Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kovalia

badanie beta hCG ...?

Polecane posty

Gość gość
Wysyła cię bo sprawdza czy jest przyrost jeśli jest ciąża żyje jeśli spada niestety to są złe wiadomości,powodzenia

Gość gość
gość dziś ile wynosiła twoja beta?

Gość gość
Mój wynik był 14,3ale dzwoniłam do lekarza i powiedział że jeśli będę miała bardzo silne bóle brzucha to natychmiast na szpital Chociaż się boję trochę bo mówił o poronieniu ale mam nadzieję że będzie ok

Gość gość
A kiedy miałaś ostatni okres? Bo twoja beta jest raczej niska nawet jak na poczatek ciązy. Przy takiej becie nic na usg nie zobaczy się nawet. dlatego musisz zrobić 2 raz betę i wtedy bedzie pewność czy się rozwija czy nie.

Gość gość
Okres ostatnio miałam w czerwcu w lipcu nie miałam i poszłam na koniec lipca do lekarza zbadał mnie zlecił bete i 1.08wyszla 14,3 a wczoraj robiłam drugi raz i beta wyszła 291,3 dziś idę na usg tylko że mam problem niepokojący bo 6dni plamilam i mam troszkę krwawienia miesiączkowego na poronienie nie wygląda bo moja mama miała i z bólu się zwijala więc dziś się okaże co jest nie tak mówił że też mogę mieć ciążę pozamaciczna a to też nie jest dobre

Gość gość
To mogło być plamienie implamtacyjne beta rośnie dobry znak a w ciąży pozamacicznej beta byłaby raczej wyższa,serducho od 6_7 tyg widać powodzenia

Gość gość
Więc byłam w szpitalu zrobiono mi usg w macicy nic nie ma a beta jest 291.3 dziś znowu zrobiono mi na CITO bete i czekam na wynik

Gość gość
Chociaż na usg widać takie plamki większe niż poprzednie ale nie wiem jak wstawić zdjęcie żeby pokazac

Gość gość
Skoro na usg nic nie widać to na razie o nim nie myśl ważne by betka rosła,powodzenia

Gość gość
plamki? A co lekarz mówił po usg? zdjęcie wrzuc na fotosik.pl a tu daj linka.

Gość gość
I wszystko wiemy beta rośnie o 13mialam już 350rowne ale lekarz zostawia mnie w szpitalu mam jutro rano przyjść podejrzewa że wszystko rozwija się poza macica i dlatego rośnie i muszę iść na obserwacje

Gość gość
Kazdy lekarz mowi co innego, to sa teraz biznesmeni nie lekarze.. botoks normalnie... MOZNA MIEC OKRES (nie plamenie, ale OKRES) w ciazy!!!

Gość Aneczka20719
Witam.Mam pytanie czy Beta Hcg robiona 8-9dni po stosunku wyjdzie wiarygodna??