Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic.......

co mam zrobic z takim typem

Polecane posty

Gość co robic.......

eh. napatoczył mi się facet ponad 10 lat ode mnie starszy ( ja mam 20). nie mój typ ale przeciez mógł być moim kumplem i byłoby ok. ale nie- on zaczął się przymilać i narzucać, podrywac mnie,zapraszać gdzieś, próbował w każdej sytuacji mnie dotknać, być blisko. ble, to wzbudzało moje obrzydzenie:o zasuderowałam mu więc delikatnie, ze nie jestem zainteresowana bliższą znajomoscią. jeszcze trochę poumizgiwał, ale jak zobaczył, ze nie ze mną takie numery to zaczął się- no nie wiem- mścic? zrobił się okropny, co chwile jakieś złosliwości, co chwile stara sę pokazac, ze ma mnie gdzieś (a co mnie to obchodzi), osmiesza mnie, stawia w głupich sytuacjach, stara się zeby wyszło na to ze ja jestem jakaś głupia albo narzucam sie mu. ja bym już dawno urwała z takim kimś kontakt, ale sek w tym ze on się przyjaźni z moją grupka znajomych i bywa tam gdzie ja:/ to nie jest jakiś typowy macho, sam jest zakompleksiony. a ja jestem z natury dosć nieśmiałą i mnie dobijają jego docinki itp... co robic? doradźcie niesmiałej, jak wznieść się "ponad to" ...

Gość detektyw śledczy
POczątek to była kampania wyborcza ;) Teraz musisz go POkochać takim, jaki jest naprawdę :D

Gość co robic.......
hej, myslicie, ze jak zacznę go unikać, tzn spotykać się ze znajomymi tylko wtedy jak go nie ma , to on sobie odpusci..?

Gość nie daj mu wygrac
jak bedziesz go unikac to wyjdzie na jego, muszisz mu stawic czola, jak myslisz ze to cos da to porozmawiaj z nim w 4 oczy, a jak nie to tez go zacznij publicznie osmieszac, nie daj soba pomiatac! Twardym trza byc :)

Gość co robic.......
no własnie, tylko nie bardzo wiem jak byc silną i pewną siebie dziewczyną. bo ja jestem taka nieśmiała:( to siedzi głęboko we mnie.. znacie jakieś stronki internetowe dla nieśmiałych, z poradami jak zyskać pewnosć siebie? to się moze wydać głupie, ale czasem takie poradniki mi pomagają..

Gość zapisz sie na krav-mage
i mowie to serio, nauczysz sie przedewszystkim jak zdobyc pewnoc siebie a przy okazju tez jak sie obronic, na pewno nie zaszkodzi :)

Gość co robic.......
tak sie składa, ze mam czarny pas shotokan ;) ale nieśmiała jestem nadal..

Gość facet jedyny
powinnaś sie cieszyć załosna debilko ze wogule ktoś okazuje ci zainteresowanie w wieku 20 lat już dawno powinnas miec faceta a nie jeszcze wybrzydzac :o:o:o

za bardzo bierzesz sobie to do serca...ot gdy staral sie być mily, odtracalas go Teraz gdy stalas sie mu obojetna i nie zwraca na ciebie uwagi ,Tobie brakuje dawnej adoracji ...to dlatego wszedzie dopatrujesz sie zlych intencji z jego strony

Gość co robic.......
ojj nie brakuje mi jego adoracji..mam jego adorację głęboko gdzies. ale sprawiają mi przykrość jego ciagłe docinki bo przez to ludzie się śmieja ze mnie, ciagle coś mówi zeby mnie osmieszyc:(, zauwazyłam tez, ze mnie obgaduje przed znajomymi, już się dowiedziałam ze "gram niedostępną ale on znajdzie na mnie sposób" itp... już nie wiem co robic żeby się odczepił i poszedł sobie:(:( ciagle mnie wyśmiewa , głosno, ja już nie mogę wytrzymać tego bo przez moją niesmiałość mnie to dobija:( wyśmiewa mój wyglad itp:(