Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejehehehe

farby

Polecane posty

Gość jejehehehe

szukam koloru jakiegos bardzo jasnego brązu , mozecie mi polecić . nie czuje sie dobrze w b. ciemnych włosach , potrzebuje albo bardzo ciemny blond , albo bardzo jasny brąz .

hmmm jako osoba która miała jużniemal wszysktie farby na łowie mogę ci z pewnoscią polecić taka nową serie niewiem jak tam jest z jasnymi brązami bo ja preferuje ciemne kolory ale włosy po tej farbie nie niszczą sie nawet mogę powiedzieć lekko wygładzają Joanna mulicolor efect naprawde bardzo dobre jeśli sie boisz to maja szamponetki szampony 24 i farby mialam szamponetke juz i szampon kasztanowy brąz wychodzi taki jak na obrazku z szamponetki bardzo ładny błyszczacy kolor Później dobre są farbny z loreala tylko że niszczą włosy przez pierwsze 2-3 tygodnie włosy wygladaja zjawiskowo póxniej robią isę matowe wysuszone . Hmm później taka seria Natural A easy czy jakos tak też maja rewelacyjne farby ładne refleksy i też korzystnie wpływaja na włosy. Z normalnej Joanny bardzo ładny wychodzi orzechowy brąż a jeśli chodzi o blondynki to srebrny pył zy jakostak :):):) Pozatym proponuje odżywiać włoski ja mam placente i bardzo sobie chwale

Gość anetka 27
kup farbe ciemny blond, gdyz one zawsze wychodzą tak naprawde ciemniej niz na opkaowaniu a firma - nie wiem może cos z loreal albo garnier np natea nutrisse

Gość jejehehehe
tylko ze mam bardzo jasny blond , wątpie ze wyjdą ciemniejsze