Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam męża ani dzieci

jaki jest sens życia kobiety, która nie ma męża, ani dzieci... ?????????????????

Polecane posty

Gość te a ja mam 25 lat nie miałam
nigdy żadnego faceta i nie zamierzam, bo oni się nadają tylko do jednego, ale w tej roli wolę wibrator- nie wymięka tak szybko:classic_cool: Kiedyś mężczyźni mieli zarabiać, teraz już się do tego nie przydają. W zasadzie nadają się do wysiadywania kanapy. Nie mam zamiaru całe życie patrzeć na tę samą, skrzywioną gębę. :)

" sensem życia każdego człowieka jest umrzeć w swoim czasie" "śmierć i żona od boga przeznaczona" :O :) :D :classic_cool: przerabialiśmy już to i się zdewaluowało .... a poza tym jest mało optymistyczne :D

Gość prawie mam 30 lat
lslslslsls to nie wiem czy z toba jest wszytsko w porzadku:/

"A tych komentarzy sie nie chce sluchac, widać dorazu ze to jacyś licealisci. Jak bedziecie troche starsi to zrouziemiecie co sie wtedy czuje....." --a jakich komentarzy oczekujesz? Mamy z Tobą płakać i roztkliwiać się na Twoim życiem?Albo przyklasnąć? ok,to Twoje życie i rób z nim co chcesz.

Co do dzieci- dla mnie to najgorsze nieszczęście:O Co ja będę z jakimś obcym człowiekiem robić?:O Przecież takie dziecko to zupełnie ktoś, kogo nie znasz, niby wychowujesz, ale skąd wiesz, ze nie będzie złodziejem czy alkoholikiem?:O Ja mogę spędzać czas tylko z osobami inteligentnymi, dorosłymi i takimi, z którymi mam ochotę go spędzać:O I wolę jak ktoś jednak nie robi pod siebie...:O

Gość GAJOWY GEJ
Nie mam dzieci ani żony i jestem zadowolony!

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
właśnie takie komentarze to jak ja czy ohohoho to mają ludzie po przejściach, dojrzali. ja mam 28 lat i wrogowi bym nie życzyła takiego bagażu doświadczeń jaki ja mam.

Jaki jest sens?A jaki jest sens życia kobiety mającej męża i dziecko?Tylko taki jaki sama mu nadasz.

Gość dfadfa
ja jak do trzydziestki nie znajde znajde meza to zrobie sobie dzieciaka z pierwszym lepszym by przynajmniej byc matka

Gość sllsllslsls
Nie martw się, jest ze mną doskonale wszytko w porządku i jestem bardziej zadowolona z życia od niejednej sfrustrowanej i zapuszczonej mamuśki.

"lslslslsls to nie wiem czy z toba jest wszytsko w porzadku:/" -fakt,że Ona czuje się szczęśliwa prowadząc takie życie,jakie prowadzi wydaje Ci się czymś nagannym?

prawie mam 30 lat----> tak, a z Tobą jest wszystko w porządku???:D Nie masz faceta, dziecka, nie robisz w życiu tego, co ci sprawia przyjemnośc, ryczeć ci się chce, ale zamiast się zastanowić nad tym, że jesteś głupia cipka, która sama ze sobą nie może wytrzymać, najlepiej pojechac po innych, żeby się dowartościować, nie?:D To teraz wiesz, dlaczego jesteś i będziesz sama:O Jedno mężczyznom trzeba przyznać- aż takimi idiotami w większości nie są, żeby się męczyć z ludźmi tego pokroju🖐️

Gość prawie mam 30 lat
ohohohho po co tu wlasciwie jestes???zeby uzmyslalwiac ludziom ze sa beznadziejni i zbyt słabi?????? Po co wchodzisz wiec na taki topic i komentujesz???? twoje zycie jest tak cudowne- to co tu robisz w piatek wieczorem???? Wyobraz sobie ze czasami ludzie mają doła i chcą chocby przez internet o tym pogadac....ale oczywiscie zawsze znajdzie sie ktos taki jak ty!!! jeszcze zapomnialaś wytykać błedy ortograficzne!!!

