Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FFGH666666

POMÓZCIE MI ..MAM DEPRESJE CHYBA...CO ROBIĆ ...?

Polecane posty

Gość FFGH666666

WYSZEDL MI TAKI WYNIK W SKALI BECKA..MASAKRA..:( UWAGA! Wynik to : 49 punktów. Jesteś w depresji. Twój stan wymaga spotkania się z psychiatrą. Konieczne jest rozpoczęcie farmakoterapii. Twój stan jest dla Ciebie istotnym zagrożeniem

Gość bellergot
co to za test?

Gość FFGH666666
TEST MIERTZĄCY CZY SIE MA DEPRESJE..

Gość wikitra
gzdie go mozna znalesc?

olej jakis glupi test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ty sama powinnas wiedziec jak czuje sie twoja psychika:)

Gość FFGH666666
no własnie czuje sie fatalnie ..od dawna podejrzewam ze mam depresje..nic mi sie nie chce ..nawet wstac z łozka..nie spotykam sie wcale z ludzmi..no masakra..

Gość FFGH666666
moja psychika to ruina kompletna..nie chce pisac nawet o tym ..wiem ze test ma racje i to mnie dobilo jeszcze bardziej ..:(

kup sobie deprim i idz do lekarza i opowiedz o objawach bo jak jest bardzo zle to moze bedziesz potrzebowala lekow ?

heh w tym glupiutkim tescie wyszlo mi tak: Wynik to : 13 punktów. Wydarzyło się w Twoim życiu coś, co spowodowało, że czujesz się chwilami bezradny i zagubiony. Może pomóc Ci rozmowa z bliską osobą lub z psychologiem. Jeżeli to nie pomoże skorzystaj z porady psychiatry - nie musisz mieć skierowania od innego lekarza. do psychiatry ide ide ale musze jeszcze pare dni poczekac:)mi raczej grozi nerwica niz depresja