Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scarletaaa

co mam zrobic z idealnym facetem?

Polecane posty

Gość Scarletaaa

ehh moze to dziwne ale moj facet jest ideeealny!! niigdy sie nie obraza nawet jak mu autko ukochane nieco porysowalam.. upilam sie na imprezie z kolezankami i uderzylam go wtedy bez powodu... wyzywam jego kumpli i szefowa.. a on nic.. ta cierpliwosc mnie dobiajaa

Uważaj, bo ta cierpliwość może się kiedyś skończyć, w najmniej spodziewanym momencie.

Gość kalina z drzewa
a ile razem jestecie? po roku przestanie byc idealem.A Ty to glupia jestes w ogole skoro tak sie zachowujesz.

Gość nie zachowuj sie tak
wiesz jak w tym przyslowiu, poty dzban wode nosi poki sie ucho nie urwie. a chlopaka pozazdroscic...

Gość Scarletaaa
hehe rok juz minal.. prawie dwa lata jestesmy razem aj nie wiemcie jak to jest... bo az nudno

Gość Ju......
Rzucić. Nie zależu mu na Tobie. Nie męcz się w tym związku.

najgorsze może być to że w pamięci wszystko notuje, i po zapełnieniu opróżni ją w jednym podejściu, nie wiem czy będzie ci do śmiechu, a cicha woda brzegi rwie, a pamiętliwi są najgorsi

Gość Scarletaaa
hehe nie znajdzie bo ja jestem dla niego idealna.. :P on nawt nie patrzy na inne na ulicy i kolegom wciaz o mnie opowiada :D

Gość Scarletaaa
jakto nie zalezy mi na mnie? on dla nie studia rzucil!! i cala kase na mnie wydaje.. i spedza kaaaazda wolna chwile.

Gość Scarletaaa
kocham :) baaardzo.. ale czasem mam ochote sie poklocic o cos..

Gość 66yy
Scarleta - dziwna jestes, ja chcialabym tak, pewnie większość kobiet by chciala

Gość Scarletaaa
nie nudze sie.. hehe oki przez pierwsze kilka miechow to fajne bylo.. a potem ludzie tak sie nie da!!!! wezcie tylko sie milo do wszystkich usmiechajcie i wszystko niby cacy... :/

uciekajjjjjjjjjjj!!!!!!! to kosmita. na Ziemi ideały sie nie rodzą;)

Gość Scarletaaa
hehe no wlasnie.. to nie jet idealne jak ktos Cie traktuje jak cud swiata:/ a tym rozodem to nie dziewie sie ze sie nie chwalisz!! to hanba.. bo i Ciebie moze rzucic

a tak poważnie to skoro ideałów nie ma ( w co głeboko wierzę i zdania nie zmienie) to może Ty jesteś idealnie zaslepiona i jego wad nie widzsz? myślałaś o tym?

Gość jakas glupia jestes
czego ty chcesz od zwiazku w ogole? zeby cie prał po ryju co jakis czas? :/

Gość taaaaaaaaaaaka jedna
autorka ma racje ze juz jest za nudno :P wiem bo sama to miałam, facet do rany przyłóż ... i źle sie to dla niego skonczylo, bo po prostu bylo juz zbyt nudno i cukierkowo. oczywiscie nikt nie mowi o codziennych klotniach, ale facet to facet i swoje zdanie musi miec i ustawić babe tez powinien umiec ;)

Gość Scarletaa
o wlasnie zbyt cukierkowo jest!! Wy poprostu zazdroscicie i dlatego tak piszecie :D:D ja nie jestem zaslepiona bo caaaalkiem trzeźwo na niego patrze.

Wystaw na allegro. Jak będziesz bogata, kupisz sobie tuzin mniej idealnych i jeszcze ci zostanie na operację plastyczną. A poważnie: jak jest za idealny, to nie jest dla ciebie, bo z czasem będzie cię coraz bardziej drażnił. Kobieta z potrzebą dreszczyku :) Brawo!

idealny??? Według mnie już samo to, że nie reaguje w sytuacjach, w których ewidentnie powinien zareagować (np. niesłuszne uderzenie go w twarz, wyzywanie kumpli itp.), świadczy o tym, że do ideału mu daleko. Od kiedy to dupy wołowe są ideałami???? ;)

i jeszcze jedno - to jego zachowanie, które opisałaś to nie tyle dobroć i cierpliwość, ile zwykła szczeniacka głupota i naiwność