Gość ja teżale
DZiewczyny ja też jestem sama,ale myśle,że oni mają racje i nie ma co sie dołować...chociaż tez przechodziłam takie trudne sytuacje jak wy,ale wiecie co??...wszystko zależy od nastawienia i pozytywnych myśli.Trzeba myśleć pozytywnie,by prawdziwe szczeście nas odwiedziło:).Bądzcie dobrej myśli,a resztą sie nie przejmujcie:)przeczytajcie sobie książke "Potęga Podświadomości" powinna wam pomóc:).Trzeba cieszyś sie tym co mamy,by moc wiecej otrzymać od życia:) pozdrawiam

Gość dalidoo
Jak dla mnie nie ma nic bardziej żałosnego niż takie płacze - chcesz mieć męża, to sobie go spraw. Dziecko też sobie możesz dośc prosto zrobić. Więc może weź się do roboty a nie wysiaduj na forum. Nie rozmnożyć się - to jest pewna sztuka, a nie odwrotnie. Nadstaw dupy i dzidzia będzie.

prawie mam 30 lat, uuuu, jaka frustracja:D A ty po co wchodzisz na forum>? Żeby móc komuś napisać, ze nie wszystko z nim w porządku i pomyśleć, że nie tylko z tobą?:)

Gość GAJOWY GEJ
Ja tam jestem zadowoly z mojego celibatu, mam spokoj swiety od bab a jak mi sie zachce sexu to wale konia pod zdjecie Romana Giertycha!:)

prawie mam 30 lat-->a moim zdaniem w wypowiedziach ohohoho jest masa pozytywnej energii tylko ty nie chcesz jej zobaczyć :P

Tak, ale jak każdy napotkany facet ucieka, kiedy tylko otworzy się usta, nie jest to takie proste:classic_cool:

Kocham ludzi uśmiechniętych i potrafiących cieszyć się życiem. Ponuraków jest na kopy i niczym mi już nie imponują.Bo czym?Zgorzknieniem? Potem ,co niektórzy się dziwią,że nie mają znajomych,przyjaciół,faceta.......a kto lubi otaczać się ludźmi dołującymi i neurotycznymi?

Gość prawie mam 30 lat
ohohoho to ciekawe co tu robisz?? jeszcze nie zauwazyles ze tu przeważają tacy ludzie? co wlasciwie rtobisz na tym topiku? zle ci tu to znajdż sobie topik " jestem szczęsliwa, kocham mojego kota a on mnie"

lslslsll Wiesz co laska, ja jestem akurat po 40 i świetnie się mam bez pana męża i bandy dzieciaków. Kocham swoje życie. Ja mam za męża partnera,nie pana,bo niczyją służącą nie jestem.Może tu tkwi różnica?wiesz,raz ja mu szklankę wody ,raz on mi w potrzebie.Adzieci moje akurat to nie banda.

Drogie panie wolne.......> jesli nie wiecie co zrobic aby w waszym zyciu "porobiło sie lepiej" . to podnieście głowy do góry , w końcu jakąś karierę już macie , stanowiska , dorobek , .Zacznijcie byc z tego dumne , pewne swoich wartości , jeśli o czymś głęboko myślicie , podnieście głowe do słońca i " chłońcie słońce" . wiem trywialnie brzmi , ale rzadko który facet przepuści takiej uwodzicielce z zamkniętymi oczami . dajcie Sobie czas na wolne . 🌼

" sensem życia każdego człowieka jest umrzeć w swoim czasie" Raczej przeznaczeniem człowieka jest umrzeć.A życie każdy ma jakie sobie ułożył.

nie bierzcie jej zdania pod uwagę:D Ludźmi, których życie jest bez sensu nie warto zawracać sobie głowy. To bez sensu:classic_cool:

a może chciała Ci pomóc!! Przekazać że to jak się czujesz zależy tylko od Ciebie samej!! ale nie ty widzisz tylko atak, bo świat jest zły i nastawiony przeciwko Tobie, tak? bo nie starasz się nawet wczytać w to co ona pisze.

prawie mam 30 lat ---a co ,uważasz,że forum jest zarezerwowane tylko dla zgorzkniałych ponuraków?

ojojoj :D ale jaką starą pannę mój post zabolał owszem Dżina jest podlewana prawie codziennie, dlatego ma zawsze dobry humor, nie zrzędzi i nie musi używać epitetów z rynsztoka żeby coś przekazać widać, że brakuje ci chłopa moja droga :D

sensem życia jest......miłość-dlatego chcemy mieć rodzinę. Ale jeśli komuś jakoś się nie udało-to niech uszczęśliwia innych np. w wolontariatach:)-może to spowoduje znalezienie sensu zycia

** ** ** ** ** *** *** *** *** ---Dziękuję Ci za wsparcie,ale wiesz ,mi nie zależy,żeby je do czegokolwiek przekonać. Ćwiczę asertywność,a forum jest doskonałym miejscem do tego.