Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierociniec

otwieram sklep dla XXL-ek

Polecane posty

Gość sierociniec

hej dziewczyny... otwieram sklep dla dziewczyn w rozmiarze XL-XXL, celujemy w modne ciuchy, w których będziecie sie czuły seksownie i kobieco.. proponujemy niskie ceny - bo sprzedawać chcemy outlet oraz odziez typu cream (odzież mało używana, bądź nie uzywana, ale z drobnymi wadami).. sklep bedzie oczywiscie internetowy.. zastanawiamy sie nad nazwą dla sklepu.. i mamy spory problem, bo: - nazwa nie może byc ośmieszjąca - klimaty w stylu "puszysta, byłam motylem ale..., itp. wydaja nam sie żenujące - nazwa ma sugerowac co sprzedajemy, ale nie byc w stylu powyzszych przykładów,, ma to byc nazwa która wpadnie w ucho młodej kobiecie i nie zaszufladkuje jej jako gorszej bo grubszej... pomożecie?? PS. wszelakie sugestie dot. nazwy, pomysłu na sklep, towar itp. bardzo w cenie :) aaa.. i jakie rozmiary Was głównie interesują??

Gość hahaha hehehe hihihi
moda xxl

a moze modny puszek? jak dlamnie puszek kojarzy sie raczej pozytywnie nie puszyste a lekkie:) jezeli chodzi o rozmiary to od 46 w zwyz jest tragedia

Gość o każdy 40 wzwyz jwst tragedia

Gość tak puzek tez mi sie podoba
i cały pomysł mi sie podoba. Chociaz ostatnio nie mam problemów z kupnem czegokolwiek. C&A i takie zwykle sklepy małomiejskie maja pełna rozmiarówke tylko trzeba połazic i pozukać troche

modny puszek tez mi się podoba;)

'+40' ? krótkie i różnie może się kojarzyć, ale zdecydowanie korzystnie

Gość 40 plus brzmi trochę
jak dla starszych pań ;) już lepiej '+XL'

Gość salonmodyxxl
Serdecznie zapraszam wszystkie Panie i dziewczyny do naszego sklepu internetowego z modą damską xxl (rozmiary 46-62). Sklep dostępny pod adresem www.sklep.salonmodyxxl.pl Gorąco polecam tuniki. Tylko w naszym sklepie jakaś nowość co 2 tygodnie, a ceny prosto od producenta Zapraszam

Gość pancernica
a dopóki się nie schudnie - to co nosić, wory po ziemniakach?

Gość ceny powalają

Gość salonmodyxxl
mnie one nie powalają. Jeżeli w tak gorąco polecanym bonprix tunika z Chin w rozmiarze 38 kosztuje 39,90, to nie wiem, czy nasza tunika w rozmiarze 60 (gdzie tkaniny idzie 2x więcej) kosztuje 65 zł. To kogo to powala ???????

Gość ceny powalają
WEŹ DZIEWCZYNO Z CZYM DO LUDZI ZDZIERSTWO TAKIE ŻE SZOK U HURTOWNIKA KUPISZ TAKIE BLUZKO-TUNIKI ZA 30 GÓRA 39 ZŁ A TY WYSKAKUJESZ ZACHŁANNIE Z CENĄ 60 - 80 ZL - JAKAS PRANOJA

Gość salonmodyxxl
a czy możesz mi podać namiary na taką hurtownię? Chętnie kupię kilka milionów sztuk

Gość ceny powalają
nie wiem gdzie ty jeździsz ale jest ich multum - chociazby tuszyn, ptak czy WGO - MULTUUUUUUM

Gość jak widzę póki co
to wybór cieniutki, jestem skłonna zapłacić za ciuch dużo więcej, byle by miał to "coś" no i optycznie jednak powinien wyszczuplać. Ta oferta absolutnie nie jest w moim guście

Gość salonmodyxxl
a mogę zapytać w jakich rozmiarach nosicie odzież ????

Gość jak widzę póki co
ja 48-50

Gość powinnas wejsc w kontakt
z projektantem, chocby dla podpowiedzenia, jakie fasony wyszczyplaja. Sama ci zaraz podpowiem: asymetryczne wzory ukladaja ce sie podluznie ew z dwoch bokow ciemniejsze,zabiaraja wtedy kilogramy z boku, serek podkreslony ciemna plisa, z ktorej jeszcze idzie plisa w dól. zapiecia pionowe, takiez szwy podkreslone np stebnowką,zakiety bez guzikow ( takie, ktore zawsze sa rozchylone, od razu dobietaj szale, bizuterię Ciuchy powinny byc bardzo ładne i modne, nie ciotkowate. Po prostu przelec w internecie modne kolekcje w ciekawych kolorach i zastanow sie , ktore z tych ciuchow wyszczuplaja ( na ogół tam gdzie najwiecej pionów) . To nie maja byc ciuchy "poza modą" bo nikt nie bedzie tego chciał nosic. Np tu masz duzo tunik w nieciekawych wzorach i w dodatku z okraglym , pogrubiajacym dekoltem. lepiej miec jednolite,w roznych kolorach nie opatrza sie, dekolt w szpic, do tego naszyjnik, szal, Albo wyszczyplajace wzory, a nie przypadkowe. Na modelkach pokazuj ubrania warstwowe, (ladnie zestawione) w warstwach dobrze sie gubi kilogramy.

Gość salonmodyxxl
Ale czy tak zupełnie nie znajdzie się nic na co można zwrócić uwagę? Staram się skierować ofertę dla wszystkich, starszych, młodszych, sklepy i hurtownie itd. dlatego umieszczone są wzory różne (również i "babcine"). Ale np. tunika polo ??? (wzór "ściągnięty" od klientki, która przyjeżdża z Niemiec. To taka typowa niemiecka odzież. A np. żakiet dzianina koła??? Takie "postrzępiona" tkanina jest bardzo modna. Wiem, że sporo wzorów może się nie podobać, ale czy jest jakaś pozycja, która zasługuje na pochwałę. Pozdrawiam

Wiosenno-świąteczna promocja w Internetowym Salonie Mody XXL (www.sklep.salonmodyxxl.pl). Tylko dla Pań z blogu KAFETERIA !!! Każda z Pań, która dokona zakupu do końca marca (dowolna ilość - nawet jedna np. tunika) może skorzystać z wyjątkowej promocji: MY POKRYWAMY KOSZTY PRZESYŁKI !!! (tylko przy płatności przelewem, nie dotyczy paczek za pobraniem). Dodatkowo wszystkie ceny są OBNIŻONE O 10% !!! Tylko u nas: - wyjątkowa moda do rozmiaru 62 - ceny prosto od producenta - ubrania nowe, a nie używane !!!!!! Składając zamówienie proszę wpisać w polu [twoje uwagi] "KAFETERIA" Serdecznie zapraszamy INTERNETOWY SALON MODY XXL 98-220 Zduńska Wola UL. Łaska 159 Tel. (43) 823 96 18 Tel. kom. 605 725 275

Gość dziupla.sklep
www.sklep-dziupla.pl