Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejciujejciu

Obrzydliwe rzeczy związane z penisami

Polecane posty

Gość ojejciujejciu

Kiedyś weszłam na jakąś stronę, ale nie pamiętam na jaką. Wiem, że nie była związana z erotyką. Było tam zamieszczone zdjęcie jak kobieta trzyma w ustach penisa jakiegoś mężczyzny. Czy nie wydaje wam się to obrzydliwe? Mi się wydaje. Ja nie wiem jak tak można. Przecież tam są bakterie i smród. Co o tym myślicie?

Gość ojejciujejciu
Ja tylko jadra moge potrzymac w buzi...

Gość alibixxx
a ja mam wyciek ropny z cipki i tez mi smierdzi i mój chłopak nie chce mi lizac :(

Gość hahahahahihi
bez komentarza.

Gość ojejciujejciu
odczepcie sie. ja sie pod was nie podszywam

Gość olenkaxxx23
Dla mnie na początku również to było ochydne, ale mój facet nigdy nie nalegał aż się raz przemogłam i sama zaproponowałam, był wszoku oczywiście pozytywnym, smak był ochydny ale jakoś się przemogłam, i wyraz jego twarzy rekompensował wszystko :) dziś robie mu bez problemu dobrze a on mi, i powiem że nawet to lubie :). Poza tym tak sama z lizaniem tyłka, sam mi zaczął na początku super uczucie a teraz ja robie jemu i też jest szczęśliwy, poza tym babeczki powiedzcie mi co w tym ochydnego jesli dba się o higienę ?? tak jak bym wzieła palec do buzi skura i tkanka ;P, a tyłeczek po kąpieli to tylko skóra :D więc czego się bać co ??

Gość jak dorosniesz to inaczej spoj
rzxysz na takie sprawy... a co do bakterii (bo smrod musisz wyobrazac sobie na swojej podstawie, a to ze ty ciipy nie myjesz to twoj problem) to kazdy lekarz ci powie, ze NAJWIECEJ bakterii jest na jezyku i oglnie w jakie ustnej niz nawet w odbycie czy okolicach.

Gość jak dorosniesz to inaczej spoj
w jamie ustnej*

Gość wiktor wektor
Tu nie chodzi o liczbę bakterii moja droga. Problem jest o wiele poważniejszy. Tu chodzi o SMRÓD. Z buzi tak nie jedzie jak z brudnego cipska do jasnej cholery!!!!!!!!!

Gość MOJA CIPKA PACHNIE
:P

Gość wiktor wektor przeczytaj
jeszcze raz tamten post, moze zrozumiesz ...

Gość o a moj były powiedzial
ze mi jedzie z dupy jak psu z gęby, a z geby jak psu z dupy... i zerwal ze mna...

Gość a moj misio
mowi ze pachnem ale jak sie przespie z jakims faciem to zasmierdze:O

Gość jt
fekalia

Gość leonik1
aż szkoda słów no jak się nie myje to śmierdzi i to co mówią tu wszyscy HIGENA się kłania wtedy jes spoko

Gość Rzeczoznawcaa
dziewczyna moja myje sobie myszke min 3 razy w ciagu dnia , i zawsze gdy jej tam wkladam jezyczka to nigdy brzydko nie pachniala , zawsze byla smaczna i pachnaca. Z fACETAMI JEST PODOBNIE , ja biore prysznic 3 razy w ciagu dnia i myje malego , i jeszcze nigdy zadna z moich dziewczyn nie odmówila mi zrobienia loda- bo wiedza ze jestem zadbany i pachnacy . takze higiena robi duzo w tej materii . pozro wszystkich Oral maniakow. hi hi

Gość ojejciujejciu
Dodam że mam 13 lat i dopiero jestem na etapie wibratora. Mam takie duże urządzenie 35 cm. Wchodzi mi cały. Potem oblizuję swoje soczki z niego. Więc jeśli loda robić, to najlepiej po tym jak był w cipce albo w dupci ;) :P:P

Gość .ktos.
do_ojejciujejciu a jak mozna uprawiac sex gdy penis smierdzi i sa na nim obrzydliwe zarazki ? - nie mozna ! trzeba sie myc i nie smierdzi a jesli myslisz ze lizanko penisa jest wstretne to pomysl czy aby lizanie brudnej cipki jest przyjemne dla faceta mysle ze autorka tematu ma problemy nie tylko z psychika ale rowniez z higiena

moja knage trzymało w ustach całe plemie Siuksów, sam Montezuma, a takze Justynian Wielki więc to chyba nie jest obrzydliwe, prawda?

Gość 2020
jak Wacek jest umyty i czysty to nie widzę nic w tym obrzydliwego ???

Gość Jebak
wy to wszyscy jesteście nie normalni. penis w ustach to podstawa każdego związku!!!!!!!!! On nie śmierdzi on pachnie w ten sposób

Gość WICKEDMAN
Ja powiem tak ze czy to obrzydliwe czy nie to zalezy wylacznie od kazdego z nas, trzeba sie przelamac, sprobowac i dopiero mowic a nie ze odrazu obrzydliwe, czy powiedzieli byscie ze Ferrari nie jest wam potrzebne jesli nawet tego nie mieliscie?? A co do higieny to racaja, jak moze smierdziec jak jest umyty?? POZDRO

Gość ojejciujejciu
Do buzi wziąść taką fujarę jest obrzydliwym swinstwem, ale takiej fujary na pewno nie pozwole by mi wlozyl do mojej miedzy nogami!!!!! Brzydze sie tez, ja mi facet wklada w cipke swojego ptaka, nawet czystego, a jak nasika?

Gość maja611
chyba za młoda jesteś żeby to zrozumiem, podrośniesz trochę i zmienisz nastawienia... to sama przyjemność dla obojga partnerów.

Gość ojejciujejciu
śmierdze gęsiwem:O

Gość torment
no to poco trzymacie w buzi możeci w cipie trzymać ;]

fiuty są zarąbiaste i smaczne a smierdzą tylko jak są nie umyte, moj facet zawsze ma czystego kutasa a loda robię mu czasem 4 razy dziennie

Gość gheh5
ja tam lubie trzymać penisa w buzi

Gość isikara
Jak jest czyściutki to nie mam nic przeciwko. wyraz twarzy mojego chlopaka wynagadza mi wszystko:)