Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypadkowyyyy

wpadlem z dziewczyna jak mialem 20 lat

Polecane posty

Gość wypadkowyyyy

wpadlem z dziewczyna jak mialem 20 lat olałem ja kompletnie dziecko tez :) pojechalem do innego miasta studiowac i tak mnie nie bylo 6 lat w miescie. Teraz wrocilem kupilem sobie mieszkanie zaczalem bardzo dobrze zarabiac jestem ustawiony ( placilem jej alimenty co miesiac zeby nie bylo ze ja zostawilem bez grosza) a ona teraz chce sie ze mna spotkac i nie wiem czy ona mnie nie szpieguje ale co jestem w sklepie to sie na nia nacinam jak chodzi z dzieckiem :o Co robic ?;o

Gość A po co wracales

Gość zmień miasto
po co wracałeś na stare smiecie? teraz będzie cie brała na litość...zobaczysz dziecko i może zmiękniesz a nawet zapragniesz być z nią Takie są prefidne baby...najpierw celowo zaszła bo ślubu chciała teraz próbuje innych zagrywek

Gość dziewczynyyyyyyyyyyyyy
ona pewnie liczy ze bede jej sposnorem i sie z nia ozenie.... no coz musialem wrocic bo moi starsi sie pochorowali i musialem byc blisko niestety

czemu olales ja i dziecko? nie spotykales sie z dzieckiem?

Gość jak jest mądra
a wierzę że jest to nie będzie nawet myśleć o takim gnojku jak ty !!!

Gość A po co wracales
to, ze wrocil, nie oznacza, ze musicie go wyzywac od idiotow :o

Gość wypadkowyyyy
wiecie co wpadka w wieku 20 lat to byl blad mlodosci i najgorsza rzecz w zyciu jaka mnie spotkala teraz chce o tym zapomniec

Gość jak jest mądra
idiotą jest za całokształt an ie za wracanie

Gość klopsss
dokladnie, za bledy mlodosci odpowiada dziewczyna, niech ona sie marwi dzieciakiem

Gość to uciekaj z tego miasta bo ci
ta baba zycia ułożyć nie da. uciekaj - wiem co mówie

Gość powiadasz błąd młodości
ale ten błąd młodosci ma lat 6 , jakies imie i połowę twoich genów, zobaczysz że jeszcze ci pieknie podziękuje za ten totalny brak zainteresowania nim. Jeśli masz dziecko to nie jest to tylko i wyłącznie dziecko twojej byłej dziewczyny , a to ona zapłaciła za to największą cenę ,mogla je urodzic , oddać tobie i wyjechać na studia. Ciekawe jak wtedy bys tutaj śpiewał ?

Gość wypadkowyyyy
jak tylko rodzice dojda do siebie to wracam do warszawy tam to juz mnie nie znajdzie :p a slubu nie mam zamiaru z nia brac

Gość przed alimentami nie ucieknies

Gość wypadkowyyyy
nie mogla mi oddac bo jak tylko dowiedzialem sie ze jest w ciazy zerwalem kontakt i wyjechalem do innego miasta studiowac sami rodzice mnie wyslali :D oczywiscie ona ani jej starzy nie wiedzieli gdzie przez 6 lat siedzialem :D

Gość uswiadomiona ona
wydaje mi isę ze skoro płacisz jej alimenty to masz czyste sumienie... moze to okrutne ale te kilka lat temu sama się na to zgodziła... no chyba ze się mylę...

Gość wypadkowyyyy
alimenty place zasadzone jakies 500 zl w zaokrągleniu ale z nimi nie mam zamiaru sie widziec

Gość 69t7978
fajnych masz rodzicow skoro byli za tym abys zwial do innego miasta :O

Gość uswiadomiona ona
czyli uciekłeś bez słowa...:o no to odwoluję to co napisałam:o

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
stary i głupi :O

Gość Przekichane
to czemu ją bzykałes? ładna była chociaz? jak długo byliscie razem jak wpadliscie?

Gość A po co wracales
500zl alimentow? Czemu az tyle

poczekajmy kilka lat mam nadzieje, ze bład młodośc skuma się z chłopakami z miasta, troche przypakuje na siłce i......solidnie nakopie Ci do dupy :classic_cool:

Kiedyś Ty będziesz potrzebować pomocy na stare lata i nie będzie kto miał się Tobą zająć, bo Twoje-teraz niechciane dziecko- kiedyś kopnie Cię w dupę. I dobrze!

Gość wypadkowyyyy
to byl najlepszy pomysl rodzicow zeby zwiac do innego miasta gdybym sie z nia ozenil i zostal w miescie mialbym zlamane zycie nie skonczylbym szkoly na ktorej mi bardzo zalezalo w ogole dziecko by mi przysporzylo ogrom problemow, a tak wyjechalem sobie spokojnie skonczylem. W ogole to zasluga rodzicow ze przez 6 lat mnie nie wydali i lozyli na moja edukacje teraz to procentuje dobra pracą i wysoką pensją!!

Gość powiadasz błąd młodości
sądzę że to marna prowokacja bo wierzyc sie nie chce że takie dranie chodzą po ziemi . Jeśli to prawda to mam nadzieje że znajdziesz super partnerke w przyszłości , będziesz miał wspaniałe dzieci , a na starosć one cie oleją i zostaniesz sam jak palec , nie będzie nikogo kto szklnki wody tobie poda