Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę mieć to za sobą...

Chciałabym rzucić faceta...

Polecane posty

Ale coś mnie przed tym powstrzymuje. On zachowuje się okropnie w stosunku do mnie. Raz jest super miły za chwile ma jakiś odwał i się wkurza. Nie raz chciałam go zostawić ale zawsze jakoś mnie wyprosi i zostaję z nim. Co mam poprzestawiać sobie w głowie żeby w końcu zdobyć się na zakończenie tego związku...?

Gość chciałem zauważyć
przestań się codziennie odurzać jego spermą, to może wyjdziesz z tego chorego nałogu, jakim jest ON

:-o

Gość życzę szczęścia w miłości
Jesteś z nim tylko z powodu lęku przed samotnością i z powodu tego co Ci daje ten związek czyli poczucia akceptacji i takie tam psychologiczne pierdoły... Pomyśl sobie ze to i tak się skończy, już to wiesz... a im dalej w to brniesz tym trudniej.. Potraktuj to jak zerwanie z nałogiem jutro koniec i nigdy do tego nie wracam!!!! W tym właśnie dniu zacznij robić sobie przyjemności -kup sobie coś -Idź do solarium -na basen -poczytaj książkę -zapal świecę.... -(....) ..i tak dzień po dniu rób coś dla siebie, coś co sprawia Ci przyjemność uwierz w siebie i uwierz że zasługujesz na prawdziwe szczere, piękne uczucie.. Pozdrawiam Ty jesteś sternikiem swojego statku :))