Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przekichane

Spóźnia mi sie okres... 29 dc...

Polecane posty

Gość zabije cie kiedys
paet ty śmierdząca gówniaro! u ciebie nie było stosunku tylko smyranie koło pochwy! wyrywaj stąd!!!!!!!!!!!!!!

Gość Przekichane
:O a co to za szczegóły

Gość peaT
nie zadne smyranie!! , facet miał wytrysk i nasienie znalazło sie blisko wejscia do pochwy , ja sie boje , niemusisz odrazu tak na mnie naskakiwac... :(

mój wniosek wysnułam z tego zdania: "pierwszy test zrobiłam w dniu spodziewanej @" a skoro miałaś normalne miesiączki to przestań się dziewczyno zadręczać, bo osiwiejesz!!! i co do 50 roku życia zamierzasz sie zadręczać po każdym stosunku! NIE JESTEŚ W CIĄŻY UWIERZ W TO A JAK NIE POTRAFISZ TO ZREZYGNUJ Z SEKSU DO CZASU GDY DZIECKO NIE BĘDZIE PROBLEMEM. to taka moja rada :)

Gość peaT
mała agatka , powiem ci ze okres mozna w ciazy miec do 6 lub 8 miesiaca... :O

Gość zabije cie kiedys
ty dziewczyno jesteś jakaś nienormalna!!! jak za 7 miesięcy nie pojawi się dzieciak to uwierzysz że nie jesteś w ciąży czy też nie?????? IDIOTKA!!!!!!!!!

Gość peaT
dlatego sie tak boje...:( bo OKRES MOZNA MIEC W CIAZY POCZYTAJCIE SOBIE (google)

Gość peaT
nie jestem idiotką :(!!!!!!!!!!!!!!!!! okres w ciazy mozna miec , testy tez sie mylą...!!!

Gość Przekichane
To zrób badanie krwi! Jeju, ile masz lat, jestes chyba bardzo młoda.

Gość peaT
MAM 17 LAT I BARDZO SIE BOJE :(

Gość peaT
ZROBIE BADANIE KRWI I BEDE WIEDZIEC :o

Gość Przekichane
17 lat! no to sie nie dziwię ze sie boisz. Idź na to badanie krwi jak najszybciej.

Gość zabije cie kiedys
Ta debilka od 2 miesięcy pisze te same bzdury. i Myślisz że te 5 testów się pomyliło? Jesteś tak pojebana że w głowie się nie mieści. NIE JESTEŚ W CIĄŻY!!!!! Ale jesteś tak ograniczona i pusta że to do ciebie nie dotrze. Proponuję położyć się w szpitalu psychiatrycznym. Nic innego ci nie pomoże.

nie jesteś w ciąży!!! zrób ten test z krwi i już! a najlepiej to idź do lekarza. proponuję też psychologa bo to mi na fobię wygląda. nie obraź się nie taki jest cel tej wypowiedzi, ale naprawdę masz problem.

Gość Przekichane
widać nie tylko ja schizuję!:D

Gość peaT
A CZY BADANIE KRWI zrobia mi o kazdej porze , czy jesli pojde o 14 to zrobią?

Gość peaT
mam ogromnego stresa

Gość Przekichane
zadzwoń więc i dowiedz się. Mysle ze ne jestes w ciązy. A na przyszłosc wstrzymaj się z kontaktami seksualnymi moze do pełnoletności

Gość zaskoczona123
caly czas sie musicie wygryzac jak macie skie tazachowywac no to narazie...a ja mam pytanko okres spoznia mi sie ok miesiaca zrobilam ok tydzien temu 4 testy wszystkie bylu negatywne iewiem co sie dzieje do lekarza nie moge isc bo przebywam za granica i jeszcze nie amm ubezbieczenie nie wiem co robic... co o ty sadzicie mialam bardzo duzo stresow ale to bylo w kwietniu a od niedawna jestem tu od 3 tyg pomuzcie(mam meza ale ta sytuacja mnie dreczy)

Gość peaT
zaskoczona , ja zrobiłam 5 testów , wyszły neg, do tego mialam dwa okresy od ostatniego sexu , i dalej sie boje....

Gość peaT
martwie sie i chyba z tego stresu umre:O

Gość Przekichane
ale ty nie jestes w ciazy na 99%! skoro nie było seksu, miałaś 2 okresy od tamtego czasu, czym ty sie martwisz? bez sensu..

Gość peaT
przekichane , no własnie na 99% ...:O

Gość zrób test

Gość Vika2688
hm nie wiem jak zacząć a więc tak... w maju coś ok 27-mego kochałam się z moim chłopakiem...w pewnym momecie(na samym poczatku) zjechalam dlonia i palcem dotknelam siebie..-bylo dziwnie mokro,wszystko bylo by dobrze bo rozumiem ze to moglo byc z podniecenia ale moj chlopak wszedł we mnie bez prezerwatywy(z 1 min to trwalo i stwierdzilismy ze bezpieczniej bedzie z)...dalej bylo wszystko z prezerwatywa...wyszedl ze mnie wczesniej wiec nawet widzialam jak nasienie wylądowalo w zbiorniczku ale boje sie poniewaz nie mam okresu do teraz.Co prawda okres miałam 2 dni po stosunku i trwal do 3 czerwca i od tej pory nie dostalam(dodam ze mam niereguralne miesiaczki) czy moglo dojsc do kropelkowania? myslicie ze w ciazy moge być?...

Gość kubusiovvaaaaa
W wikipedi navet jest napisane że ten płyn który wydobywa się przed wytryskiem nie zawiera plemników a więc nie jest w stanie zapłodnić, a przynajmniej nie stwierdzono takiego przypadku.. ja mysle ze zdarza sie to wtedy kiedy partner kropelkuje 2gi raz to plemniki mogły by się tam znaleźć po pierwszym wytrysku. Ja wiem ze czasami sobie można wkręcać bo ma się nie pewna sytuację .. tez miałam sytuacje podobna kiedy partner dotknoł mnie kilka razy w okolicach pochwy, ale nie doszło do wytrysku.. i niby mialam okres ale i tak mam jakaś obbawe ze może coś się stało bo zauważyłam dzis że częściej oddaje mocz, ale ciąża bez sexu to chyba jednak jest niemożliwa? Pozdrawiam

Gość malwinusia
Ciaza bez sexu jest prawdopodobna wtedy kiedy partner mial np na palcach lub na jezyku sperme i podczas pieszczot dotknal Ciebie lub wlozyl je do pochwy...ja mialam wiele sytuacji "grozacych" ciaza...ale wczoraj okres dostalam...po mies...spozniania...Pozdrawiam.