Gość galaktyczka Napisano Wrzesień 27, 2011 Chodziło o to, że Lesz się całowała z jakąś laską :P A Śliwiński niech już się odetnie od Tracza, bo to jednak dobry człowiek, a Tracz chyba nigdy się nie zmieni :P Zawsze bęzie knuł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sluchajcie a kto jest ojcem Napisano Wrzesień 27, 2011 Kasi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ocean princess Napisano Wrzesień 27, 2011 Długo nie oglądałam tego serialu, możecie mi powiedzieć czy tam ksiadz na dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość galaktyczka Napisano Wrzesień 28, 2011 Krystyna miała męża, od którego odeszła, on był chyba ojcem Kaśki :P A dziecko ma ksiądz Kuba z tą Iwoną, ale to jakieś dziecko z przesłości :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gocha 72 Napisano Wrzesień 28, 2011 Tak! To wikary Kuba jest ojcem małej Ewy, a nie Mateusz! Fajnie jakby ten wątek rozwineli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sluchajcie nie ogladam bardzo Napisano Wrzesień 29, 2011 regularnie tego filmu ale zastanawiam sie dlaczego ci dwaj "mlodzi" ksieza az tak bardzo sie nie lubia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość galaktyczka Napisano Wrzesień 29, 2011 No pewnie z Kubą ten wątek się rozwinie ;D Wydaje mi się, że to tylko kwestia czasu :P A dlaczego oni się nie lubia? Chyba jakaś różnica charakterów. W ogóle ten Artur strasznie kobinował, jakieś interesy z Traczem robił jak dobrze pamiętam, nie pasowały mu warunki na plebanii, tak patrzył na wszystkich z góry. Ale nie tylko nie lubi się z Kubą, jak widać uczniowie też nie są zachwyceni, że on zaczął ich uczyć religii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gocha 72 Napisano Październik 2, 2011 Myślę że postaci księdza Artura i księdza Kuby są stworzone specjalnie dla kontrastu! Myślę, że ksiądz Artur reprezentuje ten koserwatywny i tradycyjny front kościoła, a ksiądz Kuba nowoczesny bardziej współczesny i otwary.... taki bardziej wyluzowany!Myślę,że natej podstawie powatają między nimi konflikty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość galaktyczka Napisano Październik 3, 2011 Gocha 72 masz rację. Uważam, że w każdym serialu powinny być takie kontrasty! ;) Zawsze jest ciekawiej. A jak tam trzyma się Śliwiński? Ominęłam kilka odcinków i pewnie dopiero w weekend będę miała czas, aby nadrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie oglądam stale Napisano Październik 3, 2011 więc się gubię-która to ta Ewa, córka księdza Kuby. Czy to ta dziewczynka, której mama wyszła za wnuka gospodyni proboszcza, babci Józi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość galaktyczka Napisano Październik 3, 2011 Ewa to dziecko Iwony, czyli prawdopodobnie córka Kuby :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość porty Napisano Październik 3, 2011 Nie wiem po co w ogole jest pokazywany watek Garlickiego,nie da sie na niego patrzec,paskudny niemilec,te spieczone wary i ryze wlosy fuuj,wspolczuje tej pielegniarce ze musi sie z nim migdalic.A jak slysze jego francuski akcent to mnie prawie czysci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość galaktyczka Napisano Październik 4, 2011 Być może Ty tylko masz takie odczucia. Według mnie fajnie, że zaczął tam grać ;) Wreszcie więcej znanych twarzy. I mi się on podoba! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goska90 Napisano Październik 4, 2011 Plebania jest swietna.Jak myslicie czy Tracz wybaczy matce?szkoda mi tej kobiety.Ten serial bez postaci J.Tracza byl by mniej barwny.A gdzie sie podzial byly maz Irki?jego nowa wybranka nie przypadla mi do gustu.Pozdrowienia dla wszystkich czytajacych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thrthtrj Napisano Październik 5, 2011 właśnie, mogliby pokazać co tam u jurka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiadz Napisano Październik 17, 2011 Pojawił się Konkursu na stronie Plebani I ty zostań aktorem. Zagraj w serialu. NAGRODY to Epizodyczna rola, Wizyta na planie serialu "Plebana" Weekend w Krasnymstawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostatni odcinek Plebanii Napisano Październik 31, 2011 dnia 31.grudnia br :( :( SKANDAL!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do wyżęj Napisano Październik 31, 2011 Nie siej zamętu. Dalej Plebania będzie w tv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ma rację , będzie koniec Napisano Październik 31, 2011 http://www.fakt.pl/To-juz-koniec-Plebanii-Dlaczego-,artykuly,135412,1.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie nieee nienieieieieie Napisano Październik 31, 2011 ;(((( niech wezmą ten głupi klan a nie plebanię!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgfgfgfgf Napisano Październik 31, 2011 jeszcze Tracza na koniec nawrócą hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyny wiecie może Napisano Listopad 2, 2011 czy Kaśka ma naturalne te loki,czy je kręci?Bardzo ładne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A kaśkaaa Napisano Listopad 2, 2011 A kaśka w końcu "dała" Szymonowi czy nie? Nie oglądałam tego odcinka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vgfb nh Napisano Listopad 2, 2011 Tracz sie robi komiczny w swojej powadze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gocha 72 Napisano Listopad 4, 2011 NIE KOŃCZCIE PLEBANII, PLEASE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nareszcie skończą Plebanię Napisano Listopad 4, 2011 , która stała się nundna i nierealna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Plebania 1772 online Napisano Listopad 10, 2011 Plebania odcinek 1772 online bez limitu, pobierz bez ograniczeń Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania: http://megavideo-bezlimitu.pl/Mw/Plebania_odcinek_1772 Proboszcz dowiaduje się o chorobie Anny. Aleks postanawia spotkać się z Julią. Liczy na jej pomoc w walce z Traczem o kamienicę. Mateusz szuka pracy przez internet. Matka Janusza jest przygnębiona po diagnozie lekarza. Wyznaje odwiedzającemu ją duchownemu, że nie ma już po co żyć. Julia postanawia pomóc Lublinieckiemu. Obiecuje zasięgnąć informacji w ratuszu. Iwona dowiaduje się od Mateusza, że znalazł ciekawą ofertę pracy w Lublinie. Jest niezadowolona z tego pomysłu. Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo, VideoBB, VideoZer, VideoWeed, Putlocker: http://megavideo-bezlimitu.pl/Mw/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fedsgahahafss Napisano Grudzień 1, 2011 Szymon przebil Kasie, gnojek jeden :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no przebil Napisano Grudzień 1, 2011 No przebil i ma w dupie,jemu tylko o to chodzilo zeby ja rozdziewiczyc,teraz ja bedzie olewal i pewnie Bartek sie wkurzy i mu spusci wpierdol i bedzie z nawiedzona Kasia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOJA FANTAZIA 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Będzie serial Galeria po tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach