Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nika66

2 dni po

Polecane posty

2 dni temu odbyłam stosunek..wczoraj zauwazylam krwawienie i bol brzucha. Dzisaj boli mnie głowa..ale mysle ze to przez pogode spadek cisnienia. Boże nie wiem... :( Szukam kazdej wymowki aby nie bylo to mozliwe... :(Czytam o tym..i juz doslownie warjuje od tych informacji. Wiec prosze was..moze wy cos wiecie na ten temat. Jest rowniez mozliwosc ze zaliczylam tak zwana \\\"wpadke\\\" chlopak po stosunku sciagnal prezerwatywe, i dalej \\\"trzymywalismy\\\" sie blisko siebie..Czy jezeli nie doszlo do wytrysku w pochwie jest mozliwa ciza? Czekam na odpowiedzi i z gory dziekuje...pomozcie..mi juz brakuje sil :(

Gość pur blancca
nika je tez mam podobny problem , facet mial wytrysk na zewnatrz (petting) to było 10 tyg temu , od tamtego sexu mialam juz 2 okresu a dzis mam trzeci okres, zrobiłam 8 testów ciazowych i wyszły neg. wszystkie robiłam raniutko co kilka dni

Gość zaszłas
trzeba rodzic wczesniej sie mysli

Te odpowiedzi od : Jankesa i zaszłas sa do mnie ? Jezeli tak to zaszłas dlaczego tak uwazasz ? Powiedz cos wiecej a nie zostawiasz mnie z domyslami. Jest to forum stworzone po ty by pomoc a nie dolowac prawda?!

Gość jak myslisz
nika66 do Ciebei urodzisz i bedzie dobrze nic nie przejmuj mi zal dziecka ze dwoje nie odpowiedzialnych gowniazy nie mysli co robi!!!!!!!

Takie osoby jak ty powinny nie miec wstepu na to forum!!! Zreszta nie bede sie tu kłocic bo to forum nie jest po to. Czekam na madrzejsze odpowiedzi niz twoje.

Czyli to oznacza naprawde ze jestes w ciazy ? Testu nie moge jszcze zrobic bo za wczesnie...od stosunku minely tyko 3 dni

Gość nie przezywaj
jak sie chcialo dupcyc to teraz qurwa wychowuj dziecko a na przyszłosc slyszałas o seksie oralnym? lub wibrator lub ogorek itp i jedziesz mala!!!!!!!!!!

Gość ania567
hej ja milam to samo i była to ciaza naszczescie chlopak zaskoczony ale stanol na wysokosci zadania i chce dziecko razem ze mna :)