Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajkalaka

jak zgadac do obcego faceta na gg?

Polecane posty

Gość pytajkalaka
mala mii, nie dma rady wyslac tekstu w tym stylu:)

Gość mala_Miiii
ohh znam te emocje:D:D z autopsji własnie mój ukochany napisał mi na gg, że sobie ostro pracuje i mnie kocha :):)

Gość odezwij sie
szczęściara :)

Gość mala_Miiii
a co do tego watku ktory wczoraj podjelas,ze nie czujesz abys miala u niego szanse itp to wiesz co Ci napisze?? On mial wtedy 28 lat, wyksztalcony, ambitny, przystojny, dojrzały a ja? 20 letnia (dziewica :D), studiujaca, nie pracujaca, jeszcze mloda, troche naiwna:D małe cycki, chuda, że hej :D i co? juz prawie 3 lata razem:))

Gość mala_Miiii
ja tam mojemu wysłałam wierszyk a pozniej odpisywalam tajemniczo - ale prosto z mostu co i jak czuje :D az wkoncu przycisnal mnie do sciany i musialam sie spotkac:D ale bylam zawstydzona:D ah pamietam te emocje:D

Gość pytajkalaka
to, ze dziewica, to chyba atut:) ja mam oszalamiajaco male cycki, ale powiedzialam, ze dobra, nie jedna plaska znalazla sobie fajnego faceta, a jak bede sie na nich skupiac i robic z nich problem na miare kosmosu, to bede zgorzkniala i beznadziejna:)

Gość pytajkalaka
a mieliscie o czym rozmawiac? kurcze, obcy facet, moze w ogole inny siwta, o czym z nim gadac?

Gość mala_Miiii
no ale wiesz:D on doswiadczony w seksie a ja zielona:D a teraz to czasem jak rozmawiamy to sie tak bardzo cieszymy, ze to z nim rozwinela sie we mnie moja kobiecosc:)) a cycki mam małe, b 70 i on uwaza,ze są najwspanialszymi cycuszkami w calym wszechświecie :)

Gość pytajkalaka
a ja do tego byam niesmiala:P

Gość mala_Miiii
no tak o swoich pasjach, o zyciu, o muzyce, o poezji, o sobie wszystko o wszystkim :)) ale kurcze:) ciagle mam przed oczami tą scene jak czekal pod uczelnia, i wyszlam i on mnie tak subtelnie cmoknal w policzek i cżółko o raju:):):):)

Gość mala_Miiii
ja tez niesmiala! ten mail do niego to byl taki wyjatkowy odruch w moim zyciu (co prawda bylam przed nim pol roku z innym facetem, zktorym niezbyt sie ukladalo i chyba dlatego sobie pomyslalam, a co! raz sie zyje:D) w ogole bylam niesmiala troche czasu minelo,zebym sie otworzyla przed nim powiem Ci,ze przy nim bardzo sie zmienilam na pozytywne dojrzałam emocjonalnie, rozwinelam sie intelektualnie, towarzysko i nauczylam sie otwartosci, nauczylam sie okazywac spontanicznie emocje

Gość mala_Miiii
odpisał?:D

Gość pytajkalaka
nie odpisuje!

Gość mala_Miii
bo nie wie co musi sie zastanowic :D

Gość pytajkalaka
a moze juz nie odpisze

Gość pytajkalaka
ucze sie i siedze tu, wiec co jakis czas dam wam znac, co i jak;)

Gość mala_Miii
odpisze ;]

Gość mala_Miii
ide na miasto napisz pozniej czy odpisal itp mozesz mi napisac na gg 5275333 bo zaciekawil mnie Twoj watek :D

Gość odezwij sie
i jak tam? :)

Gość pytajkalaka
milczy.

Gość a co mu napisałaś
w tym drugim mailu? może musi przetrawić :) pomyśleć nad odpowiedzią. a może ma jakąś kobitę i sam nie wie co napisac.. i chciałby Cię poznać a z drugiej strony nie powinien...

Gość pytajkalaka
napisalam, zema ten blysk w oku i jak go znalazlam.no i chcial wiedziec z kim rozmawia, wiec podalalam mu jak na razie imie:P

ciekawe, kiedy odpisze... pewnie mysli teraz o tym, bo jesli pierwszego maila odebral szybko, to i tego na pewno juz przeczytal i nie wie co napisac, bo jest w szoku:)

Gość pytajkalaka
zbacze jutro, czy odpisze, jesl nie, to konec z nami:P

Gość a co mu napisałaś
no wiesz, albo ma kogoś i toczy teraz wewnętrzną walkę, co dalej z tymi mailami :) bo tego że na 100 % chce Cię poznać to jestem pewna!

Gość pytajkalaka
czemu jestes pewna? jego meil do mnie byl raczej taki nrmalny, ktos napisla, to on odpisal:)

Gość a co mu napisałaś
bo wiesz co... faceci są strasznie próżni! jak mu kobieta napisała, że ja zaintrygował, to nie wyborażam sobie, żeby nie myślał kogo i czym tak zaintrygował :) no chyba że nie znam facetów ;)

Gość pytajkalaka
:)

Gość a co mu napisałaś
napisz koniecznie jak odpisze. myślę, że odpisze. cięzko przewidzieć co, ale powienien coś odpisać. to zalezy teraz tylko od tego czy ma kobietę.