Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleosia4444444

Pasztet na mieście

Polecane posty

Gość kleosia4444444

Byłam dziś na mieście i po raz pierwszy przyjrzałam się młodym dziewczynom.I co zaobserwowałam? Przerażająca większość cierpi na nadwagę ,jeśli nie otyłość.I na dodatek wszelkie swoje mankamenty eksponuje za pomocą obcisłych bluzek i spodni.Daj boże,żeby zakrywały boczki,ale gdzie tam.Idzie taka i jeszcze loda wpierdziela,dziewczyny,weźcie się za siebie ,lato idzie.A jeśli nie możecie schudnąć,to chociaż nie eksponujcie tego.Można przecież się inaczej ubrać i zakryć swoje niedoskonałości. Żeby nie było,mam trochę latek ,ale wcale mnie to nie zwalnia z obowiązku dbałości o własne ciało.Kiedy sobie przypomnę dawne ,szkolne czasy,to stwierdzam,że nie było tej plagi otyłości.Borykała się z tym zdecydowanie mniej osób niż dziś. Ale chyba za to trzeba winic fast-foody i brak ruchu. I zaczynam rozumieć dlaczego na kafe wciąż zakłada się tematy o kaszalotach,niestety.

Daruj sobie... :O Byłam dzisiaj na mieście (Warszawa) i widziałam full mamutów z rurkach i balerinach, ale dużo szczupłych i bardzo szczupłych dziewcząt :P Każdy widzi, to co chce widzieć :O

Gość gammasa
kleosia4444444 ty tak się nie przejmuj młodymi dziewczynami i nie krytykuj,tylko uwazaj aby z ciebie nie zrobił sie kaszalot na starosc,bo juz zaczynasz byc upierdliwa.

Gość nie piłeś - wypij
Już wiele razy zadawałem tu pytanie, czy ogólnopolski tydzień walki z otyłością kobiet się rozpoczął ?

Co druga z maską stoczniowego spawacza na twarzy ( -OO- )

Gość wolę oglądać
okrągłe boczki i większe biodra niz klony w rurkach balerinkach i tuniczkach

Gość kleosia4444444
Co takie poddenerwowane jesteście,prawda w oczy kole? Temat rzuca na ogólną dyskusję, trza dbać o siebie. do jesteś pojebana-ciekawy nick,inteligencja nie błyszczysz,ale cóż.Nie musisz w prochowcu chodzić,bez ekstremy.Wystarczy,że zakryjesz boczki :P

Gość facecik taki se jeden
Prawdziwy facet popiera

Gość hej pasztety pasztety
rety, rety, o rety................................ weźta się w garść kobiety..... bo zrobią z was kotlety................lalalalala.......

Gość po co pytasz
u nasz ;) same laski , jednak ta wawa to wiocha

Gość hej pasztety pasztety
lalalala............ albo z was zrobią mielone i bedziecie spalone lalalalala

Gość hmmhm
no wiesz... jedni dbają o ciało... inni o umysł. prawdopodobnie twój mózg jest równie plaski jak twój brzuch :P jeśli nie bardziej

Gość po co pytasz
autorka sie pociesz dając kopa innym , w końcu juz nie pierwszej młodości jest :p

Gość surykotka
a ja tylko apeluje do wszystkich kobietek- eksponujcie swoje atuty, ukrywajcie mankamenty:) dlaczego dziewczyny baaardzo przy kosci ubieraja rurki? przeciez to odkrywa wszystko to, czego nie powinno odkrywac... od ubrania rurek nie robicie sie momentalnie szczuplejsze...jest przeciez tak duzo strojow dla kobiet przy kosci...tuniczki, spodnie szwedy, spodniczki za kolano lub do polowy lydki...dziewczyny, moda jest po to, by wybierac z niej to, co odpowiada naszej figurze... apelu koniec:) pozdrawiam:)

Gość po co pytasz
spodnie szwedy szwedy nie sa dla kobiet przy kości , bardzo skracaja sylwetkę poza tym to prywatna sprawa jak kto sie ubiera, wyłazi całe to polskie piekiełko , inni dyktuja w co mam sie ubrać :o

Gość surykotka
kurcze...ale nie chodzi o zadne dyktowanie:) kazda kobieta lubi podkreslac swoja figure... lubi sie podobac... a kiedy ubiera cos, co kompletnie nie pasuje do jej typu urody (i juz mi nawet teraz nie chodzi o wage) sama sobie szkodzi po prostu, bo nie osiaga tego celu, ktory sobie obrala...

Gość kleosia4444444
No, surykotka,o to mi chodzi.Po co epatować niepotrzebnie swoimi wadami figury.Wiadomo,nikt nie jest idealny przecież.Ale obcisła bluzka na kilku warstwach sadła,to gruba :P przesada. Moda jest projektowana na chude wieszaki z wybiegów-to fakt,ale przecież można czasem na siebie spojrzeć krytycznie w lusterko.

Gość a z jakiego jestes miasta
bo ja spotykam same chude :D

Gość kajajj
kleosia4444444 czy ty nie masz rodzinym,czy ty nie masz dzieci,czy nie masz w ogole żadnych mniejszych lub większych problemow,ze zajmujesz sie ocenianiem ludzi,jak sie ubieraja,jak wygladaja. Nie wiem ile masz lat,ale wydaje mi się,ze zaczynasz się starzeć i dlatego masz takie krytyczne spojrzenie na innych.

Gość kleosia4444444
A co ma fakt posiadania dzieci i rodziny do obserwacji świata,nie rozumiem?

Gość kajajj
kleosia4444444 bo jakbys miała rodzine to nie interesowałąbys sie az tak wygladem innych ludzi.Jezli masz rodzine,to współczuje Im. A poza kobieto,wysmiewanie kogos to gorsza wada od złego gustu.

Gość kleosia4444444
a Ty jesteś bardzo młodziutka,skoro tak bezkrytycznie przyjmujesz swój wygląd.

Gość kajajj
kleosia4444444mylisz sie,jestem po 40 :-)

Gość kleosia4444444
To tym bardziej dziwi mnie,że nie dostrzegasz tego społecznego problemu.

Gość kajajj
kleosia4444444 :-) widze,ze to Twoj problem a nie społeczny.:-) Jezli ktos chce ubierac sie tak jak ubiera to niech to robi jezli ma na to ochotę.A jezeli jestes taka estetka to po prostu nie patrz na takie osoby.

Gość kleosia4444444
A tak poważnie, to naśmiewam się z tych wszystkich kaszalotów, bo jestem jeszcze większa od nich i tak wyładowuję swoją depresję. Poza tym lata już nie te, zmarszczki, cellulit. Sama wpierdalam duże pudełko Korala co dzień.

Gość kleosia4444444
Mylisz sie,na szczęście to nie mój problem...