Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gonia09

NAJLEPSZY TUSZ!!!! PORADZCIE ZIEWCZYNY!!!!

Polecane posty

JAki mam kupic tusz??? mam czarne dosc dlugie i gęste rzesy ( niestety sie nie podkrecaja) 4 miesace temu kupialam sobie ten z Astor Volumetrix -- 22 zl jakby do smietnika wyrzucone;/ czytam recenzje tych wszystkich tuszy i zawsze są opinie podzielone .

ja mialam: Astor Lycra Extend- bardzo mi odpowiadal...rzesy delikatnie podkrecone, leciutkie, bez grudek i ladnie porozdzielane...tusz byl naprawde swietny i bardzo trwaly- polecam:) mialam tez Maybelline High Sky Curved- rzesy ladnie i widocznie podkrecone, ale tusz spelnial swoja funkcje dosc krotko- ponad miesiac chyba:/ Astor 3 Style- bardzo widocznie pogrubione rzesy, ale podkrecenie takie sobie...teraz mam L'oreal Intensifique i bardzo mi on odpowiada:) rzesy pogrubione i podkrecone, czego producent nie obiecywal...zero grudek i sladow pod oczami:) polecam i pozdrawiam:)

albo moze sprobuj Rimmel albo Mac,te tusze sa z reguly lekkie.

Gość hush
tusz, który pokochałam, bo wyczynia cuda, to Lancome "Fatale". Tylko trzeba sie nauczyc używac grzebyczkow (nie ma standardowej szczoteczki), co przy pierwszym razie zaowocowalo babraniem sobie powieki, ale później - cuda, cuda... Wart swojej ceny :) Ze średniopółkowców - moja siostra jest baaaardzo zadowolona z Max Factor "Masterpiece" - świetnie rozdziela rzęsy, wydluza, pogrubia.

Gość izunia123
hejka ja używam tusz z oriflame Wonder lash beauty dla mnie jest super. polecam