Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serek wiejski

dzien dziecka-prezenty w roznych przedziałach wiekowych-podpowiadajcie

Polecane posty

Gość serek wiejski

co dla 3 miesieczniaka?

Gość dzieciństwo bez kieszonkowego
dla 3 miesięczniaka, to czego TY potrzebujesz...bo 3 miesięczne dziecko potrzebuje tylko mamy :) i jest przeszczęsliwy :P

Gość milka_0
Można kupic taką matę do zabawy,coś co gra

Gość serek wiejski
ale to nie dla swojego dziecka chciałam ale na prezent

Gość serek wiejski
rodzice tego dziecka maja małe mieszkanie wiec mata -własnie nie bardzo -lezaczek-musze sie zorientowac w cenach bo musze sie zmiescic w pewnym przedziale

Ja byłam bardzo zadowolona z leżaczka - bujaczka ale musisz zobaczyć czy rodzice już tego nie mają oraz zależy w jakim przedziale masz się zmieścić. - komplet ciuszków na lato - grzechotkę lub jakąś zawieszkę do wózka

Gość serek wiejski
ok 80 zł max-problem w tym ,ze oni wszystko maja :O moze cos na zas do przodu ubranek maja dla dziecka wiecej niz ja dla siebie

Hej! Moj synek ma prawie 6 lat. Jaki prezent dla niego? Myslicie, ze wystarczy wyjazd do kina, obiad w restauracji, zakupy w centrum handlowym? W sumie robimy to bez zadnej okazji, ale chcialabym dla niego cos naprawde specjalnego. Interesuje sie samochodzami, traktorami, motory, samoloty i tak dalej, ale jak dostanie jakas zabawke, to za chwile jest juz zepsuta albo rezebrana na czescie. Co polecacie?

marta_marta -----Ba,jasne że wystarczy :D A moze tak wypad na żużel??? a potem lodyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość serek wiejski
tak mysle ze kupie paczke pampersów i jakas zawieszke do wozka

Gość chuda_jak_słomka
ja pomysłów na prezenty dla dzieci znajomych w różnym wieku szukam na stronie merlin.pl bo mają podział zabawek na wiek i płeć, zobaczcie na tej stronie jest mnóstwo propozycji dla każdej grupy wiekowej: http://merlin.pl/browse/gifts/dzieci_mlodziez/index.html ja ostatnio bratankowi kupiłam taką pisakolinę http://merlin.pl/Moon-Sand-piaskolina-Farma/browse/product/206,598355.html i polecam extra zabawa, nie tylko dla dzieci:)))

Gość upsa