Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczuszka ropuszka

sposób na klamczuche!!!

Polecane posty

Gość kaczuszka ropuszka

jak sie uporac z notoryczna klamczucha? ktora klamie glownie na swoj temat, ale tak nieumiejetnie iz smierdzi na kilometr? klamstwa typu gdzie to ja nie bylam co to ja nie robilam ble ble ble. np. wyjezdzam do australii ale nie wiem kiedy bo na razie jestem zajeta - mimo iz wiem ze ta osoba nosa nie wysciubi nigdzie... albo wychodze za maz, ale nie powiem za kogo i tez nie teraz bo jestem zapracowna albo "robie kursy doszkalajace z tego i tego tam i tam" mimo iz wiem w danym miejscu osoba ta nie robi zadnych kursów i tak przyklady mozna mnozyc doslownie... to naprawde dziala na nerwy! a na próbe zwrocenia jakiejkolwiek uwagi delikatnie, krzyczy iz ktos jest bezczelny! szok ajk dla mnie! ja niestety musze taka znosic w pracy dzien w dzien i wysiadam......aaaa radzcie !

zaproponuj ze razem z nia do australi pojedziesz bo zawsze o tym marzyłaś a z kims znajomym raźniej;P jakoś podstępem ją musisz ppodejść

Gość narodowy podnoszacz topikowy
up up up

Gość alabamy
tez znam takie kłamczuchy, jak coś wiem to zaraz to prostuje,albo innym mówię ONA KłAMIE