Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

panie przed 30tka,jakich kosmetykow uzywacie?

Polecane posty

Gość

chodzi mi szczególnie o twarz(kremy).z gory dzieki za odp.(wiem ze kazdy ma inna cere ale piszcie)

Gość Auaya
Mydło z Lidla, krem Nivea, szampon familijny...

Nic szczególnie wysublimowanego, niższa i średnia półka. Marki się zmieniają, eksperymentuję. Obecnie: łagodne mleczko oczyszczające Olay, żel do twarzy Clean&Clear (nie pamiętam jaki) lub L\'Oreal Pure Zone, tonik przeciw wągrom Clean&Clear, krem nawilżający (ostatnio beztłuszczowy fluid Nivea Visage lub Garnier Fresh do cery normalnej i mieszanej-choć w zasadzie mam tłustą;-p), alternatywnie, jak mi się nie chce walczyć z poszczególnymi etapami-chusteczki 3w1 sklepowej jakiejś marki (w Wilkinsonie kupiłam) Skin Therapy. Na trądzikowe niespodzianki Sudocrem lub żel punktowy Clean&Clear Advance Spot Treatment (czy jakoś tak:-p). Poza tym: szampon do włosów normalnych lub przetłuszczających się, zwykle jakiś Timotei, bo bardzo je lubię, odżywka do włosów z proteinami ryżowymi Ziaja, zęby myję Aquafreshem, nitki używam OralB ostatnio. Balsamy do ciała raczej przypadkowe i niezbyt regularnie, ostatnio Vaseline Intensive Care lub masełko do ciała kokosowe The Body Shop. Krem do stóp Garniera jakiśtam, ale najbardziej lubię Avon Foot Works:-) Krem do rąk obecnie Neutrogena, ale mi się kończy i w zanadrzu mam Jedwab z Kaszmirem Oriflame... No, chyba już. Nic szczególnego:-)

Gość etam
krateczka :) ale szczegolowo.dzieki.szukam jakiegos kremu do twarzy profilaktycznie na zmarszczki,jakiegos lekkiego i fajnego.na wizazu jest tego tyle ze sie pogubilam.

Zel do m.twarzy z avonu(oczyszczającego do c.siwecącej sie) krem na dzien zapobiegajacy pierwszym oznakom starzenia avon,na noc ten sam odpowiednik tylko oczywiscie przeznaczony do stosowania na noc na wyjscia serum nawilzajaco liftingujące (przeznaczone dla osob po 25 r z) podklad adapting z max factor brazujący puder sypki oliwka w sparayu z avonu wody do ciala owocowe z avonu co powiedzmy 3 dzien maseczki nawilzające,najczesciej z avonu i powiedzmy raz do 2 razy w tyg.peeling oczyszczajacy(taki niebieski) z avonu kosmetyki wydaja mi sie dosc ok.Na razie ich nie zmienilam. acha,kupilam sobie tez kr.pod oczy przeciw 1szym oznakom starzenia ale nie sotusuje go regularnie pozdrawiam