Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margerita.

20 latkowie biora slub.....

Polecane posty

qrde to jest dla mnie zalosne...pelno moich znajomych nagle sie decyduje na slub... a maja po 20-21 lat...nie rozumiem tego, co ich do popycha do tak wczesnego malzenstwa?? a najlepsze ze ani oszczednosci zadnych, cisna sie u mamusi w mieszkani, ledwo co studia zaczeli albo pracuja za marne grosze...niech mnie ktos oswieci @@@@@

Gość qqq121
To samo u moich znajomych, nagle wszyskich napadło na zaręczanie się...

Gość mnbmnbvmmnb
milosc

taaa milosc...poznali sie majac po 17 lat i tak sie kochaja sa tak dojrzali ze chca sie ze soba zwiazac na cale zycie chociaz dla wiekszosci z nich to pierwszy zwiazek...mi sie nigdy do malzenstwa nie spieszylo, moze dlatego tego nie rozumiem...ale tak nagle wszyscy chca sie zenic...no a za dwa trzy lata beda sie rozwodzic albo dziecmi zajmowac.ehhh zamiast sie cieszyc zyciem :D

Gość to kolejny cud Tuska
wszedzie milosc :classic_cool:

alez ja sie zajmuje swoim zyciem :d ale biorac pod uwage ze moj brat zalicza sie do tych "szczesliwie zakochanych" chcialabym to dziwne zjawisko zrozumiec tyle:D

Gość cwirek
dobrze robią.

Gość helga_26
teraz sluby w modzie no i wystawne wesela

Gość atanodka
a ja miałam 19 lat jak miałam ślub z miłości i teraz bardzo mi żal że si tak pospieszyłam

Gość a ja wyszlam za maz majac
21 lat. i juz 17 lat jestem szczescliwa :)

Gość mochiko
a co ci do tego

kazdy robi jak uwaza... ich sprawa... Ty mozesz wziac slub nawet w wieku 50 lat, albo wcale i nikogo nie powinno to obchodzic :p

ja bralam slub w wieku 21lat, maz 22lat jestesmy ze soba od 17-tego roku zycia i nie żałuje!!! nic w tym dziwnego! nei rozumieja tego ludzie ktorzy nie sa zdolni do wyzszych uczuc...albo nie napotkaly TEJ osoby...

Wśród moich rówieśników tez zauważam taką plagę, albo przynajmniej zaręczanie się (to nic, że nie planuja w najbliższym czasie ślubu, pierścionek MUSI być) :O

Gość behhhhhhh
u mnie tak samo, w ostatnim roku to chyba 4 znajome pary sie zareczyly, a piata wziela szybki slub bo dzieckow drodze(wpadka) ehhhhhhhh

Gość behhhhhhh
wiek lasek 19-22 lata

to nie plaga ..to miłość .przyjemnie jest chodzić na wywiadówki jako jeszcze młoda i fajna mama

Milosc miloscia, ale wytlumacz mi, dlaczego: a) para 21-latkow zarecza sie, przy czym data slubu nie jest w ogole ustalona (to po co sie zareczac? Nie mozna byc razem i kochac sie bez kawalka metalu na palcu?) b) para w podobnym jak wyzej wieku bierze slub i gniezdzi sie w mieszkaniu rodzicow chlopaka, gdzie poza mlodym malzenstwem w 3 pokojach mieszka jeszcze 5 osob Ja rozumiem co innego poprzez slowo \"milosc\".

Moja poprzednia wypowiedz kieruje do makareny. Aha - zanim ktos wrzasnie, ze jestem zazdrosna - ja tez jestem w zwiazku, ale nie uwazam, ze tylko narzeczonych/malzenstwo moze laczyc milosc. Poza tym, moim zdaniem wypadaloby brac slub juz za wlasna kase, w koncu malzenstwo to decyzja dwojga doroslych ludzi.

Gość vkxxsjs
chca sie piepszyc i nie kombinowac