Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zjawiskowa

kuszące ciało....

Polecane posty

Gość Kaja_x
Mieciu ale wiesz że są faceci którzy szanują się na tyle że za sex nie zapłacą? Ale dla coniektórych prostytucja jest niezbędna ...bo co by to było..plaga gwałtów..bo facet musi regularnie ruchać..

Gość ma_
Kaja no a mnie wkurza wlaśnie to usprawiedliwianie. To o zdradzie to taki przykład podałam żeby zobrazować o co mi chodzi. Wiadomo, każdy lubi piękno. Nikt nie chce się katować oglądając brzydkich, zaniedbanych ludzi. Ale idąc ulicą nie zawsze faceci się oglądają i ślinią, i srają po gaciach. Nie generalizuj. Mówisz o większośc, ja wiem. Ale to pewnie są jakieś małolaciki, które jeszcze dupy i cyca w ręku nie mieli. Jeśli są to dorosłe osoby to widocznie niedojrzałe emocjonalnie.

Gość ma_
Olać mietka! :P No i właśnie chodzi też o to ruchanie. Nie musi ruchać. Każdy ma popęd seksualny. Człowiek chory psychicznie, który nie potrafi powstrzymać swojego popędu będzie gwałcił. Normalni nie gwałcą i nie chodzą na dziwki.

Gość Kaja_x
Niejeden małolat jest bardziej dojrzały..cóż..nie chciałabym żeby to było zrozumiane jako tłumaczenie..bo nic ich nie tłumaczy..pozdrawiam i miłego dnia:)

Gość taka ot
Tak, tak. Chodziło mi o małolaty emocjonalne. Miłego, miłego :)

Gość escada...
A tak sie ciekawie zapowiadalo... Zjawiskowa wroc, fajny topik zalozylas :-)

Gość uuupppaaa
zjawiskowa jestes?