze mowie wszystkim wszystko i najostrzej jak potrafie... To ciesz sie, ze nie widzialas jak naprawde potrafie... komiczne wróć- a gdzie ja coś takiego napisałam??? co do reszty trochę to wyglda na zabawę w " jesteśmy z silniejszym" wczoraj każdy klął na komicznego, dziś na retro

Komiczne nie lubie przyznawać Ci racji:O Doszłam do wnosków ze nie wolno tutaj sie bronić,bo teraz ja wychodze na histeryczke,która płacze bo Retro jej zrobiła ziazi :O

Hmm tak sobie teraz myslałam.. o sobie. Potrafię uzywać jezyka jak miecza. Wiem co zaboli i jak uderzyć. Moja córka mi kiedyś powiedzila ze potrafie to robić perfekcyjnie, ale ktos musi mnie wk***wic maksymalnie. Potem jeszcze kilka osób. Zastanowiło mnie to.. i zaczelam nad tym panować. Bo nie warto....

retro i tak wszyscy wiedza, że to ty, nie ośmieszaj się teraz na pomarańczowo:P chyba, ze się czerwienisz ze wstydu:D

ike : nie generalizuj, mnie wczoraj po południu tu nie było (aż żałuję), bo zrobie dla Ciebie wyjątek i focha strzelę :P

POmarańczko.. oczywiście konformizm to najlepsza forma przetrwania w rzece pełnej piranii a ja przeciez jestem taka slaba i biedna:P:P

Gość noo niestety
złosliwa,,,bez urazy....ale zareagowałas jakby Ci kto dom spalił..... Doprawdy, twoja teoria spisku nie ma potwierszenia. sam fakt pisania bez czarnego nicka nie przesądza niczego. równie dobrze, mozna mieć kilka czarnych nicków, mysl, mysl dameczko;)

Komiczne, piszesz o ripoście tutaj, a mnie chodziło o niemal wszystkie topiki, na których byłeś. w sprawie Retro wypowiedziałam się wczoraj i zakończyłam ten temat w dwóch postach! chcesz mnie poderwać? nonono! przyjedź Komiczne do kraka, wylądujemy w jakimś przytulnym hoteliku na Kazimierzu i ...pukniemy się, co Ty na to? myślisz, że to będzie zdrada?, że mój mąż będzie zazdrosny o to, że użyłam kogoś zamiast ...wibratora? :O tym bardziej widzę małego chłopca .... nie przeczytałam na razie reszty wypowiedzi, nadrobię zaległości w późnowieczornych godzinach spokojnego weekendu! 🖐️

"co do reszty trochę to wyglda na zabawę w " jesteśmy z silniejszym" wczoraj każdy klął na komicznego, dziś na retro" nie - po prostu jechanie po komiczne jest oklepane... to juz było :P a ludzie potrzebują odmiany..

ja na komicznego nie klnę, wszyscy wiedzą, ze jestem jego pierwszym klakierem:D

ok cześc osób Uwierz mi, że moge dłuzej, ostrzej i bolesniej... komiczne - koniecznie wpisz to sobie w stopkę- wyrwane z kontekstu- nie jednej będzie wilgotno:P podoba mi się ten tekst;)

kyreene- na mnie focha???? o żesz ty