Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FANKA SKÓRY

GDZIE KUPIĘ SKÓRZANĄ KURTKĘ XS?

Polecane posty

Gość FANKA SKÓRY

najlepiej w rockowym stylu,zamki,może jakieś sprzączki.. tylko żeby była typową XS-ką, czyli do 86 w biuscie. znacie jakieś sklepy gdzie dostanę prawdziwą damską skórę z pazurem?

na pewno na allegro coś znajdziesz. Powiedz czy jestes tylko fanką kurtek czy nosisz też inną odzież skórzaną np. spodnie lub mini ?

Gość Willy
Dokładnie, polecam Allegro, wybór kurtek jest spory. I przyłączam sie do pytania poprzednika :)

ja mam ramoneskę rozm. 34...była noszona, a przez ostatnie kilka lat wisiała w szafie, chętnie się pozbędę :D

no dobrze.. i oczywiście Allegro.. tylko nie wiem czy są szanse że znajdziesz tam skórzaną kurtkę, czy kurtkę ze 'skóry' eko

Gość FANKA SKÓRY
n oszę tez inne ciuchy ze skóry, a wszystkie na allegro sa za duze, chyba ze z Victoria's Secret, ale oni nie odpisują na mejle, wiec nie bede kupowac,skoro nie wiem czy potem do mnei dojdzie :/ a kosztuja trochę... na allegro sa za duze, przejrzalam WSZYSTKIE :/ musi byc 84 w biuscie. prawdziwa skóra, podobna do ramoneski,ale one wszystkie sa cholernie szeeeeeeeeeeeeerokie :/