Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulkakkkkkkkkk

czy wypada isc na wesele samej?

Polecane posty

Gość anulkakkkkkkkkk

mam 18 lat i nie mam chlopaka no i nie wiem czy wypada mi isc na wesele samej w tym wieku bez osoby towarzyszacej. co wy na to? jak uwazacie? moge isc sama czy powinnam zaprosic chociazby jakiegos kolege? nie chce skolei takze zeby wyszlo sztucznie ze zapraszam kogos z kim mnie nic nie laczy tylko znajomosc zwykla. wiec jak? co byscie na moim miejscu zrobili? piszcze tylko madre odpowiedzi bardzo prosze i z gory dziekuje za rady

Gość ona 30
wypada ale czy będziesz sie dobrze czuła w otoczeniu innych par? nie bedzie ci smutno albo żal, że jestes sama?

Ja mam 26 lat i ide sama na wesela bo jak chodzilam z kims nawet jak dlugo sie z nim spotykalam to wlsnie na weselu czy poprawinach pokazywal sie z jak najgorszej strony i ja juz nie zamierzam sie za nikogo wstydzic.

Gość anulkakkkkkkkkk
ale to mam wziasc kogos kto dla mnie nic nie znaczy? to nie bedzie dziwne skoro ci do ktorych ide wiedza ze chwilowo nie mam nikogo?

jeśli idziesz na wesele gdzie masz sporo znajomych,nie szukaj towarzysza na siłę,jeśli nie znasz zbyt wielu gości,może jakiś sprawdzony kolega?

Gość anulkakkkkkkkkk
oo to uspokoilyscie mnie troche bo myslalam ze nie wypada dzieki dziewczyny :)

Gość ona 30
może jakiś kuzyn sie znajdzie? zawsze to sprawdzona opcja bo co do kolegów to różnie może być...

Gość anulkakkkkkkkkk
hmm ale kuzyn to nie bedzie glupio? kurka nadal nie wiem co zrobic a weselicho juz za 2 tygodnie