Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leonkaaa17

Ciekawa historia. Moze mi ktos powiedziec co mam robic?

Polecane posty

Gość Leonkaaa17

heh... szkoda słów. Od tygodnia miałam bardzoobolaly brzuch-nie moglam sie ruszyc, przeszlo mi i za 3 dni znowu ból... co chyba normalne nie jest. Ale nie o tym chcialam pisac... mialam rbione usg, badanie moczu, badanie krwi... usg wykazalo ze wszystko jest w porzadku i lekarz polecil mi isc do ginekologa. I UWAGA -> TU SIE ZACzYNA NAJLEPSZe ;/ Wszystko byloby dobrze gdyby nie to, ze ginekolog spławil mnie mowiac ze mnie nigdzie nie przyjmą bo zaden ginekolog nie chce oglądać dzieci!! Mam 17 lat rocznikowo. No ludzie bez przesady! Cholerka.. Jak on moze powiedziec "nie chce ogladac dzieci" ?? Chyba kazdy bez wzgledu na wiek podlega opiece lekarskiej w razie problemow ze zdrowiem !? Co oni sabie mysla!? ze osoba ponizej 18 nic nie dolega!? paranoja.. i jeszcze sie zdziwil burak ze mi chcieli usg zrobic ;/

Gość G L O N O J A T
faktycznie skandal mogłaś mu powiedzieć, że ten ból masz po ostatnim analu

Gość Leonkaaa17
i tak sie zastanawiam... Kobiety w ciąży wymagaja opieki ginekologa. CZY GDZIES JEST NAPISANE ŻE ZABRONIONE JEST ZACHODZENIE W CIĄŻE PONIZEJ 18 lat!? to jest paranoja. Czy takiej młodej mamie nikt nie udzieli konsultacji ginekologicznej i nie zajmie sie jej zdrowiem i dziecka?? szok szok szok... w glowie mi sie nie miesci jacy ginekolodzy są poryci.

Gość borkowski z corka...
Idz to innego, bo ten powiedzial za wszystkich ginekologow swiata! Duze naduzycie z jego strony. Odwiedz sprawdzonego mamy, siostry, kolezanki.

Gość Leonkaaa17
bede musiala..

Gość Beatkaaaas
ginekolog chce mi zrobic badanie przez odbyt. Moge sie nie zgodzic? tak jstem dziewica.. ale moge zarzadac badania przez pochwe!?

Gość jak ogrodzeni edworku to albo
autorko radziłabym pójśc do tego ginekologa i kazać napisać mu oświadczenie ze nie chce cię przyjąc, niech napisze powód. nasra w gacie i cie przyjmie. a jak nie przyjmie to idziesz z tym oświadczeniem do jego przełozonego. a w razie gdyby coś ci isę stało on będzie za to odpowiedzialny a ty będziesz miała papier na dowód

Gość Leonkaaa17
" jak ogrodzeni edworku to albo " to dobry pomysl... dzieki. lekarze to debile niestety o czym nie raz nie dwa mozna sie przekonac ;/

Gość jak ogrodzeni edworku to albo
a najlepiej jakbyś poszła prywatnie bo ci z nfz nigdy nic nie widzą, i wszyscy są zdrowi:o ja się leczyłam państwowo ale prywatnie chciałams ie upewnić i poradzić. dobrze zrobiłam bo potem mogłabym mieć niezły sajgon:o wolę zapłacić niż się męczyć

Gość Leonkaaa17
ale to jeszcze gorszy skandal bo: prywatny mnie splawil ;/

Gość kawa kawa kawa
mhm...no to juz troche gorzej, ale mówię ci każ mu napisać takie oświadczenie ze odmawia leczenia i idź do przełożonego

Gość Leonkaaa17
i dokladnie tak zrobie! lekarz nie ma prawa odmowic pomocy... od czego oni sa do cholery... od brania kasy za siedzenie na dupie i splawianie pacjentow?