Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

"myślisz, że to będzie zdrada?, że mój mąż będzie zazdrosny o to, że użyłam kogoś zamiast ...wibratora?" weź mi powiedz, ze jednak naprawde nie wziełas tego na serio??? :D:D Poza tym - co Ty mi tu z jakimś Kazimierzem wyskakujesz? O trójkątach nic nie mowilem :P

ike : skoro się poprawiłaś i nie gneneralizujesz, to sobie i Tobie odpuszczę :D Foch jest męczący :D

noo niestety ---> Hehehehe ja zawsze tak reaguje:O No i co z tego?Niektórzy mnie specjalnie prowokują bym sie wkurzała,taka jestem i tego nie zmienie;) a tak po prawdzie --->też jesteś z Kraka,widze ze najfajniejsze kobiety na kafe są z Kraka..Retro Mała Mi Ty i ja :O:)

teraz j strzelam focha bo jestem z białegostoku:P

Kraków jest najpiekniejszym miastem w naszym miodem i mlekiem płynącym kraju:D uwielbiam to miasto i załuję, że delegacje już mi się w te rejony skończyły:> ale fakt- o Krakusach nikt nie ma dobrej opinii:D

nie, seksu z Tobą nie wzięłam na serio, natomiast kontekst tej wypowiedzi - i owszem Twoje wypowiedzi są Twoje, nie podpinaj się więc nawet żartem pod moją osobę troszkę jestem przewrażliwiona na tym punkcie, żyję w takim środowisku, gdzie szczególnie silny nacisk kładziony jest na uszanowanie praw autorskich nie mam dzisiaj humoru, to fakkt - taki dzień po prostu czekanie na śmierć ...zabija osobę i czękającą i umierającą! :( 🖐️

ba- i to nie wiedzieć zupełnie czemu wojewódzkie:P mój foch rośnie:P

złosliwa- ja tam zbyt wielu rodowitych Krakusów nie znam, ale opinia panuje, podbnie jak o Wa-wce czy poznaniakach:D

samica- wypluj te slowa - dwójk mauchów mi strczy!

no to ja jako jedyna , ktora focha nie strzeliła, oswiadczam, że najwidoczniej duża ilość jodu dobrze wpływa na samopoczucie :D:D:D

kyyrene- chyba jadu:D

"czekanie na śmierć ...zabija osobę i czękającą i umierającą!" ok, nic juz nie pisze.. ale podtekstu, poza żartem nie było w tamtej wypowiedzi zadnego - przynajmniej celowego

Ja, jako rodowity mieszkaniec Warszawy, nie mam zielonego pojęcia co wy tam z tymi Krakusami jakieś schizy macie? :P:P

kyyrene- zazdroszczę klimatu, mój jest mokradłowy:D czuję sie czasami jak józek z bagien, a komary i meszki zupełnie powariowały:D

ike : :D:D:D Jodu, jodu...czlowiek wdycha i robi sie podobno mądrzejszy :P (i bez komentarzy, że po mnie nie widać :P)

kyrene- bez komentarzy- to niby co?? mamy kłamac ?? :D

kyyrene- no co ty, taka mądra, piękna i odważna jesteś...zapraszasz do siebie na urlop?:D

ike : nie kłamac, tylko kreować się na grzeczne :P:P:P