Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka85

kłamstwo mojego chlopaka...

Polecane posty

Gość moniczka85

witam wszystkich!!!ostatnio zdarzyla mi sie nieprzyjemna sytuacja. probowalam bezskutecznie dodzwonic sie w nocy do mojego chlopaka, ktory byl na wyjezdzie sluzbowym. oddzwonil dopiero po dluzszym czasie, bo zapomnial wziasc telefon z pokoju. zapuscil mi jakas scieme ale byl tak pijany ze zapomnial rozlaczyc sie i slyszalam jego rozmowe z kolega. okazalo sie, ze byli w jakims barze i ze tanczyl z laskami. poza tym podniecal sie ze jakas dziewczyna miala super tylek. no i ze zaczepialy go jakies laski. boli mnie ze mnie oklamal. nie sadze, zeby mnie zdradzil, mysle ze skonczyllo sie na tanczeniu, ale jestem wsciekla na niego ze mnie oklamal. a poza tym bolalo mnie jak slyszalam co mowil do kolegi. na drugi dzien zadzwonil do mnie i bardzo przepraszal, mowil ze to byla pijacka gadka chlopakow no i ze faceci tacy juz sa ze obczajaja inne dziewczyny. i ze zrobi wszystko zeby to naprawic i by mnie odzyskac. prosze o rade i jak Wy byscie zachowaly sie w takiej sytuacji. ps. jejku czemu ci wszyscy faceci to tacy sciemniacze...:(

Gość ddddsaa
jakis frajer z niego

a lepiej by ci bylo gdyby powiedzial ci tak: wiesz co nie odebralem bo nie wzialem telefonu bylem z kumplem w pubiee i tanczylem se z jakimis laskami, a tyleczek takiej jednej to byl taki super, tak bardzo mi sie podobal Lepiej??

Gość ooqawdasda
ja bym zadala mu kare napisania 100 zdan dlaczego chce byc z toba, lub zdan wychwalajacych twoja osobe

A co do tego, że faceci się czasem nie rozłączają... Miałam podobny przypadek. Tyle, że mój chłopak był całkiem trzeźwy :P Słyszałam jak robi aferę motorniczemu w tramwaju za to, że nie zatrzymał się na jakimś przystanku. Ale się uśmiałam :P

Gość a ja bym mu powiedziała
gdyby do mnie przylazł do domu kochanie schyl sie bo porysujesz sufit rogami a co niech zobaczy jak to boli :p:p:p