Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLOLOLO

KOBIECY ORGAZM - PANIE POMÓRZCIE NAM

Polecane posty

Gość OLOLOLO

Witam, celem tego tematu jest wasza pomoc, nam a zarazem wam samym :D jak wiadomo wiele młodych kobiet ma problemy z orgazmem, winę za to ponoszą obie strony (tak mi się wydaje) a dokładniej doświadczenie obojga partnerów, chciałbym aby panie pisały w tym temacie porady, a dokładniej opisywały, to co je strasznie podnieca, i co pomaga w osiągnięciu najwyższej rozkoszy, np. dotyk, i w jakich okolicach, nastrój, jaki klimat, upodobania, jak przebiega gra wstępna, co się dla was liczy itp. Jaki seks ułatwia wam orgazm jakie pozycje, czy ostry, czy delikatny i namiętny itp... z góry dziękuje za posty i normalne odpowiedzi pozdrawiam.

hm na początku współżycia to chyba bardziej delikatny seks, bez żadnych udziwnień, lubię być wszędzie dotykana, lubię jak facet dominuje, rozkłada mnie na łopatki tak że się uwolnić nie mogę, czuję się wtedy taka słaba kobietką :P

może lepiej szczerze porozmawiaj ze swoją kobietą? Ona napewno Ci podpowie jakiej chciałaby od Ciebie miłości ;) Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa! To podstawa.

Gość OLOLOLO
No dokładnie, pytam o ogół bo co mogłem to już wyciągnąłem wszystko od mojej dziewczyny, nie mamy problemów i rozmawiamy otwarcie, ale chodzi o to że jest jednak jeszcze młoda bo ile to jest 21 lat :D i pewnie sama jeszcze nie ma dużej wiedzy na temat swojej seksualności, poza tym wydaje mi się że trudno jej opisać wiele rzeczy, bo sama dokładnie nie wie... :D

Gość OLOLOLO
Orgazm, szczytowanie – moment najsilniejszego podniecenia płciowego i towarzyszącego mu równie silnego uczucia rozkoszy, będący finałem stosunku płciowego, aktu masturbacji bądź innej formy zachowania seksualnego. Orgazmowi towarzyszy szereg charakterystycznych dla tego momentu reakcji fizjologicznych organizmu, jak skurcze pochwy i dna macicy u kobiety, czy wytrysk nasienia i skurcz moszny u mężczyzny. Bezpośrednim efektem orgazmu jest zaspokojenie seksualne objawiające się odprężeniem ciała, ustąpieniem przekrwienia organów płciowych i psychicznym uczuciem błogostanu oraz spełnienia emocjonalnego.

Gość Moniczkapiczka
Hey ja uwielbiam jak mi facet liże tyłeczek i cipeczke, dopowadza mnie to do rozkoszy, poza tym uwielbiam, się kochać w pozycji jeźdźca ale tyłem, wtedy mogę zamknąć oczy skupić się i myśleć o czym chce, z tego co wiem mojego faceta to strasznie rajcuje jak widzi mój tyłeczek i cipeczke od tyłu,

Gość aśka23232
Ja musze mieć długą grę wstępną :D lubie jak mnie facet męczy tzn rozpala ale wstrzymuje się przed pójściem na całość strasznie mnie to nakręca bez tego nie potrafie dojść, muszę mieć atmosferę a pozycja to chyba od tyłu najlepsza :D

Gość żoneczka6
Zgadzam się z aśką... uwielbiam być podniecana pieszczotami do max. podniecenia. Pieszczoty raz delikatne, potem coraz intensywniejsze i mocne... później znów delikatnie i czule ... ja w tym momencie już jestem niecierpliwa i chcę mocniej ... a on się ze mną bawi i wie, że gotuję się w środku, wiję i chcę, aby pieszczoty narastały teraz do takiego momentu, abym błagała o zerżnięcie :) wtedy orgazm cudny Jeśli chodzi o pozycje, to na siedząco twarzami do siebie the best i od tyłu, np. z mocnym chwytem i ciągnięciem za włosy

Gość dokuczacz
pomóżcie przez żet z kropkom baranie jeden