Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA-ONA-ONA

Chc go przylapac!Do wrocławianek!

Polecane posty

Czesc! Ja tak zrobiłam! Załozyła profi l na naszej-klasie. Zagadałam do niego, z jestem znajoma jego znajomej. Oczywiscie wrzuciałam norlane zdjecie. Pisalismy troche takie rózne pierdoły. Pozniej zapytałam go,czy moglibysmy sie spotkac i czy tym spotkaniem nikt nie bedzie cierpiec. On powiedział,ze nikt nie bedzie cierpiec.... Tak mozesz go sprawdzic. Ja popłniłam błąd, bo nie wytrzymała i wygarnła mu,ze sie umawia przez neta, apowinnam sama isc na to spotkanie i zrobic mu scene! pozwodzenia ps. on mi zarzucił,z ejestem wariatką i mu nie ufam i powinnam sie wstydzic, ze go sprawdziłam:-) co za huj!

ja nie z Wrocławia... farba a jesli sa zdjecia z laska i podpisem\" z moja kicia \"czy cos w tym stylu?

Gość goi
Nie rozumiem Twojego myslenia. Wybierasz sobie super przystojnego faceta i chcesz go na kazdym kroku sprawdzac. A jesli teraz wyjdzie, ze jest wierny, ale za pol roku znajdzie dziewczyne i z nia bedzie Cie zdradzal? A moze co jakis czas bedziesz wystawiala go na proby?

Gość Mam nerwa
A ja rozumiem "oną". Slepo wierzyłam swojemu, uważałam, że tworzymy cudowny związek, starałam się, dbałam o siebie, dom, naprawdę uważałam, że można być w związku pewną faceta. Przejechałam się paskudnie i wystarczył kaszalot i impreza zakładowa....

a jesli ma na naszej-klasie fotki z dziewczyną to udaje,ze ich nie widac :-) Pogadaj, troche poflirtuj...powiedz,ze wasz wspolna kolezanka, czy tez kolega-do wyboru, tyle Ci o nim mowiła... albo zapytac, co tkai supr facet robi z taką laską? :-) sorki, alle na facetów to działa :-) Ze niby on ogier the best itp. pusc wodze wyobrazni, tylko nie pisz jak bys była dziwką! tylko mały flircik

Gość ONA-ONA-ONA
Kochane jesli ktoras z Was bedzie naprawde chciala mi pomoc to piszcie na maila lilijka244@wp.pl Nie wiem czy z ta nasza klasa to dobry pomysl - ma tam moje zdjecia. ale pomysle o tym Tak na marginesie - farba, jestescie dalej razem?

nie nie jestesmy :-) on najpierw na mnie naskoczył i chciał wzbudzic we mnie poczucie winy, ze go sprawdziłam! Nagadał mi nawet, ze zachowuje sie jak Pis:-) potem zmiekł,ze myslał,ze to kumple z pracy mu zarty robią. Ale ja byłam nieugieta. Po co mi taki gnoojek? Ja nie chce takiego łatwego faceta, zeby mi pozniej jakiegos syfa zafundował :-/

a ja bym Ci pomogla chetnie i to za darmo, ale nie jestem z Wroclawia ale z Katowic i nie jestem blondynka, a ciemna brunetka ;) nie potepiam cie, ale rozumiem - ja mialam faceta, bylam slepo zakochana, naiwna - wierzylam w kazde klamstwo. ze ten sms od jakiejs laski to na pewno pomylka, chociaz bylo jego imie w nim, i takie tam... we wszystko wierzylam. potem on blagal o wybaczenie, mowil ze sie zmienil. ja wybaczylam i uwierzylam. i to byl blad. gdybym go wtedy sprawdzila, kilka miesiecy pozniej nie cierpialabym tak bardzo, zwlaszcza ze wtedy odrzucilam innego fajnego chlopaka. moim zdaniem robisz dobrze.

Gość ONA-ONA-ONA
Wiesz farba - doskonale Cie rozumiem, ze go nie chcialas. Ja mam podejrzenia i chce wiedziec! Po prostu nie chce zmarnowac zycia. To cale piperzenie ludzi - jak go moglas sprawdzic, zle zrobilas, gdzie zaufanie, tylko suki tak robia.... Moze, ale z drugiej strony jesli ma sie wiazac z kims kto po roku mnie zdradza a opowiada bajki o milosci - to lepiej sie przekonac i dac sobie szanse z kims innym. Farba - nie jestes z Wrocławia ?? ;))

