Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam.

można maluszkowi 7 mc dac trochę Bic Maca???

Polecane posty

Gość mis pryszczatek
a tam sie czepiacie na kazdym zdjeciu andzeliny dzili z dziecmi - wszystkie (ten najmniejszy blondasek tez) wpieprzają wlasnie makdonaldy i czitosy - nikt rabanu z tego nie robi - co wiecej andzelina jest uznana za pierwsza matke holiludu

Angelinę stać na dobre kilniki jak jej się dzieciaki rozchorują od tych nafaszerowanych chemią fast fudów...ciekawe czy autorkę też :)

ironia losu - ja tez dawalam mojemu małemu kabanosy suche jak zaczynął ząbkowac. i jakoś nie jadł tylko sobie " ciamkał " nie chcial gryzakow ani nic innego. :classic_cool:

Gość a kto powiedział że andżelina
wie jak obchodzić się z dzieckiem? :P Dla mnie to nie jest przykład do naśladowania :P

Gość ironia losu....
Przybywam z daleka .... a kaszkę blyskawiczną też zalewalaś wodą z kranu ?? To może ja u Ciebie byłam wtedy w gościnie pierwszy i ostatni raz :D

kaszek nie podawałam :):) możliwe ze byłaś u mnie - i wiesz szkoda ze nie widzialysmy sie od tamtego czasu. Bo synek juz jest duzym zdrowym chlopcem i do dzis uwielbia kabanoski :P:classic_cool:🖐️

Gość na powaznie............
Moj 8 miesięczny syn jadał wszystko - w granicach rozsądku oczywiście :-) Dostawał i pizze i hamburgery i zwykłą ogórkową - po kawłeczku, po trochę. Żadnych problemów z uczeleniami nie miałam i nie mam-syn ma dzisiaj 7 lat. Więc wszystko w normie i bez przesady!

Niech sobie każdy po swojemu żywi swoje dziecko. A potem - skąd te alergie? skąd ta otyłość? skąd choroby nerek, serca, wrzody ... :P

do tematu - a do tego dać frytek, pizze i czego dusza zapragnie, tak trzymać.

103kilo?? I ty chcesz tak spaść swoje dziecko?? Wstręt mnie ogarnia. A jak dziecko wyciągnie rączki jak będziesz piła piwo to też mu dasz?? Ciekawe ile waży twoje dziecko.

Gość A moze wlasnie trzeba
a jak macie popijawe to tez daj dzieciakowi kielicha wudy,niech nie patrzy jak glodny psiak....

czy wy nie widzicie, że to prowokacja uk subus czy jak mu tam? :P strasznie się zbulwersowałyście...:D :D : D :P :P :P

Gość elooooo
o matko myszka83 ale z ciebie grubas i paskuda :P

Rany no nie wierzę w to co czytam. * miesięczne dziecko i jedzenie w macu???? Świetny pomysł. Ja bym podobnie do koleżanek wyżej jeszcze browar do tego podała no bo oni piją a dziecko rączki wyciąga. a jak zapalą po "posilku" tez papierosa podstawiła. Ja pier.....

strasna stsyga - prowokacja prowokacją, ale poczytaj wypowiedzi niektórych mam. :O One popierają pomysł i nie widza problemu. :(

Gość bzdura totalna
ja wiem ze sa takie matki.:( znam taka co dawala 4 mies(!!!!).dziecku watrobke duszona z cebula i bigos.. I taka co sledzia i ogorki konserwowe w wieku 6 mies.

Gość Moze byc czasem rady sa oki
jak zwykle panikary,kiedys wszystko od noworodka podawali dzieciom,sie chowaly, dostały kaftofla w łupinie,zapiły woda ze sledzia i..zyja!!! Teraz jakas panika molodych mamusiek!!!

Gość PROWOKACJA NA 100 procent
McDonald to syf i dla dziecka i dla dorosłego. Trzeba być idiotą żeby faszerować niemowlę tym gównem. Poczytaj z czego to mięso jest i z czego bułki. Jesteś grubą landarą, bo żresz gorzej niż świnia i jeszcze chcesz tu porad jak tym truć dziecko?

Gość i..nie mam slow
Racja, wszystko ale w granicach rozsadku!!! Ja kartofla bym dala ogorka kiszonego tez a BIg Maca nawet 9 latkowi nie dam.

bulke to pol biedy ale ta bulka przeciez uciapana musztarda i innymi sosami... ja bym nie dala malej... Przyjdzie czas i na mc donalda ale narazie niech je wedlinke z kurczaka a nie jakies pomielone niwiadomo co... szejk to roztopione lody z mlekiem wiec to bardziej niz taka mc kanapka ale tez bez szalenstw... takie moje zdanie.

a ogorki kiszone ( nie konserwowe z octem tylko kiszone) sa bardzo zdrowe. Moja mala je uwielbia i co jakis czas sobie zajada :)

Gość gość
Amerykanie jedzą to i Polakowi nie zaszkodzi.