Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

znów przejęzyczenie?? chyba grzeszne.........

Doprawdy : tydzień czy dwa wdychania nie starczą, nie zapominaj, że ten jod wymieszany jest ze spalinami...tu potrzeba lat :D:D:D

kyyrene, az tak nadużywać twojej gościnności bym nie śmiała:D:D:D

Doprawdy : całe szczęście :D Kiedyś mojej koleżance zaproponowałam, że może u mnie chwilkę pomieszkać, dopóki sobie czegoś nie znajdzie ( zostala zmuszona do natychmiastowej wyprowadzki). Zgadnijcie, ile czasu u mnie mieszkała.

Doprawdy, skoro to Ci przyszło do głowy, to oznacza, iż nie należy Ciebie zapraszać :D:D:D

Gość poleobowiazkowee
Przeczytałam tylko trzy pierwsze strony, i przyszło mi do głowy Retro, że grasz w \"gwałt\", polecam analizę transakcyjna Ericka Berne...sama używasz słowa \"gra\" i słusznie, ale jak większość z nas masz tendencje do upatrywaniu problemu w innych...gra nigdy nie jest jednostronna, a jeśli jakaś sytuacja w Twoim życiu się powtarza, to chyba warto się zastanowić dlaczego (oprócz : to ich wina:P ) ). Chyba że to ONI sterują Twoim życiem hahah. Jak czytam twoje wypowiedzi, to mam wrażenie ze uważasz, ze w Twojej obecności prawa świata powinny się zmienić...a przecież jest prostsze rozwiązanie, chcesz relacji bez podtekstów ale udanej, zaprzyjaźnij się z homoseksualistą. Dorośnij 32 letnia dziewczynko.

samica- a gdzie można takiego wypożyczyć ?? chociż nie- ja chyba jestem za sexualna

ike, możesz sobie buchac sexem- geja to nie ruszy:D choć niejeden zdeklarowany się do mnie przystawiał:/ zaznaczam, że nie wyglądam jak facet:D

doprwdy- właśnie dlatego nie chcę- co mam buchać na darmo??? ;)

czytam tak tylko pobieżnie i jestem przy fragmencie rozchodzenia mi się nóg :-D :-D ike, mozesz mi przypomnieć ten poważny temat? :-) przecież wszystkie w miarę bystre kobiety tutaj flirtują sobie z Komicznym, i nie tylko z nim, jezeli jest ku temiu jakaś wywołujaca uśmiech okazja - to jest po prostu ROZWESELAJACE i całkiem mile, sądzisz? czy ktoś z Was widzi w tym coś złego (poza retro)? :-D co do mnie, jeżeli juz sobie LEKKO, bez rozkładania nóg flirtuję z komiczne (no chyba, ze sie mylę, ale to niech mnie komiczne wyprowadzi z błedu, nie Ty Ike) to NIGDY nie jest to \"ni z gruszki ni z pietruszki\" w połoiwe poważnej dyskusji, a jest odpowiedzią na jakiś zabawny wpis, czy dostrzeżenie przeze mnie okazji przy której łatwo stworzyć dowcip/żart/flirt \"sytuacyjny\" no i po co są te buźki- emotikony a Samcica (bez obrazy) zmienia zdanie co kilka godzin najpierw twierdzi, że się TYLKO wygłupia (przy czym ja juz rzekomo nie) potem, ze jej czas juz się kończy na forum następnie, zeby się nie ważyć zmienić swojego nastawienia do niej, czyli pisać tak jak dotychczas ... potem, ze ja nie jestem retro, a następnie, ze nia jestem ... (Samiczk lubię Cię, ale nic nie poradzę, ze nie chwytasz czasem ŻARTOBLIWEJ ironii, jednak ogólnie jesteś taka niepowtarzalna i świeża, więc wychodzisz na plus :-))

pola zabij nie pamiętam tytułu - wiem że topik zszedł na rozmowę o lodach:D

pozatym zaznaczyłam że mogę sie mylić czy ów fragment dotyczy ciebie

polaola- nie przejmuj sie, dla retro każda z nas nogi rozkłada...i trudno nie przyznać jej racji- my to w odróżnieniu od niej lubimy i nie traktujemy jako nieprzyjemnego obowiązku....raz w miesiącu:D

polaola : a wiesz, że ja ten fragment o nogach odebrałam jako przytyk do siebie?:D:D:D Dlaczego? No wlaśnie, trudno tu znaleźć kobietę, która w żadnym momencie nie wdała sie w flirt z komiczne :D:D:D (swoją drogą, na depresję pomaga).

kurcze a ja nie pamiętam żebym flirtował z komicznym:O muszę się poprawić ;)

ja z komiczne nie flirtowałam- dalej nie wiem jak wygląda, więc bez sensu:D Ps.: poza tym za daleko mieszka:P

Pola ja poprostu nie rozumiem Twojej ironi:)Nie rozśmiesza mnie jak ciągle dogadywałaś mi ze łaże po erotycznym:) Przecież tutaj jest dużo miejsca,starczy dla Ciebie i dla mnie:) pozdrawiam Cie miłego dnia życze;)

Kyyrene, ja myślałam, ze retro miała na myśli Klaudkę 27 :-D :-D Ike, przy lodach czy innych, juz wyjaśniłam, ze w rzekomo "zażyłych" stosunkach jestem z Komiczne od jakiegoś czasu, i po co bym miała sie gdziekolwiek rozklądac z nogami, skoro juz dawno każde z nas (bez zbędnego definiowania czegokolwiek) dostrzegło jak mozemy sobie rozmawiać na forumie :classic_cool:

bo tylko komiczne prezentuje tu typ samca alfa i wiadomo, ze wszystkie na niego lecimy:P

Justyna : myślisz, że nie?:D a kogo podejrzewasz?:D:D:D