Gość jak ja bym sie dowiedziala
ze moj mezczyzna mnie tak sprawdza... to bylby koniec ;] Wiec uwazaj, zeby nie wpasc ;)

a ja bym Ci pomogla chetnie i to za darmo, ale nie jestem z Wroclawia ale z Katowic i nie jestem blondynka, a ciemna brunetka ;) nie potepiam cie, ale rozumiem - ja mialam faceta, bylam slepo zakochana, naiwna - wierzylam w kazde klamstwo. ze ten sms od jakiejs laski to na pewno pomylka, chociaz bylo jego imie w nim, i takie tam... we wszystko wierzylam. potem on blagal o wybaczenie, mowil ze sie zmienil. ja wybaczylam i uwierzylam. i to byl blad. gdybym go wtedy sprawdzila, kilka miesiecy pozniej nie cierpialabym tak bardzo, zwlaszcza ze wtedy odrzucilam innego fajnego chlopaka. moim zdaniem robisz dobrze.

Gość ONA-ONA-ONA
Kochane - nie musi to byc koniecznie blondynka. Po porstu ładna i szczupla dziewczyna (podobaja mu sie tylki i wylacznie szczuple). Ktos mi napisal, ze wzielam sobie superprzystojnego i chce zeby byl mi wierny. Zakochalam sie w nim i tyle. ja tez jestem bardzo ladna - i to nie powod zeby nie byc wiernym!

Gość Tabliczka Czekoladki
To co robisz to jest CHORE! Co bedzie jezeli sie okaze ze "nie zlapie sie" na taka przynete? Dasz mu spokoj i bedziesz myslala "O jak fajnie, on mnie kocha"? Przeciez moze Cie zdradzic z inna! Chyba ze twoj plan to sprawdzanie go non-stop. Mysle ze jetes tepym tlukiem. Zwiazek opiera sie na ZAUFANIU (jezeli rozumiesz co to znaczy). Ciekawe jak ty bys sie czula gdyby twoja facet napuszczal da Cibie swoich znajomych aby oni Cie podrywali! Wniosek: JESTES TEPA DZIWKA I POWINNAS SIE WSTYDZIC SWEGO ZACHOWANIA SUKO!

Gość Dorota Wellllman
WYNOCHA DZIWKO!ZOSTAW TEGO FACETRA DLA IINEJ KTORA GO BEDZIE SZANOWAC!BO NA TYM POLEGA MILOSC TY GLUPIA KURWO!

na zaufanie trzeba sobie zasłużyć!!!

Gość ONA-ONA-ONA
Boosze, co za agresja!

Gość Dorota Wellllman
Pojebalo cie?!W takim razie to ona nie zasluguje na zaufanie jezeli robi takie rzeczy!Albo rozmawia ze swoim facetem i mowi mu wszystko albo zachowuje sie jak dziwka ktora wszedzie weszy spisek!WYNOCHA DZIWKI!

Gość A po co wracales
"na zaufanie trzeba sobie zasłużyć!!!" kiedy wchodzi sie w zwiazek, zaufanie powinno byc szyms naturalnym. wiec na pewno nie mozna sobie na niego zasluzyc.

Gość czego się czepiacie
przecież ona pisze że ma podstawy podejrzewać żo on ją zdradza. Ja nigdy czegoś podobnego nie robiłam bo mąż nie dawał powodów, ale gdybym miała choć cień podejrzeń o zdradę to nie zawahałabym się ani przez moment przed sprawdzeniem, a po stwierdzeniu zdrady chyba bym jaja urwała. Przecież wiadomo, jak ktoś kocha to jest zazdrosny.

Jestem ciekaw, jak Wy byscie zareagowaly na wiesc, ze facet Was sprawdza?

Gość ONA-ONA-ONA
Sluchajcie mozecie mnie potepiac lub nie - to moja decyjza - zrobie co zrobie. Tylko potrzebuje czyjejs pomocy!

Gość taka jedna ale nie z wroclawia
uwazam ze kazdy robi co chce, nie potepiam tego co robisz ona ona ona, moj chlopak mnie sprawdza, bo ma ku temu powody, rzucilam go dla innego ale nasze drogi spowrotem sie zeszly a teraz pracuje na zaufanie:)

Gość taka jedna ale nie z wroclawia
tylko ze ja o tym wiem, ten twoj moze sie wsciec jak to wyjdzie na jaw...

Gość tez blondi tez z wrocławia
Wiolka przestan juz:D daj zyc chlopu:)

Gość tez blondi tez z wrocławia
i co Wiolka głupio Ci teraz? hahaha

Gość a moze jest inaczej
i ta laska co niby chce sprawdzic faceta - to facet ktory szuka naiwnej ktora bedzie go uwodzic i sprawddzac :)) Albo kolezanka nagania dziewczyny koledze :)