Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 66jsd3

Facet którego poznałam jest dziwny

Polecane posty

Gość gjdfgjxryj
Nie ma czegoś takie jak typ. Prawda jest taka, że jeżeli jesteś ogólnie zadbaną, inteligentną, wartościową i zabawną dziewczyną - to nic dziwnego, że mu się spodobałaś. A co do ex - dlaczego już nie jest z tą "modelką", skoro takie bóstwo z niej było? Powody mogą być różne, a wygląd to za mało! Mój chłopak też jest przystojny i się dziewczyny za nim oglądają :D

Gość 66jsd3
EH ............. >>> trochę miałam :) Nie, on nie smędzi. Poza tym wątpię że robiłby rzeczy jakie dla mnie robi, gdyby zwyczajnie chciał mnie przeleciec (a robi dużo), a po drugie - uwodzić i chciec przeleciec to wlasnie chcialby jakąś lalę.

Bo może jesteś łądna tylko po prostu przesadzasz i masz niepotrzebne kompleksy ?? ;P a jemu podobasz się widocznie taka jaka jestes :) ja tez jestem przeciętna, jedyne co mi sie w sobie podoba to usmiech a moi faceci tez zawsze mowili ze im sie podobam, wiec kazdy ma jakiś tam swój gust ;) jesli zle sie czujesz ze swoja wagą, to schudnij troche, ale przestan sobie zaprzatac glowe tym ze on na bank woli wysokie szczuple i opalne blondynki przypominajace barbie ;] facet im starszy tym lepiej \"widzi na oczy\" i wie ze taka to tylko do łóżka na raz, a nie do stałego związku. trzymaj się go i ciesz... ;) tylko nie pozwalaj za szybko na zbyt wiele w sprawach łóżkowych, bo tez rozni to moze być... nie mowie ze on taki jest, ale uważać trzeba ;] P.S tez jestem strasznie blada i skora zle reaguje na słonce. zacznij brać beta karoten, tabletki do kupienia na allegro, po jakims czasie juz nie bedziesz taka rażąco biała (nie mowie ze opalona od razu... ale ludzie nie beda musieli zasłaniac oczu patrzac na ciebie bo ich razi - u mnie prawie tak bylo :P ) i wtedy troche słoneczka i juz bedzie lepiej ;) Powodzenia:)

Gość EH .............
Trochę to dziwne, że facet tak zwracający uwagę na wygląd, nie wymaga tego od partnerki .... Bo te marki, sporty itd. to raczej nie przypadkowe ... Ktoś kto się kocha w tych szczegółach normalnie, jest na tym punkcie wrażliwy ... No ale lepiej chyba tego nie analizować ... Może to wyjątek...

Gość 66jsd3
"Bo może jesteś łądna ' Ale ja nie napisałam że jestem brzydka. :) Oosobiście uwazam że mam bardzo ladną twarz. Chodzi tylko o ciało, sylwetkę, ciuchy, zamiłowanie do sportu (w moim przypadku - zerowe).