Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mixturkaaaaa

dobry telefon do obslugi internetu ???

Polecane posty

Gość mixturkaaaaa

dziewuszki! poszukuje telefonu, kjtory bedzie dobry do obslugi internetu . poradzcie jakies modele, bo jestem ciemna jak tabaka w rowie :D. dziekowka...aha, abo najlepiej jak bedzie, bo mi sie konczy umowa w orange i chce uciec, za drogo

Gość frania wasilewska
sluchaj, moja siostra ma sony ericsona k660i, podobno bardzo fajny do obslugi internetu, chociaz ona dopiero ten telefon poznaje, bo kupila go kilka dni temu w plusie na firme. w kazdym razie tam prosila o telefon ze swobodna ogsluga internetu, (potrzebuje tego do pracy) i polecili jej ten model

Gość RomanX
k660i można polecić jak najbardziej. niewiele jest modeli, które pozwalają na tak dużą swobodę przy serfowaniu po sieci. jest sprawnie i szybciutko, co przy coraz niższych cenach netu komórkowego jest coraz bardziej kuszące. myślę, że ten telefon jest w tak konkurencyjnych cenach u operatorów, że spokojnie można na niego postawić. a że w plusie za zeta jak zostało wspomniane, to nawet się nie ma co zastanawiać.

Gość Osteoporozjanin
w880i niezły, ale jeśli chce się mieć telefon multimedialny. ja sporo dzwonię i nie mam czasu słuchać muzy w komórce, więc wg mnie seria k jest ciekawsza. generalnie każdy znajdzie coś dla siebie na dzisiejszym rynku. ja jednak do netu bym również k660i polecił.

Gość andzia23
Z opinii znajomych , którzy używają netu z tel. wiem że sprawdza się nokia E51 i N81. Nawet w kilku rankingach ta E51 jest najwyżej : http://www.e-biznes.pl/inf/2008/23436,Top_10_telefonow_komorkowych_kwiecien_2008.php) Normalnie sa to dosyc drogie modele ale na abonament to pewnie nie kosztują duzo no i w róznych sieciach mają na nie promocje. Dla mnie w ogóle najlepsze i najbardziej solidne sa Nokie.